• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kız, Aldatılmanın İntikamını Fena Aldı

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
36
Samsun'un merkez İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi Karadeniz Mahallesi Letafet Sokak'ta, 19 yaşındaki Çiğdem S., eşi K.S. ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği 19 yaşındaki İ.D.'yi biber gazı sıkıp etkisiz hale getirdikten sonra bacağından ve karın boşluğundan bıçaklayarak yaraladı. Çiğdem S. gözaltına alındı.

MESAJLARI YAKALADI

Çiğdem S., eşi K.S.'nin cep telefonunu incelerken, 6 ay önce ayrıldığı eski iş yerinden ar

kadaşı İ.D. adlı kadınla mesajlaştığını gördü. Eşinin kendisini aldattığını düşünüp öfkelenen Çiğdem S., İ.D.'nin çalıştığı işyerine gidip kapıyı çaldı. Çiğdem S., kapıyı açan İ.D.'yi yüzüne biber gazı sıkıp etkisiz hale getirdikten sonra diğer elindeki bıçakla sağ bacağından ve karın boşluğundan yaralayıp kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan İ.D.'nin yardımına çevredekiler koştu. Yaralı İ.D., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Hastanede polise ifade veren İ.D., kendisini Çiğdem S.'nin yaraladığını söyleyip, "Kapıyı çaldı, açar açmaz yüzüme biber gazı sıkmaya başladı. Eline müdahale ederken bıçakladı. Şikayetçi değilim" dedi.

"İLİŞKİYİ CEP TELEFONUNDA YAKALADIM"

Olaydan sonra kaçan Çiğdem S. ise polisin takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İlk ifadesinde, "Eşimle ilişkisi olduğunu cep telefonu mesajlarından görüp anladım" diye konuştu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

şikayetçi olmamasını anlamadım,caydırıcılık için yaptığının cezasını çekmeli

gerçekten bi halt yediyse ortaya çıkmasın diye şikayetçi olmamıştır. ya da masumdur da korkmuştur, ve adı karışsın büyüsün istememiştir.

Ne garip insanlarımız var ya, bir de bu normalmiş gibi intikamını aldı falan. Hiçhoş değil..

ikiside manyakmış oda onu bıçaklar ödeşirler:KK53:

Tam olarak bilmiyoruz eşi diğer kıza bekarım deyip kandırdımı kızda bumu biliyormuydu evli bir adamla mesajlaştığını

Back
X