- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.801
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar şekerler................![]()
fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii
esracım hastasın galiba geçmiş olsun dikkat et kendineeee öpürum şifalı şifalı:))
iyi akşamlar ablacım![]()
nasıl oldun esracım iyimisin..............![]()
iyiyim ablacım çok şükür ilaçlarla iyi oldum birazsen nasılsın ?
iyiyim canım ne olsun...dolanıyorum kkda....eşim görevde,:97:çocuklarda uykuda.............![]()
Allah iyilik versin zor olmuyo mu ablacım evde tek başına 3 tane çocuklaeşin ne görev yapıyor sorması ayıp
![]()
yok canım daha öncede bahsetmiştim...kızlar büyük bana zararları yok..ama ufaklık facia hiç yakamı bırakmıyor......:84:
emniyet canım............![]()
olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandırAllah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:
selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:
tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............![]()
tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............![]()
Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya![]()
hoşgeldin canım nasılsın................![]()
tabii ki hoşgeldinnnnn selam
Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya![]()
hoş buldum kızlar..........
ikizcim iyiyim canım sen nasılsın?
esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun....ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84: