- Konu Sahibi eessrraa_esra
-
- #2.301
tatlışkolarrrrr nasılsınız bakemmm :))
Bende iyiyim çok şükür esracım :) uğraşıoruz işte oğlandan fırsat kaldıkça yazıorum sizlere :)) şimdi çikolata molası verdi :)) hemen girim bi dedimm
Bende iyiyim çok şükür esracım :) uğraşıoruz işte oğlandan fırsat kaldıkça yazıorum sizlere :)) şimdi çikolata molası verdi :)) hemen girim bi dedimm
iyiiym bebişkomm hadii benim oğluşun çikolata merasimi bitti :) şimdi sürger bob vakti :)) hadi öptüm siziiiinaberrrrrrrrrrrrrrr amaning boooooooo
iyiiym bebişkomm hadii benim oğluşun çikolata merasimi bitti :) şimdi sürger bob vakti :)) hadi öptüm siziiii
selammmmmmmmmmmm
selammmmmmmmmmmnaber canım
Allah iyilik versinçikolata molası mı sıkı çikolatacılardan sanırım tweety gibi benimde canım çekti şimdi :125::125:
selammmmmmmmmmmnaber canım
Allah iyilik versinçikolata molası mı sıkı çikolatacılardan sanırım tweety gibi benimde canım çekti şimdi :125::125:
yettttttttttiiiiiiiiiimmmmmmmmm aaaaannnnnnnnnaaaaaaaammmmmmmmmmm
selammmm
bugun cok daha iyiyimmmm canimmm cikolatayi verio cocuga sirf kafasi dinlensinde buraya cene yetistiriyimmm diyeeeebende sonra yiyimmm bariii:125::125::125::125::125::122::122::122::122:
yettttttttttiiiiiiiiiimmmmmmmmm aaaaannnnnnnnnaaaaaaaammmmmmmmmmm
selam minik kus naberrr :76::76::76::76:
iyi geceler gençler nasılsınız
ayy alemsin ya
hoşgeldinnnnnnnn
iyiyimmmm seker senden ne haber bizde kürlere basladik bugun
iyi geceler gençler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?