• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızlara Bir Nasihat:Boşanmış Erkeklerden Uzak Durun.Çünkü....

hayal kırıklıkları yaşamışsınız, kalbiniz kırılmış anlayabiliyorum. ama iyi olsalardı zaten eşleri bırakmazdı gibi bir genellemeye katılmıyorum. kimin hangi sebeple ayrıldığını nerden bilebiliriz ki.. belki o erkek de mutsuz oldu, aradığı sevgiyi sıcaklığı bulamadı evliliğinde..

genelleme yapmanız doğru olmamış :KK14:
sizin karşınıza öyle insanlar çıktı diye herkes aynısını yaşıcak diye bi durum yok :KK51:

Acı şeyler yaşamışsınız,o sanaldaki muhabbeti anlayamadım zaten ,adam evli boşanıcam diyor,sonra yan çiziyor sanırım..Keşke boşanınca gel deseydiniz,hocanızla ilgili konuyu biliyorum sizi başka bir arkadaşı uyarmıştı yanılmıyorsam piskolojisi iyi değil diye ki o da boşanalı çok olmamıştı ,yani siz hatalısınız demiyorum seçtiğiniz erkekler piskolojik olarak hazır olmayan erkekler olmuş malesef..ama genelleme yapmak yanlış bu şeye benziyor '' kızlar .. burçlu erkekden uzakdurun '' beni çok üzdü... giibi.. ama şöyle olabilirdi sanırım, eşinden ayrılmış beylere gönül veren kızlar iyice gözlemlemeli..gibi.. yada tam tersi..bu karşımızdaki insanın kötü olduğunu değil hazır olmadığını gösterir..Kalp kırıklığı hemencicik gitmiyor geçmiyor:cool:

Evli adamla "sanal ilişki" yaşamış. Adamın boşanmasını beklemiş, sanki boşanınca ilişkileri çok da güzel olacakmış gibi. Adam boşanıp özgürlüğünü ilan edince, konu sahibini sallamış. Ona bozulmuş.

Hocasıyla arasında hiçbir ilişki olmamış, arkadaşları ve kendisi hocanın hareketlerini flörte yormuş. Adam öyle bir niyetim yoktu deyince bu sefer adam arıza oluvermiş.

Arıza kimde acaba? :KK14:

boşanmış olduklarını biliyordunuz ama sanki siz de o dönem ki ruh hallerinden faydalanmak istemişsiniz gibi hiç kusura bakmayın.sanki sizin kendinize güveniniz yok gibi insanların zayıf anlarından faydalanmaya çalışıyorsunuz sanki
BENİM KENDİME GÜVENEMDİĞİ NERDEN ÇIKARDINIZ BEN BU OLAYLARDAN SONRA ÖZ GÜVENİM AZALMIŞTIR ERKEKLERE HELEBOŞANMIŞLARA GÜVENİM GİTMİŞTİR.KİMSEYE ZAYIF ANLARINDAN FAYDALANACAK KADAR İHTİYAÇ HİSSETMEM ONLAR BELKİ EGOLARINI BENLE TATMİN ETMEK İSTEDİ.

Diger kisimlar bir yana son cumlenize takildim...

'İyi insanlar olsaydi esleri birakmazdi' demissiniz...

Bosanmis biri olmamama ragmen rahatsiz etti bu cumle beni...

Evliligi yolunda gitmeyen herkesi ayni kefeye koymus, sorunlu ilan etmissiniz...

Yarin siz de evlenip bosansaniz sizi de esiniz kotu oldugunuz icin birakmis mi olacak? :KK14:

NEDEN ÜZERİNİZE ALINDINIZ BEN BÜTÜN BOŞANMIŞLAR MI DEDİM HATTA BOŞANMIŞ KADINI SAVUNURUM KOLAY KOLAY YUVASINI YIKMAZ İSTİSNALAR HARİÇ...

karşılık göremeyince kötü olmuşlar

KUYRUK ACINIZ VAR HERHALDE BİLİP BİLMEDEN BOŞ KESEDEN YAZIYIORSUNUZ KARŞILIK GÖRMEMEK İÇİN İLK BENİM PEŞLERĞİNE DÜŞMEM GEREK DEĞİL Mİ AMA SORUN NE ONLARIN PEŞİME DÜŞÜP KALBİMİ ÇALIP İNKAR ETMELERİ KIZDIĞIM KIRILDIĞIM NAMERTLİK YAPLARI ÜMİT VERİP YARI YOLDA BIRAKMANIN NE KADAR BÜYÜK VEBAL OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTEMEM...

BENİM KENDİME GÜVENEMDİĞİ NERDEN ÇIKARDINIZ BEN BU OLAYLARDAN SONRA ÖZ GÜVENİM AZALMIŞTIR ERKEKLERE HELEBOŞANMIŞLARA GÜVENİM GİTMİŞTİR.KİMSEYE ZAYIF ANLARINDAN FAYDALANACAK KADAR İHTİYAÇ HİSSETMEM ONLAR BELKİ EGOLARINI BENLE TATMİN ETMEK İSTEDİ.

adamların bu zamanlarda kafalarının karılık olacağını düşünemediniz mi

Evli adamla "sanal ilişki" yaşamış. Adamın boşanmasını beklemiş, sanki boşanınca ilişkileri çok da güzel olacakmış gibi. Adam boşanıp özgürlüğünü ilan edince, konu sahibini sallamış. Ona bozulmuş.

Hocasıyla arasında hiçbir ilişki olmamış, arkadaşları ve kendisi hocanın hareketlerini flörte yormuş. Adam öyle bir niyetim yoktu deyince bu sefer adam arıza oluvermiş.

Arıza kimde acaba? :KK14:

EVLİ ADAMLA SANAL İLİŞKİ YAŞAMADIM ONA ABİ,DOST DEDİM BANA BAŞKA GÖZLE BAKINCA ÜZÜLDÜM BEN ARTIK YAZMÖAM DEYİNCE ZATEN KÜS VE BOŞANIYORUZ DEDİ YALVARDI ACIMIŞTIM ONA AMA BUNALR VİCDANSIZ ACIMAMAK GEREK AYRINTILARI YAZAMAM NE DEDİĞİNE DAİR AMA SAHTEKARMIŞ ZATEN...

HOCAMLA ARAMDA BİR İLİŞKİ YAŞANMADI AMA İLLAKİ BİR HAYAL KIRIKLIĞIU YAŞAMAK İÇİN İLİŞKİ YAŞAMAK GEREKMİYOR.PSİKOLOJİSİNİN BOZUK OLDUĞUNU SONUNDA KENDİNE ONU TANIYAN BAŞKA HOCA DA DEDİ O ZAMAN BİR KISI DURUP DURUKEN DENEN ARA TANIMAYA ÇALIŞŞIR Bİ SAMİMİ Bİ SOĞUK BU NASIL BİR SORUMSUZLUK NEDEN ŞİİR YAZAR BEN APTAL MIYIM YA DA PARANOYAK MIYIM ORTADA YANLIŞ ANLAŞILACAK BİR ŞEY YOK.TUHAF OLMASA AYLAR SONRA BAHANEYLE ARAYIP KAFAMI KARIŞTIRMASI SONRA ARKADAŞIN BAHANE,GÖZLERİNE BAKMAK İSTEDİM DEEMZDİ BUNDAN SONRA ÖĞRENCİM GİBİ SEVİYORUM DEDİĞİNDE KIZDIM KIRILDIM BEN APTALIM YA YANLIŞ ANLADIM BUNA KIZDIM YOKSA BENİ ALSIN GİBİSİNDEN DÜŞÜNCEM YOKTU...

adamların bu zamanlarda kafalarının karılık olacağını düşünemediniz mi

BAKIN BEN BAŞKA GÖZLERLE BAKMADIM ONLAR SAMİMİ OLUNCA SAFTIM BEN DE KAPILDIM NE BİLEYİM KARIŞIKSA ONA GÖRE DAVRANACAKLARI MESAFELİ OLACAKLARDI YA DA KARARLI HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BEN HATALI OLANDA BEN BELKİ BİRAZ OLDU AMA ONALRIN YAPTIĞININ ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL...

BAKIN BEN BAŞKA GÖZLERLE BAKMADIM ONLAR SAMİMİ OLUNCA SAFTIM BEN DE KAPILDIM NE BİLEYİM KARIŞIKSA ONA GÖRE DAVRANACAKLARI MESAFELİ OLACAKLARDI YA DA KARARLI HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BEN HATALI OLANDA BEN BELKİ BİRAZ OLDU AMA ONALRIN YAPTIĞININ ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL...

tamam tecrübe olmuş size işte.tecrübe değerlidir

yüz bulamayınca triplere girmişsin, kötülemişsin insanları. yaşın küçük gibi geldi bana. ergen triplerine benziyor yazdıkların. bir de tutmuş insanlara nasihat veriyorsun :KK70:
ÖNCEKİ KONUMA BAKARSANIZ VEYA YORUMLARIMA ÖYLE OLMADIĞINI ANLARSINIZ AYIP BE NE YÜZ BULAMAMSI NE TRİPİ BEN HİÇBİR ERKEĞİN ŞİMDİYE KADAR PEŞİNE DÜŞMEDİM TAKİ ONALR BİR ŞEY YAPIP KALBİMİ ÇALARSA ÖYLE KONUŞURUM YAPTIMDA PİŞMAN DEĞİLİM...

2.ÜNİ BU YIL BİTİRDİM GAYET OLGUNUM ONDAN YAŞADIĞIM TECRÜBELERE BİNAEN YARDIMCI OLMAK İSTEDİM AMA SİZİN BAŞINIZA GELMEDEN ANLAMAZSINIZ EMPATİ YAPIN LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN....

YÜZ BULAMAK ÇOK AĞIR BEN KABUL ETMİYORUM NEDEN AYRINTI YAZMADIM UZUN OLMASIN DİYTE AMA BEN SUÇLANDIM.ACABA SİZİN HOCANIZ BİRDEN SİZİ ARASA TANIMAYA ÇALIŞSA HELE GENÇ VE YAKIŞIKLI OLSA NE YAPARDINIZ SONRA HER ŞEYİ İNKAR ETSE BU KADAR RAHAT YAZAR MIYDINIZ BEN YILLAR ÖNCEKİNİ ZATEN UNUTMUŞTUM AYNI ŞEYLER YAŞATILINCA ESKİ YARAM DA KANADI ONDAN KIRGINLIĞIM....

tamam tecrübe olmuş size işte.tecrübe değerlidir

İNSANLAR ÖYLE MASKE TAKARLARKİ NE KADAR TECRÜBE YAŞASAN DA BOŞ HEM GEREK KALMADI MANTIK EVLİLİĞİ YAPMAYA KARAR VERİM AŞK ÇOK GÜZEL AMA BU GİBİLERİ YÜÜNDEN UZAKLAŞTIM CANIM YANSIN İSTEMİYORUM...BELKİ BAŞKALARINA NALTARAK FAYDALI OLMAK İSTERİM...

İNSANLAR ÖYLE MASKE TAKARLARKİ NE KADAR TECRÜBE YAŞASAN DA BOŞ HEM GEREK KALMADI MANTIK EVLİLİĞİ YAPMAYA KARAR VERİM AŞK ÇOK GÜZEL AMA BU GİBİLERİ YÜÜNDEN UZAKLAŞTIM CANIM YANSIN İSTEMİYORUM...BELKİ BAŞKALARINA NALTARAK FAYDALI OLMAK İSTERİM...

bu işler karar vermekle olmaz ki senin yaşın kaç çok çocukca davranıyorsun

hayal kırıklıkları yaşamışsınız, kalbiniz kırılmış anlayabiliyorum. ama iyi olsalardı zaten eşleri bırakmazdı gibi bir genellemeye katılmıyorum. kimin hangi sebeple ayrıldığını nerden bilebiliriz ki.. belki o erkek de mutsuz oldu, aradığı sevgiyi sıcaklığı bulamadı evliliğinde..

YA İŞTE AYNI DURUMLARDA OLAN İKİ KİŞYLE AYNI ŞEYİ YAŞAYINCA BİR DE BEN ÖYLE DÜŞÜNMÜYORDSUM BEN KONUŞURKEN BAZILARI AY BOŞANMIŞ YAŞLI SEN BEKAR GÜZEL EVDE KALMIŞ SAKAT KIZ DEĞİLSİN HEM BOŞANMIŞ ADAM EŞİNİN AHINI ALMIŞ MUTLU OLMAZSIN DEDİLER BEN TAKMADIM AMA HAKLI ÇIKTILAR NE YAZIKKİ GENELLEMEM BUNDAN AMA YİNE DE TABİ SİTİSNALAR VARDIR...

yorum yapamiyorum, icerigini silmissin cunku :KK51: buarada konu icerigi silmek yasak degil mi ya???

ay konu sahibi arkadasim neden buyuk harfle yaziyorsun?? kucuk harf kullansanda okuyabiliriz..cok irite oldum.

Boşanmış biriyle evlendim, hiç pişman değilim hatta tavsiye ederim, ilk evliliklerinde yaptıkları hödüklüklerin farkına varıp, bir daha yapmamak gibi bir durumları var =))
Herkes bir değildir
Namazında niyazında olmak da kriter değildir, insan kuldur ve nefis sahibidir, hepsi hataya müsaittir...
Ayrıca boşanmalarda hep kadınlar erkekleri bırakmıyor bunu da unutmamak lazım...
BENDE BUNU DEMEK İSTEDİM AMA YANLIŞ ANLAŞILDIM.

'Konunun bosanip bosanmamayla alakasi yok' diye aciklama yapmissiniz ama ya konu basliginiz ve bosanmis erkeklerden uzak durun cumleniz?

Sizin yasadiginiz sorunlar sizin yanlis secimlerinizden kaynaklanmis, ayni seyleri bekar erkekler de yasatabilirdi size...

Evli olup da evliligi tamamen karisini sadakat ve ozverisiyle yuruyen erkekler gibi, bosanmayi iki taraf da istemedigi halde aileler, asilamayan sorunlar vs yuzunden ayrilan ciftler gibi, bekarken onlarca kiz tarafindan terk edilen bir erkegin sorunlu ilan edilen bosanmis adamdan farki olmadigi gibi, yani sizin de sonradan kabul ettiginiz gibi olayin bosanmayla alakasi yok...

Hepimiz yanlis tecrubelerden hareketle hayatimiza net cizgiler cekersek isimiz zorlasir...

Belki siz bu dediklerinize ve yasadiklariniza ragmen bosanmis bir adamla harika bir evlilik yapacaksiniz...

Cunku anlattiklarinizdan yurumeyecegi belli iliskilerden medet umdugunuz anlasiliyor, belki artik daha makul bakacak, daha saglikli degerlendireceksiniz olanlari...

Ya da burada kizlara tavsiye verirken kendiniz ayni hataya tekrar duseceksiniz...

Konu basliginizi bir kenara koyalim, genc kizlara ikili iliskiler konusunda dikkatli olmalarini soyleyelim...

Ama inanin onlar bizim yasadiklarimizdan ve yazdiklarimizdan ders almak yerine kendileri yasayip, aci cekip gercegi oyle ogrenecekler...

Hayat boyle bir sey, hicbirimiz tecrubelerden daha yuksek sesli konusamiyoruz... :KK14:
BENİM KIRGINLIĞIM ERKEKLER NEDEN HER ŞEYİ YAPIP UMUT VERİP SONRA İNKAR ETMELERİ BURDA SORUN O KİŞİLERİN YAPTIĞI HAKSIZ TAVIR VE DAVRANIŞLAR BEN YANLIŞ ANLAMADIM KENDİLERİ BANA ÜMİT VERDİ SONRA SEVDİĞİMDE İNKAR ETMELERİ SANKİ BEN PEŞLERİNE DÜŞMÜŞÜM SANKİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM KÖTÜ DURUMUNA SOKMALARI KENDİME ÇABUK GÜVENDİĞİM İÇİN KIZIYORUM...

bişey yaşamamışsın ki. beraber falan olup ha ben seni arkadaş olarak gördüm kusura bakma dememişler ya. başlamamış bile. fikirleri değişmiştir tanıyınca bitmiştir vs.
bence ilişki algın kaymış. böyle tavsiye vermeye yetkili olduğunu düşündüren 2 boşanmış adam tanıman mıdır?birliktelik bile yok. 2side siyah saçlı olsa siyah saçlılarla evlenmeyin mi diyecektin. boşanmış olmalarıyla sana ilanı aşk edip sonra caymalarının bi alakası yok çünkü. belki biraz kendine bakmalısın

Evat bir şey yaşamadım ama hayal kırıklığı için kırılmak için bir şey yaşanması gerekmez üsteki yorumlarımı okursanız anlarsınız ne demek istediğimi benim umrumda olmayan erkekler maske takıp güven aşılayıp iş sevmeye gelince sanki bir şey yapmamış gibi davranmaları oysa ümit verip yarı yolda bırakanın cezası çok büyük naamzla ibadetle de kurtulamazlar...

Kardesim bu sitede bosanmis kadinlar var onlari rencide etme istersen, senin kendi kismetsizliginmis

Boşanmış kadınları savunuyorum asıl,ben teselli beklerken suçlandım konuyu silmek istedim ama olmuyor ondan bari içimi dökeyim dedim...Evet şansızım erkek aşk konusunda bunu biliyorum öyle olmasa kırk yılda bir beğeneceğim istediğim gibi biri benle ilgilensin yani genç bekar hocam sonradan psikolojisi bozuk boşanmış ve çocuklu çıksın üzüntüm bu....

Back
X