• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızları Kıskanıyorum

Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
Eo zaman neden silentgirl29 değil de 25 ?

Trolsün galiba

Eklentiler

• IMG_9834.webp
    IMG_9834.webp
    38 KB · Görüntüleme: 52
Oh be iyi ki 24 yaşındayım da yaşlı kategoriye girmiyorum 😁

29 yaşında neden bir ayağın toprakta gibi konuşuyorsun? Şu an istediklerini giyebilirsin, makyajını yapabilirsin geçmişe dönüp kendine acımak yerine yaşadığın anı ve geleceğini güzelleştirmeye bak
en güzel yaşlarımı ailem ve yanlış seçimlerim yüzünden çok boş geçirdim çok canım yanıyor

Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
Şimdi yapın makyaj giyinin vs

Bi de bayıl feriha 🫠

en güzel yaşlarımı ailem ve yanlış seçimlerim yüzünden çok boş geçirdim çok canım yanıyor
En dertsiz tasasız geçmesi gereken yıllarımı dört duvar arasında hastane odalarında geçirdim. Yaşıtlarım okula giderken, arkadaşlarıyla gezip tozarken benim tek muhatabım doktorlar ve hemşirelerdi. Bırak makyaj yapmayı tarayacak saçım bile yoktu. Geçmişe dönüp bu günleri telafi edemem ama dimi? Şu anı kurtarabilirim. Şu an tarayacak saçım varsa en güzel şekilde bakımını yaparım. Şu an çevremde iki üç arkadaşım varsa edinebildiğim onlarla vaktimi en kaliteli şekilde geçiririm. Napabilirim başka? Elinizdekilere odaklanmayıp daima kurban rolüne girip hayıflanırsanız asla mutlu olamazsınız. Sağlığınıza bir şey olmasın gerisi hallolur

Back
X