Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

inan felsefe öğretmeni olduğunu bilmeden tavrından sezinledim :D

ben de öğretmenim

neyse konumuza dönersek az evvel dediğim gbii adamı tehtit edecek suça ortak edecek

çünkü yüklu olan kadın olduğu için tüm sorumluluk onun omuzlarında erkek daha rahat çok özür dilerim ama konuşmaya ağlamay gitsin bu kardeşimiz o herif yine yapar gönderir.Maalesef erkeklerin beyni bu şekilde çalışıyor.Ama dediğimiz gibi hukuksal sorunlarla uğraştıracağını ve bunu ciddi şekilde yapacağını söylerse belki korkup
evlenmeye ikna olabilir.
Şimdi sevmeden evlilik filan diyecek arkadaşlara sözüm ortada bir suç var bunun cezasını elbet ikliside çekecek belki iş hayırlı olur mutlu olurlar

Canım o soğan erkeğine telefonu aç ve çocuğu doğuracağım, seninde onun resmi babası olduğunu ispatlayacağım sen benim dünyamı kararttın ben de seninkini karartacağım.Aileme de bu durumu anlatıyorum. Bana bunu yaptın sende ÇEK CEZASINI DİYİP YÜZÜNE KAPATMALI birazz tutuşsun bakalım neler oluyor

sana aynen katılıyorum canım erkeğin gözünü korkutmakta fayda var :34: yaa canım mademki bi hata yapmışsın kararınıda vermişsin bu hatanı önce telefi etmeyi dene bir daha konuş erkek arkadaşınla ailem senide benide yaşatmaz de ama herşeye rağmen söyliycem ailemden gizlemeye artık dayanamıyorum anlıyolar hareketlerimden de sen madem sahip çıkmıycaksın ozaman sanada en kısa zamanda babalık davasını açıyorum de bu arada 18ini tam doldurdunmu sen daha 17 falansan onunda cezası var isteğim dışında oldu diyede sana taciz davası açarım de korkutta korkut bakalım gözünü tatlılıkla olmayacaksa bu iş ozaman cezayı sende çekeceksin de.. Önce sevgilinle konuş baktın hayla umurunda değil git ailene ozaman söyle hatta isteğim dışında oldu bile denebilrisin kim ispatlayabilirki senin isteğinle yada dışında olduğunu ozaman bak bakalım kime ne oluyor? :20: Erkek o bebeğin sorumluluğuınu almak zorunda.. Ayrıca iyi düşündünmü canım haklısın kıyamıyosun kolay kolayda kıyılmaz zaten ama önce iyi düşün derim ben hemen ailene söylemeden önce sevgilinle konuş son defa ve baktın güzellikle olmuyo gözünü korkut mutlaka.. bu arada sevgilin kaç yaşında? okuyomu çalışıyomu bi bilgi vermemişsin sanırım? Ailende cidden öldürcek kadar tutucumu cidden? Sanmıyorumki öyle olsun nerde yaşıyosuyn bu arada?

Ne göz korkutması arkadaşlar ya.... Adam yediği haltın arkasında bile durmamış, kız hamileyim dediğinde erkekliğin gerektirdiğini yapıp kaçmış işte.... Korkutsa ne olacak? Mutlu mu olacaklar, huzurla evlerinde oturup cocuk mu büyütecekler? Tehditle yanımda duran adam yerine, şişme adam alır kapımın önüne koyarım daha iyi :S

canım kesinlikle yargılamıyorum yargılayanları da kınıyorum. zor durum, ama düşünüyorum ben olsam ne yapardım diye herhalde senin gibi aldırmak istemeyen biri olsam onun ailesiyle görüşürdüm. durumu anlatırdım, polise gideceğimi söylerdim zor çıkarırlarsa. arkanda durmazlarsa evlatlarının hatasını kapatmazlarsa anlat ailene. nasılsa otaya çıkacak, şansımı dene derim.

Merhaba canım

öncelikle bebiğin hakkındaki düşüncelerin ve ona sahip çıkman çok güzel inan buna başda ben dahil olmak üzere bir bebeği olması için doktor doktor gezip paralar döken o kadar çok insan varki 2 kere hamile kaldım 2 yavrumda cennette şuanda bir canın içinde olması Allahın bir lütfu bizler burda ne desek boş çünkü bedenler yaratılmadan önce ruhlar yaratılmışdır ve yavru da senin aracın ile dünyaya geleceği varsa rahmine düşmüşdür.

sevgiline gelince şuanda o kadar çok şey saymak isterdimki ama banlanırım diye yazmak istemiyorum sadece şerefsizliğin adiliğin önde gideni olduğunu dile getirmek istiyorum. Bir anlık gaflete düşüp seninle beraber olmuş erkekliğini bundan sonra gösterseymiş ya kimse yanlış anlamasın dediklerimi sözüm meclisden dışarı yatağa atmakla ilişkiye girmekle erkek olunmuyor

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN KUL KADERİNİ ÇEKERMİŞ SENDE ŞUANDA BÖYLE BİR SINAVDAN GEÇİP KADERİNİ ÇEKİYORSUN DİLERİM İNŞALLAH SONUNDA MUTLULUK GÖZ YAŞI DÖKECEĞİN ÖMRÜN OLUR

Selam ablalarım kardeşlerim.
Sevgilimle bayağı uzun bir ilişkimiz vardı ilişkimizde sorunlar çok fazlaydı fakat hallettik çok büyük kavgalarda sorunlarda bile birbirimizden kopmadık.
Yaşımız 18 daha herkese göre küçüğüz hayatta hiç birşey görmemişiz elbette öyle ...
Ailelerimiz oldukça problemli ..Onun aileside benim ailemde..
Birbimizde bulduk o yüzden sevgiyi.
Doğuda kız olmak çok zor gelin görün ki biranlık gafletle belkide sonumuzu hazırladık ..
Sevgilimle beraber olduk.Sevgilim ailesiyle konuştu henüz yaşınız küçük diyip kestirip attılar ısrar ettikçe çocuğu evden kovdular.
Benim bu ilişkiden annem haberdardı ..
Ona evlenmek istediğimi söylediğimde yok o çocuk seni ona vermem yüksek adam al o çömezi tipsizi napacaksın..
BUnları okuyuna eminim zibidi tabiri kullanılan tiplemeler gelecek gözünüze ama kesinlikle öle deil sessiz sakin beyefendi ..
Ben alttan almak nedir bilmem o alır sakinlik bilmem o yapar .
Şimdi ailemizi karşımıza aldık ailem beni sildi elimdeki tüm imkanları aldı ..Okul dershane vs.
O ailem istemesede gelir tek isterim diyor.
Çünkü ailem dövüyor aldığım 1 tabak yemeği bile elimden çekecek duruma geldi.
Bu durumu ailemede anlatamam babam eger seni istemeye gelirse biri o senin sevdigindir öldürürüm dedi.
Korkuyoruz çaremiz olmadığından sizlere danışmak istiyoruz.
Kaçmak istemiyorum iyisiyle kötüsüyle ailem çünkü nolur bize bir çıkış kapısı gösterin.
Bu arada sevgilimin işide var..
Bende bankada çalışmaya başlıcam haziran gibi..

şimdi bak işler değişti normalde prpfillerde yazılanlara pek takılmam ama sana bakıyım dedim ikinizde 18 yaşındasınız bu 1 sen daha hayatının başındasın bu 2 sizin yaşınızda ki çocuklar cinselliğe düşkün olur anlıyorum.. daha 18 yaşındasın ve ne bankasında çalışmaktan bahsediyosun canım sen ? üniv okuyanlar iş bulamıyor sen hangi konumda çalışacaksın.. sevgılınden beyefendi diye bahsetmişsin nerde o BEY biz mi göremiyoruz.. valla ben seni daha büyük sandıgım ve bu zorluklarla baş edebilirsin diye destek olmaya çalısmak ıstemıstım ama kardeşim sen daha öğrencisin yaa yapma etme bide doğu da yaşıyosun b, töre vakası daha okutma bize gazetenin 3. sayfalarında.. aklını başına al bakamazsın o bebeğe düşüncelerin sabit değil senin daha çocuk denilecek yaştasın aılene muhtacsın.. valla ben meslek sahıbı olmama ragmen tereddutlerım de olmuyor degıl yanı hayat senın gordugun kadar tozpembe değil güzel kardeşim akıllı ol azıcık..

Size burda beni kırıp üzmeyin demem gerekirse hakarette edin asla birşey demem.
Ama evet bilmiyorum çocuk büyütmenin zorlugunu ..
Babası yok evet korkagın teki..
Bilmiyorum ona kıyamam ki ..
Kim kıyabilir.

arkadaşım hiç mi yanaşmıyor evliliğe yanaşmıyorsa yapacak tek şey bebeğini aldırman

böyle birseyin gercek oldugunu sanmiyorum yani insan bu kadar salak olamaz , yok yaninikah yok baba yok soyadi yok hicbirsey yok gemiyle laf yurumez nasil bakacaksin?? turkiye gibi bi yerde birde ustune ustelik maddi durumun da cok iyi degilse standardlar konusursa , millet sana O...u gozuyle bakacak her adam onune cikan isyerinde yasadigin yerde vs sana sulanacak nede olsa dicek evlilik oncesi cocuguu var ne olcak, cocuguun ne olcak ne diye cagircaklar ??? gemiyle laf yurumez sana halen hersey paris geliyor ya pess yanii yok melegimi aldiramam gunah vs aklin öncesi nerdeydii o cocuugun gunahina giriyorsun daha kendin cocuksun ne hemen koca derdine dusmussun?? mantikli bir kisi once meslek yapar okur kisiligin tam otrumasini bekler daha bu yasta sen ne biliyorsunki hayattan o cocuga ne verceksin???? evli kisiler bile once herseyi hazirlar ruhen maddi manevi öyle cocuk olur gelecek vaad edeceksin ,,,,, allah size akil versin birde böyle olaylari onaylayanlari ,,, iste kizlar hemen erkek derdine dusmeseler bir hayati ogrenin okuyun dunyayi bir bilin kisiliginiz otursunuz yaa ne bu acele yaaa,, allahim yarabbbim , bir laf vardir ya agir olacaksin yoksa yaprak gibi ortan oraya savrulursun ,,, sinir bozucu olaylar

konu sahibi ne yapmayi dusunuyorsun suan,
erkek arkadasindami 18 yasinda,
kac defa birlikte oldunuz,
tek birliktelikten mi hamile kaldin ???

konu sahibi ne yapmayi dusunuyorsun suan,
erkek arkadasindami 18 yasinda,
kac defa birlikte oldunuz,
tek birliktelikten mi hamile kaldin ???

benim okudugum kadarıyla ıkısı de 18 yasında daha ve eski konulardan anladıgım kadarıyla sevgılısı aldatıyormus ve sevgılısı patronuna konu sahıbı ıcın ''sürtük yapıştı yakama '' bırakmıyor diye bahsetmiş..

herşeyin bi çaresi var elbette.çocuk doğduktan sonra benim değil diyemeyecek ancak sen bu zaman diliminde yaşayacaklarını göze alabiliyormusun? bak bu işler öyle kolay değil.erkek cezasını çeker elbet ama yanında sende çekersin ve o günahsız bebekte.bunları yaşatmaya hakkın yok bence.aldır demek kolay gibi görünsede değil elbet ancak yaşamak ne kadar hakkıysa o bebeğin hakkını vererek yaşatmakta sizin vazifeniz.vazifeyi yerine getiremeyecekseniz bir kere daha düşünün derim.

konu sahibi annenin babanın kıymetini bil bak ben ablan yaşındayım ister bi ablan ya da arkadaşın olarak gör.. ama asla anneni babanı karşına alma gün gelir çok sevdıgın kocanla el olursun oku meslegını elıne al koca herzaman bulunur.. o bebeği de dünyaya getirme kalp atısları baslamadan aldır o yawruya acı günaha girmeden bi an önce aldır o bebeği zaten girmişsinde seni de eleştirmek ıstemıyorum yaa Allah ım yardım etsin ne deyim ki

Allah affetsin sizleri nasıl bu gözle bakabilirsiniz bu olaya

Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA

Ne saçma bir düşünce ....
Allah erkeğe akıl,fikir vermemiş mi?
Erkeğin bir genç kızı yalanlarla kandırıp ,vaadlerde bulunup bu duruma getirmesinde hata yok mu?
Allah erkeğe bu hakkı verdi mi yani?
Yalan söylemek,yalan vaadlerde bulunmak günah değilmidir?
Ne kadar basit düşünüyorsunuz bu olayı inanılır gibi değil.

bebeğinizi aldırmak istmeyişinizi duygusal nedenlerden dolayı anlayabiliyorum ama güçlüyüm,tek başıma büyütebilirim deseniz bile- ki büyütebilirsiniz belki sorun burada değil- o doğacak çocuğun bir baba figürüne ihtiyacı var. olaylara yalnızca bir açıdan bakmamanızı tavsiye ederim. bu durum çocuğunuzun aklı ermeye başladığında sizin için çok ağır olacak. dünyaları da verseniz çocuğunuzun hep bir tarafı eksik kalacak ve hayatı boyunca bunun üzünütüsünü yaşayacak. böyle bir şeye hakkınız olmadığını düşünüyorum. haddim olmayarak bebeği dünyaya getirmemenizi tavsiye ederim.umarım kendiniz için en hayırlı kararı verirsiniz.allah size yardımcı olsun ve doğru yolu göstersin..

bütün yazılanları okudum cok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun
ben bebek icin tedavi göryorum asla sana aldır diyemem bebeğine kıymanı söyleyemem ama malesef hayat denen bir gercek var oda masallardaki gibi güllük gülistanlık değil hele yanlız basınaysan cok zor yanında ailen yoksa paran yoksa güzel bir işin mesleğin yoksa cok fena daha da cok kücüksün maddi durumun yoksa insanlardan kendini koruyamazsın herkes faydalanmak ister bunları da göz önünde bulundurup kararını ver bence en önemlisi bir an önce ailenle konus seni yine en cok onlar düşünürler

İnsanız yarın başımıza ne geleceğini bilemeyiz.Onun için hiç birşey demek istemiyorum.
ALLAH yardımcınız olsun...

benim okudugum kadarıyla ıkısı de 18 yasında daha ve eski konulardan anladıgım kadarıyla sevgılısı aldatıyormus ve sevgılısı patronuna konu sahıbı ıcın ''sürtük yapıştı yakama '' bırakmıyor diye bahsetmiş..

inanmıyorumm böyle mi olmuş??
bunu duymuş ve bu admla yatmış yok artık yaaaa???

ben konu sahibinin istemeyerk zoraki birliktelik oldu demesine inanmıyorum...
koşa koşa mutlu haberi verdim hamileyim dedim ama aldır demiş..demekki hamile kalırsam evlenirim mantığı ile hareket ettii..
zaten dier konularından da belli ailesi bu çocuğu istemiyor çocuğun aileside konu sahibini???
hamile kalırsam evlenirim die düşündü heralde...
ALLAHım nasıl bi mantktır bu şaştım kaldım...
18 yaşında ders çalışıyordum ben ne kocası ay??

bunları yazmamın sebebi bile bile ateşe tmışşsın cnm sen kendini??
cezanı elbette çekrsin kusura bakma ama hayat yeri geldimi çok acımasız...

18 yaşındasın,sen çocuksn bebek neyine

sığınma evi de kucak açmış seni bekliyordu. ne içtin, neyin kafasını taşıyorsun bilmiyorum ama bi an önce kendine gel

benim kardeşim veya kızım böyle bi şeyle gelse ben aldıırdım.... ilişki yaşadın tamamda keşke korunsaydınn

sana çok kızdım. bu yorumdan sonra da herkes üstüme gelecek

buyursun gelsinler

inanmıyorumm böyle mi olmuş??
bunu duymuş ve bu admla yatmış yok artık yaaaa???

ben konu sahibinin istemeyerk zoraki birliktelik oldu demesine inanmıyorum...
koşa koşa mutlu haberi verdim hamileyim dedim ama aldır demiş..demekki hamile kalırsam evlenirim mantığı ile hareket ettii..
zaten dier konularından da belli ailesi bu çocuğu istemiyor çocuğun aileside konu sahibini???
hamile kalırsam evlenirim die düşündü heralde...
ALLAHım nasıl bi mantktır bu şaştım kaldım...
18 yaşında ders çalışıyordum ben ne kocası ay??

bunları yazmamın sebebi bile bile ateşe tmışşsın cnm sen kendini??
cezanı elbette çekrsin kusura bakma ama hayat yeri geldimi çok acımasız...

Ailelerin hatası yok mu?Daha 18 yaşında çocuk hamile kalana dek kaç kez beraber oldu kimbilir?
Annesi çocuğunun okul saatlerini,okumuyorsa da dışarda kimle beraber olduğunu vs nasıl bilmez,takip etmez?
Daha çocuk bu kız ,kadınlığı,hamileliği,çocuk bakmayı,onun sorumluluğunu almayı nerden bilecek?
Kendi çocukken nasıl çocuk bakacak?
Lise mezunuyken bankaya girip iyi maaş almayı düşünüyor,hayatı nasıl kolay sanıyor...

Ailelerin hatası yok mu?Daha 18 yaşında çocuk hamile kalana dek kaç kez beraber oldu kimbilir?
Annesi çocuğunun okul saatlerini,okumuyorsa da dışarda kimle beraber olduğunu vs nasıl bilmez,takip etmez?
Daha çocuk bu kız ,kadınlığı,hamileliği,çocuk bakmayı,onun sorumluluğunu almayı nerden bilecek?
Kendi çocukken nasıl çocuk bakacak?
Lise mezunuyken bankaya girip iyi maaş almayı düşünüyor,hayatı nasıl kolay sanıyor...

zaten aileside problemliymiş öyle yazmış bi konusunda..

evet onlarda hatalı...

benim anlamadığım ailem öldürür dio tutucu dio ama buna rağmen hamile kalıyoo..

daha neler duycas kk da bilmiyorum artık...

Back
X