Genç Çiftlerin Dikkatine-Tatil Derdi

Çok haklısın. Biraz da toplum baskısı vardır. İçten içe akıllarına yatsa bile elaleme ne deriz düşüncesi ile reddediyor olabilirler.
Ama bence bu şekilde risk alma. Tatile çıktığını hiç söyleme, şehir dışındayken bir kaçamak yap daha iyi. Örneğin 2 hafta okuduğun şehre falan gitmen gerekmiş olsa?

Okulum da ailem de aynı şehirde, ailemle kaliyorum bu yüzden fazla göz önündeyim ne yazık ki.

Bu arada neden çift sen ailenin bildiği bir arkadaşınki adını diyeceksin Ayşe ile gidiyorum sevgilin de kendi arkadaşları ile gittiğini söyleyecek

Olimposta kimse kayıt vs tutmaz ki odada birlikte kaldık derdi olsun

Yok valla basbaya diğer oteller gibi kimliklerle kayıt ediyorlar giren kişileri. Eşimle sevgiliyken gitmiştik ikimizin de kaydını yaptı.
Bilgi paylaşmazlar ama o konuda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tanistirdim coktan. Ona güveniyorlar. Bana güveniyorlar mi bilemem işte :KK70: Ailemin dediği atesle barut yan yana durmaz gibi bir sey. Zaten tatilde birlikte kalmasak bile öyle bir sey olacaksa gece gündüz pek çok yerde olur sonuçta, ben de bunu anlamiyorum.

Ama ikisi aynı şey değil.
Birini tahmin yürüterek düşünüp dururken diğerine kendileri yollamış olacaklar.
Bunu genelde aileler hoş karşılamaz.
Ailemi üzmemek adına ben yalan söylemezdim.
Şahsen yalan söylemeniz çok saçma.
Seçtiğiniz yol tehlikeli ve yanlış. Sanırım gençlik ateşi.
Neticede ateşle barut evet yan yana durmaz :KK53:
:KK53::KK53:

Valla derdine bir çözümüm yok ama, bizde nişanlıyken eşimle gitmiştik. Ege-Akdeniz turuna çıktığımızda 2 gece konaklamıştık. Harikaydı, özellikle gece sahil ,ay ve mehtap harika, sahile inen yol korkutucu olsa da ,buna değer.

Bir an kendimi azmettirici gibi hissettim...:KK48:

:KK48:
İşte o doğal hayatı korumaları dışında cezbedici bir yer değil. Yıldızları izlemek 10 numara. Sahile telefonların flaşlarıyla gidiyorduk.

Yalnız karanlıkta burnunun ucu bile görülmediğinden sahilde öpüşen bir çifte çarpıp düşme tehlikesi her zaman var o konuda uyarmadı demesin konu sahibi. :KK48:
Biz en karanlık gecede gitmişiz herhalde?

Sen ayrı oda tut, sevgilin ayrı bi oda.
Öyle ayrı ayrı giriş yapın.
Sonra sen ya da o birinizin odasında kalırsınız. Ailene de arkadaşlarla gittim dersin. Biçok arkadaşım bu şekilde tatile çıktı sevgilileriyle.

Ailem fotoğraf falan isteyebilir meraktan. Bu yüzden görünürde bir erkek bir kız daha olmalı en azından. Ayrıca sadece herhangi bir kız erkek arkadaş bulursak da onları aynı odada kalması mümkün olmayabilir. Çiftler bu yüzden uygun seçenek oluyor.

gittiğinizde orda bulsanız..

Ailem fotoğraf falan isteyebilir meraktan. Bu yüzden görünürde bir erkek bir kız daha olmalı en azından. Ayrıca sadece herhangi bir kız erkek arkadaş bulursak da onları aynı odada kalması mümkün olmayabilir. Çiftler bu yüzden uygun seçenek oluyor.
Can'ım bu sene bizde Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama biz size uyamayız ki çocukluyuz biz :anne::anne:

Ya anlaşılmaz sen benim dediğimi dinle.
Biz de gitmiştik sevgiliyken tatile.
Ben başka bir arkadaşla gittik demiştim baya baya sevgilimle gitmiştim.
Gitmeden sevgilimi bavuluyla arkadaşım bir foto çekildi. Ege turu başlar diye paylaştık. Arkadaşım da o paylaşımı ailesine kapadığı için altına ne oluyoruz tarzı yorum gelmedi. Sonra yedekli bir kaç yakın çekim selfie falan aldık. Ben iki gün arayla arkadaşlaymış gibi onu etiketleyip paylaştım. Bir de atıyorum sevgilimle sahilde bira içtiğimizde mesela yada kahve içtiğimizde falan fincanı kadehi falan çekip yine o kız arkadaşımı etiketledim. Az da değil onbeş gün idare ettim böyle :D
Sadece arkadaşın güvenilir olsun yeter buradan bulma ihtimalinden daha yüksek

Ya anlaşılmaz sen benim dediğimi dinle.
Biz de gitmiştik sevgiliyken tatile.
Ben başka bir arkadaşla gittik demiştim baya baya sevgilimle gitmiştim.
Gitmeden sevgilimi bavuluyla arkadaşım bir foto çekildi. Ege turu başlar diye paylaştık. Arkadaşım da o paylaşımı ailesine kapadığı için altına ne oluyoruz tarzı yorum gelmedi. Sonra yedekli bir kaç yakın çekim selfie falan aldık. Ben iki gün arayla arkadaşlaymış gibi onu etiketleyip paylaştım. Bir de atıyorum sevgilimle sahilde bira içtiğimizde mesela yada kahve içtiğimizde falan fincanı kadehi falan çekip yine o kız arkadaşımı etiketledim. Az da değil onbeş gün idare ettim böyle :KK70:
Sadece arkadaşın güvenilir olsun yeter buradan bulma ihtimalinden daha yüksek

Mukemmelmis :D
Ailemin aşırı kurnaz oluşu beni tedirgin ediyor. Güzel idare etmek lazım.

Saçmasapan bir yer, hiç beğenmedim.

Siz de farklı hayallere kapılmayın. Böyle güzel anları eşinizle yaşayın derim ;)

Bu kadar dert olacak ne var ya gerçekten kafaya koymuş gidecek yalan söyleyecek ve ailesi bunu aslında bildiği halde bilmiyormus gibi yapacak :) Türk filmi gerçekten. Ablam sen okul harclıklarından para biriktir de orada fotolarda görünecek insan kiralarsın :))))

Back
X