dermaroller bir çeşit aparat. cilt gençleştirme ve leke tedavisinde kullanılıyor. cildimde gençlikten kalma lekelerim vardı. bir arkadaşım önerdi kullandım. internette gittigidiyordan almıştım. 40 lira gibi. ancak tek başına çözüm değil. kullandıgın bir kremi söz konusu yerde yedirmek için dermaroller iyi bir yöntem. salonlarda 100 150 tl diyorlarmış, ama söylemesi benden hiç bir farkı yok en ucuzunu almanı tavsiye ederim, ufak ufak iğneler vardr roller da bu iğnelerin boyları var. sana tavsiyem 0,50 mm yada 1 mm olanı al fazlası biraz can yakıyor. :44::44::44::44:
Ben prp yaptırdım param boşa gitti hatta benimle yaptıran arkadaşıma da fayda etmedi göz altı dolgusu yaptırdım göz altlarım şiş kedi gibi gezdim 3 ay içinde eridi sadece yanak dolgusu iyi ama. Oda 4 ay içinde eriyor Yani prp hiç tavsiye etmem
arkadaşlar çok araştırdım. genç görünüm için yüz kaslarını çalıştıran alet kullanmak lazım. göz çevfresi, burun kenarları, kaş düşüklüğü, gıdı ve yanak sarkması vs gerilmesini sağlıyor.
neyse... bunu yapan çok alet var. birkaçını sayayım : face toner, rio 60 second face lift, elevate facial toner, Slendertone Face vs
ben amazondan yeni aldım rio yu. 66 sterlin ama kargoyla 265 tl oldu. + 50 tl gümrük vergisi. Türkiyede 450 tl. 150 tl kardayım
kullanmaya başladım. 34 yaşındayım ve elbette kırışıklıklar göz ve yanakta mevcut.
ne olacak bilmiyorum. ama kk gibi başka bir sitenin forumunda kullanalar 10 yaş genç gösteriyorum diyor.
krem almaktan iyidir dedim. bunu da peeling ve ucuz olan flavo-c srumla destekledik mi 20 yaş olurum diyorum. ne dersiniz
Merhabaama yüzüm çok kilolu diyenler yüzümün zayıflamasını istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye ederim. ben çene yanındaki sarkma için almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?