Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

kızlarr benim çok uykum geldi acaip bi uyku bastırdı :)) ben yatmaya gitmece size iyi sohbetler bu arada şu gıcık nerelerde bu akşam yok hayırdır :)) hepinizi öpüorum iyi geceler.....

senin tweetye gıcık dediğini biliyorum....:20::1:
yoksa gıcık olduğu için değil:50:,bende acaba nerde diye düşündüm..... :26:
iyi geceler............:5::9:

kulaklarim cinliyoduuuuuuuu kostummm geldimmmmm selammmmmmmmmm:3::3::3::3:nasilsiniz bayanlar herkesin menusu supermis kristalin menude ne varmis herkese sormus kendi soylememisss bende bugun ilk defa kurdan kebabi denedimmm guzel olduuuuu:56:biraz zahmetliydi ama olsunnnn:56:

kulaklarim cinliyoduuuuuuuu kostummm geldimmmmm selammmmmmmmmm:3::3::3::3:nasilsiniz bayanlar herkesin menusu supermis kristalin menude ne varmis herkese sormus kendi soylememisss bende bugun ilk defa kurdan kebabi denedimmm guzel olduuuuu:56:biraz zahmetliydi ama olsunnnn:56:

iyilik canım...........:34:
ellerine sağlık afiyet olsun.........:56:

vayyyy süperr senin menü daha bir güzelmiş afiyet olsun :71: bende kocişi evdedir ondan girmiyordur demiştim ama geldin :1:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakıorumda dün ben çıkmışım hemen gıcık damlamış biliorum benim çıkmamı beklemiş :))) ben dünki menümü deilde bu akşamkini yazayım
yayla çorbası
fırında beşamel soslu ıspanak
şinitzel tavuk
patlıcan musakka
pide
ayran
çatal
kaşık
peçetelik falan filan işte:))))):52::52::52::52::52::52:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakıorumda dün ben çıkmışım hemen gıcık damlamış biliorum benim çıkmamı beklemiş :))) ben dünki menümü deilde bu akşamkini yazayım
yayla çorbası
fırında beşamel soslu ıspanak
şinitzel tavuk
patlıcan musakka
pide
ayran
çatal
kaşık
peçetelik falan filan işte:))))):52::52::52::52::52::52:

:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:
afiyet olsun...:52::52::52::52:

Back