Genç Çiftlerin Dikkatine-Tatil Derdi

Zaten olay tamamen mantıksız.
Kim tanımadığı insanlara güvenip gitsin.. Niye gitsin? Niye güvensin yani.. Ailene her halukarda zaten yalan söyleyeceksin kız kıza kalıcaz diyecekmişsin , sevgilimle gidiyorum deme sen de, kız arkadaşlarımla gidiyorum demen daha mantıklı değil mi sence de?

Sevgilimle gitmeyeceğime inanmazlar. Tamamen yalan söylemek de istemiyorum. Iyice her şey birbirine girer.

Bu arada neden çift sen ailenin bildiği bir arkadaşınki adını diyeceksin Ayşe ile gidiyorum sevgilin de kendi arkadaşları ile gittiğini söyleyecek

Olimposta kimse kayıt vs tutmaz ki odada birlikte kaldık derdi olsun

kiz kararini vermis
kaliyim mi diye sormuyor guvenli mi demiyor
varsa gitmek isteyen yazsin bence
neden herkesi elestirme meraki anlamiyorum

konu sahibi bence tatil forumlari var onlara bakabilirsin
ilan verilen

Bana sanırım bu mesaj
Eleştirmiyorum fikir yürütüyorum.
Burası iş, eş, tatil arkadaşı arama yeri de değil ayrıca.
Nasıl biri internetten biriyle buluşacağını söyleyince herkes yapma etme güvenme vs diyor aynı onun gibi uyardım arkadaşı.

Diyelim buldunuz, aileniz bunu yer mi onu merak ettim? Yani iki çift tatile gidiliyor, kızlar ayrı, erkekler ayrı bungalovlarda kalacak, bir de Olimpos'ta? :KK53: Daha baştan tutmaz bu plan gibi geldi ama her şey gönlünüzce olur umarım.

Onlar aslında biliyor oyle olmayacağını da, millet baş başa tatlle gidiyor demesin diye düşünüyorlar herhalde.

Onlar aslında biliyor oyle olmayacağını da, millet baş başa tatlle gidiyor demesin diye düşünüyorlar herhalde.
Hee o zaman tamam. İlla sizinle gelecek bir çift bulmanıza gerek mi var o zaman? Millet nereden bilsin kaç kişi. nereye gittiğinizi? Soranlara şu şu arkadaşlarıyla gittiler diyebilecekleri iki isim de sallayabilirsiniz. O da yalan bu da yalan neticede.

Ciddi bir kaza olursa ailem kazayi daha çok dert eder bunu geri plana atar. Önemsiz bir kaza ise haberleri bile olmaz zaten.

İlk aşamada geri plana atar tabi
Ama iyileştiğinizde sizin onlara yalan söylediğini, kandırdığınızı unutamazlar.

Bence doğruyu söyleyin.

Valla derdine bir çözümüm yok ama, bizde nişanlıyken eşimle gitmiştik. Ege-Akdeniz turuna çıktığımızda 2 gece konaklamıştık. Harikaydı, özellikle gece sahil ,ay ve mehtap harika, sahile inen yol korkutucu olsa da ,buna değer.

Bir an kendimi azmettirici gibi hissettim...:KK48:

Bana sanırım bu mesaj
Eleştirmiyorum fikir yürütüyorum.
Burası iş, eş, tatil arkadaşı arama yeri de değil ayrıca.
Nasıl biri internetten biriyle buluşacağını söyleyince herkes yapma etme güvenme vs diyor aynı onun gibi uyardım arkadaşı.

ozellile sizin icin soylemedim
internetten bulusanlar sorduklari zaman bende diyorum gitme diye
ama bu arkadas sormamis , fikrimi de sormuyor zaten
kafaya koymus
birilerini ariyor
yoksa yapilan eylemin yanlis oldugu konusunda hem fikirim

Bu arada neden çift sen ailenin bildiği bir arkadaşınki adını diyeceksin Ayşe ile gidiyorum sevgilin de kendi arkadaşları ile gittiğini söyleyecek

Olimposta kimse kayıt vs tutmaz ki odada birlikte kaldık derdi olsun
Ailem fotoğraf falan isteyebilir meraktan. Bu yüzden görünürde bir erkek bir kız daha olmalı en azından. Ayrıca sadece herhangi bir kız erkek arkadaş bulursak da onları aynı odada kalması mümkün olmayabilir. Çiftler bu yüzden uygun seçenek oluyor.

Tüm masrafları karşılayacaksanız biz tüm aile gelelim... 2 yaşındaki yakışıklı oğlum ailenizi kandırmada size daha çok yardımcı olur.... Hayret birşey yaaa bende zannettim evliler Bala'yı yada tatil nedeniyle araları açıldı :sinirli:

ozellile sizin icin soylemedim
internetten bulusanlar sorduklari zaman bende diyorum gitme diye
ama bu arkadas sormamis , fikrimi de sormuyor zaten
kafaya koymus
birilerini ariyor
yoksa yapilan eylemin yanlis oldugu konusunda hem fikirim

Ben üstüme alındım o zaman pardon.
Evet fikrimizi sormuyor ama her türlü cevaba hazır olmalı bende şahsi görüşümü yazdım güvenli değil dedim ister önemser ister önemsemez.
Ha bide burası KK yani ben sanmıyorum ki biri çıksın böyle birşeye varım desin :)
Bide bu sitenin konseptinde yok o yüzden Hoppa

Back
X