• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genç kızın umutlu günlüğü,94 ten 60 a inerim umarım :)

Acellya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
44
2
86
35
Sivas
Merhaba arkadaşlar :)
16 yaşındayım öğrenciyim ve kendimi bildim bileli kiloluyum :(
hayatımın belki de en kötü anıları kilolu olduğum için benimle dalga geçildiği günlere ait. Küçükken anlamıyordum bilmiyordum ne verseler giyiyordum hani aman ben kiloluyum bunu giyemem falan yoktu.. Ama ne zaman genç bir kız olduğumu anladım o zaman daha duyarlı oldum kilolarımın fazla olduğunu daha iyi anladım ve etrafımdaki kızlar incecik güzel ve çok güzel kıyafetler giyerken ben şort bile giyemiyordum. Bunu fark ettim ve neler neler yaşadım en iyi ben bilirim , anneme anlatırdım o da kilolu olduğu halde derdimden anlamazdı o derece :) kendimi çok yalnız hissettim. hala da öyle hissediyorum. üstüne bir şeyin olmaması, koton batik gibi mağazalara girince sadece takı alabilmek, akraba arkadaş tanıdık tanımadık herkesin aşağılayıcı konuşmaları, birinden hoşlansan bile içine gömme zorunluluğu... o kadar zor şeyler ki bunlar sadece yaşayanlar anlar.. bazen günlerce aç kalıp ölmeyi veya zayıflamayı düşündüm bazen kendimi kesmeyi ölmeyi kurtulmayı düşündüm çünkü o kadar olumsuzdum ki o kadar üzgündüm ki hiç kilo verip güzel bir kız olacağımı düşünmüyordum. kimsenin beni anlayacağını düşünmüyordum. hatta bir gün kuaföre gittim yüzümü dikkatlice incelemeyen bir bayan göbeğime bakıp kaç aylık hamilesin ? diye sordu:43: ne diyebilirdim ki ? :50: 20 dk falan ağladım :P defalarca kilo vermeyi düşündüm tabiki ama ekmeğe ve çikolataya o kadar bağlıydım ki. dükkanımızdan şeker çikolata araklar evde odama kapanıp yerdim.
kendime ne büyük yazık etmişim...
şimdi 16 yaşında 94 kilo bir kızım. geçen sene 98 kiloydum ama kendimi nerdeyse aç bırakarak 8 kilo vermiştim ama yazın ayağımı burkup 2 hafta yürüyemeyip tatlılar çikolatalar götürünce 4 kilosunu geri almışım :53:
neyse lafı fazla uzatmayalım :9:
2 ay önce 134 kilo olan abim günde 3 saatini spor salonuna harcayıp 18 kilo verince açıkçası ÇOK kıskandım :52: üstüne bir de annem yazıldı 1 aydır ama o menopoz falan derken sıkılaştı sadece büyük bir kilo kaybı olmadı. ben de dedim ki açe sen ne yapıyorsun kendine?? o abin bile 2 ayda 18 kilo verdiyse sen spor artı diyetle kilo verebilirsin !!

eveet umarım buraya kadar sıkılmadan gelmişsinizdir :1::1::1::1::1:

pazartesi günü spora başlıyorum . yarın buraya net kilomu yazıp diyet günlüğüne başlıyorum yaza kadar en azından 65 olsam bile yeter :51::51:

umarım bana destek olursunuz sevgilerle :16:

Son düzenleme:
mrb canım:3: henüz çok gençsin merak etme verirsin..azmet yeterki..sakın aç bırakma kendini..büyüme çağındasın daha..:34:

günaydın arkadaşlarrr, sanırım tartımda sorun var :/tartıma fazla güvenmediğim için birkaç kez tartıldım ilk önce 93.4 çıktım,sonra 93.9 çıktım sonra 93.7 sonra 93.8 sonra 5 kere falan 93.7 çıktım en son 94.2 çıktım , eğer 10 saniyede bir kilom değişmiyorsa sanırım 93.7 falanım, acilen tartı almamız lazım:1::1: önerdiğiniz kiloyu hatasız ölçen tartı varsa buraya yazmanızı bekliyorum :1:

bu sabah her sabah yaptığım gibi güne ılık-sıcak su içerek başladım :) sonra 8 :20 de haşlanmış yumurta, biraz tuzsuz peynir, salatalık ve WASA adında bir alman markasının böyle nasıl tarif etsem kraker gibi sert ama ekmek ayrıca araştırdığımda 1 dilim wasa ekmeğin karbonhidrat ve yağ oranının 1 ince dilim tam buğday ekmeğinden daha az olduğunu gördüm , eğer ilgi gösteriyorsanız görsel koyarım bu wasaları ben 1-2 yıldır tüketiyorum susamlısı olsun , sadesi olsun bir de içine çikolatalı veya peynirli bir sos sürüp iki parça olarak sattıkları var o özellikle çok hoşuma gidiyor :1::1:

umarım öğle yemeğinde çok kaçırmam hadi bakalım :27:

bu sabah kötü başladı.. abim spora gidiyor diye sen ayı gibisin ben senin gibi miyim diye hava atmalara başladı yine.. gerçekten çok hevesimi kırdı:14::14::14::14:

Merhaba ben 19 yasindayim 77.8 kiloyum senin cok iyi anlıyorum bende kendimi bildim bileli kiloluyum insanlarin bakislarinin nasil kötü olduğunu bilirim hep kendini dışlarsin sanki senin hic bir şey yapmaya hakkin yokmuş gibi gelir senin yasindayken ben 100 kiloya vardım ve artik dur dedim bu kiloya geldim tabi arada sirada rejimi biraktim ama uzun sürmedi sporda yaptim ama okulum yüzünden spora gidemiyorum ama asansör falan kullanmiyorum dans ediyorum bi kadinin sikilastirma videosu var onu indirdim onu yapiyorum diğer insanlarin sonuclarini gördüm kilo vermemelerine rağmen incelmisler umarim basarirsin :D

Merhaba ben 19 yasindayim 77.8 kiloyum senin cok iyi anlıyorum bende kendimi bildim bileli kiloluyum insanlarin bakislarinin nasil kötü olduğunu bilirim hep kendini dışlarsin sanki senin hic bir şey yapmaya hakkin yokmuş gibi gelir senin yasindayken ben 100 kiloya vardım ve artik dur dedim bu kiloya geldim tabi arada sirada rejimi biraktim ama uzun sürmedi sporda yaptim ama okulum yüzünden spora gidemiyorum ama asansör falan kullanmiyorum dans ediyorum bi kadinin sikilastirma videosu var onu indirdim onu yapiyorum diğer insanlarin sonuclarini gördüm kilo vermemelerine rağmen incelmisler umarim basarirsin :D

çook tebrik ederim 100 kilodan 77 kilo mükemmel:16:
evet spor yapınca hareket edilince kilo vermesek bile sıkılaşıyoruz e tabi biraz zor ama değer :52::52:
okul işi çok zorluyor beni de okul yüzünden ailem beni yazdırmak istememişti spora zor ikna etmiştim, aslında yazın da gidebiliriz ama sıcakta insanın canı hiç istemiyor..
çok teşekkür ederim umarım sen de istediğin kiloya kolayca gelirsin :16:

Teşekkürler :) Yazın en iyisi sabahları hava güzel oluyor hem spor yaptıktan sonra duş insanı hafifletiyor sana tavsiyem bol bol su ic gunde iki litre hatta fazla ve cildinin nemlendir ben kiloları verince cildimde baya catlak oldu ama tedavi edemedim eger basta onlemini alirsan olmaz :) ha bu arada akşam 6 dan sonra hic bir sey yeme kesinkikle sadece su ic inan cok etkisini goreceksin inanıyorum sana vercen kilolari abini takma benim kardesimde zayifladi bende hirslandim :D

Son düzenleme:
Teşekkürler :) Yazın en iyisi sabahları hava güzel oluyor hem spor yaptıktan sonra duş insanı hafifletiyor sana tavsiyem bol bol su ic gunde iki litre hatta fazla ve cildinin nemlendir ben kiloları verince cildimde baya catlak oldu ama tedavi edemedim eger basta onlemini alirsan olmaz :) ha bu arada akşam 6 dan sonra hic bir sey yeme kesinkikle sadece su ic inan cok etkisini goreceksin inanıyorum sana vercen kilolari abini takma benim kardesimde zayifladi bende hirslandim :D

Cok tesekkurler tavsiyeler icin cildim cok kuru 1 haftadir duzenli su icmeye basladim gercekten yararini goruyorum :D benim cildimde cok catlak var :( ozellikle gobegimde :(

Cok tesekkurler tavsiyeler icin cildim cok kuru 1 haftadir duzenli su icmeye basladim gercekten yararini goruyorum :D benim cildimde cok catlak var :( ozellikle gobegimde :(

Benimde var artık onlar sporla falan sikilasacak belki ilerde lazer yaptiririm diye düşünüyorum simdi öyle bir imkanım yok ama daha fazla olmasin diyosan bebe yağı kullan bu arada ekmek falan yeme bahsettigin seyi onermiyorlar yani söyle diyim eger sen yağlari yakip kaslari koruman gerekiyorsa ekmek pirinç makarna yok ben sana elimden geldigince yardimci olurum çünkü seni cok iyi anliyorum sende kendimi gördüm kafana takilanlari sor unutma insanlar senin zayifladigini gordukce ve dile getirdikce daha mutlu ve azimli olacaksin bir de benim kullandigim bi site var istiyorsan ona kaydol gunluk kalori ihtiyacini veriyor sen zayıflama tarihini yaziyorsun kac kilo vermek istedigini o da sana bunun icin kaç kalori alman gerektigini söylüyor hergun yediklerini hareket lerini yaziyorsun ve kalorini asmiyorsun :)

Benimde var artık onlar sporla falan sikilasacak belki ilerde lazer yaptiririm diye düşünüyorum simdi öyle bir imkanım yok ama daha fazla olmasin diyosan bebe yağı kullan bu arada ekmek falan yeme bahsettigin seyi onermiyorlar yani söyle diyim eger sen yağlari yakip kaslari koruman gerekiyorsa ekmek pirinç makarna yok ben sana elimden geldigince yardimci olurum çünkü seni cok iyi anliyorum sende kendimi gördüm kafana takilanlari sor unutma insanlar senin zayifladigini gordukce ve dile getirdikce daha mutlu ve azimli olacaksin bir de benim kullandigim bi site var istiyorsan ona kaydol gunluk kalori ihtiyacini veriyor sen zayıflama tarihini yaziyorsun kac kilo vermek istedigini o da sana bunun icin kaç kalori alman gerektigini söylüyor hergun yediklerini hareket lerini yaziyorsun ve kalorini asmiyorsun :)

Bebe yagi var bende bundan sonra surekli kullanirim :)) lazerle gidiyorlar mi? Aah ah birakirim su ekmegi umarim cok kotu bir sey onu tamamen biraksam gidecek kilolar ama 1 dilim 2 dilim yeniyor her gun :( hangi site? :))

Bebe yagi var bende bundan sonra surekli kullanirim :)) lazerle gidiyorlar mi? Aah ah birakirim su ekmegi umarim cok kotu bir sey onu tamamen biraksam gidecek kilolar ama 1 dilim 2 dilim yeniyor her gun :( hangi site? :))

Sakın yeme bak cok zararlı lazerle catlaklar hafif derecede gidiyor sitenin adı kalorisepeti.com gir bak :)

Sakın yeme bak cok zararlı lazerle catlaklar hafif derecede gidiyor sitenin adı kalorisepeti.com gir bak :)

site çok güzel duruyor peki ücretli mi ? :))

saat 11: ara öğün 2 mandalina

saat 13:50 bir paket makarneks (peynirli) ve mandalina suyu :)

YAHU BU MAKARNEKS NASIL BİR ŞEYMİŞ ? 5 çatal anca yedim, sadesi güzel de peynir sosu kremalı olduğu için çok ağır , yiyemeyeceğim :(

Son düzenleme:
site çok güzel duruyor peki ücretli mi ? :))

saat 11: ara öğün 2 mandalina

saat 13:50 bir paket makarneks (peynirli) ve mandalina suyu :)

YAHU BU MAKARNEKS NASIL BİR ŞEYMİŞ ? 5 çatal anca yedim, sadesi güzel de peynir sosu kremalı olduğu için çok ağır , yiyemeyeceğim :(

Yok ücretli değil makarneks iyi degil çünkü undan yapılıyor ama illa yicem diyosan normal nakarna al o irmikten yapılıyor :)

Yok ücretli değil makarneks iyi degil çünkü undan yapılıyor ama illa yicem diyosan normal nakarna al o irmikten yapılıyor :)

ah ah çok kötüydü zaten tadı , yediğimden bir şey anlamayınca tekrar acıktım tabiki :(

saat 4 : makarneks faciasından sonra 2 küçük sosis 1 küçük köfte yedim, yanina bir şey içmedim ketçap kullanmadım :51::51:

sanırım acıkırsam yemek yemeyeceğim çünkü 6 dan sonra bir şey yemiyorum, suya devam :))

ah ah çok kötüydü zaten tadı , yediğimden bir şey anlamayınca tekrar acıktım tabiki :(

saat 4 : makarneks faciasından sonra 2 küçük sosis 1 küçük köfte yedim, yanina bir şey içmedim ketçap kullanmadım :51::51:

sanırım acıkırsam yemek yemeyeceğim çünkü 6 dan sonra bir şey yemiyorum, suya devam :))

:D bana kızma ama sosis salam sucuk yemenide onermiyorlar işlenmiş olduğu için karatay diyeti yapiyorum ben en azından onda oyle ama et ye yumurta ye yoğurt ye ama ev yapimi tavuk ye bulgur ye :) bende acimm ya öğlen kısır yedim bir tabak sonra sekerim dustu karatay diyetinde seker olmamasina rağmen formun bisküvisini yedim o yüzden ceza verdim kendime yemek yemicem :D bu arada siteye baktın mı :)

:D bana kızma ama sosis salam sucuk yemenide onermiyorlar işlenmiş olduğu için karatay diyeti yapiyorum ben en azından onda oyle ama et ye yumurta ye yoğurt ye ama ev yapimi tavuk ye bulgur ye :) bende acimm ya öğlen kısır yedim bir tabak sonra sekerim dustu karatay diyetinde seker olmamasina rağmen formun bisküvisini yedim o yüzden ceza verdim kendime yemek yemicem :D bu arada siteye baktın mı :)

baktım üye oldum çok güzelmiş :D annem o sosisten sonra dolaptan tavuk çıkardı aaa tavuğumuz da varmış dedi.... bilseydim tavuk yerdim ama olan oldu artık :D
annem de karatay diyetini yapıyordu bir ara yapmayı düşündüm, sonra hevesim gitti neden bilmiyorum :D diyetisyene gideceğim 15 tatilde o zamana kadar 5-6 kg gitsin artık bundan sonra dikkatli olacağım :D

baktım üye oldum çok güzelmiş :D annem o sosisten sonra dolaptan tavuk çıkardı aaa tavuğumuz da varmış dedi.... bilseydim tavuk yerdim ama olan oldu artık :D
annem de karatay diyetini yapıyordu bir ara yapmayı düşündüm, sonra hevesim gitti neden bilmiyorum :D diyetisyene gideceğim 15 tatilde o zamana kadar 5-6 kg gitsin artık bundan sonra dikkatli olacağım :D

Hadi bakalım kolay gelsin :D

bu sabaha her zamanki gibi bir kocaman bardak sıcak suyla başladım, arkadan nesfit kırmızı meyveli yedim:16:

Back
X