- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickini gördüm tahmin ettim sen olduğunu daldım hemen
Bak Ya..
Yine Yazıyor Kaçıyor Başka Topiklere..
40 Dk. Sonra Gelir..![]()
selammmm kizlar tweetiii geri geldiiiii![]()
Nickini gördüm tahmin ettim sen olduğunu daldım hemen
ben ben ben o kisiyimmmm makaram sari baglarimmmmSen ? Sen ? Sen ? Tahmın Ettiğim Kişi misin ?
ewettttBence o![]()
twetyyy doğru söyle bu sen misin![]()
nerdesin sen yaa hayırdır bir tatile gittim geldim kayboldun ortadan bir şey söylemeden![]()
:89:selammmm kizlar tweetiii geri geldiiiii![]()
selam canimmmm
ben ben ben o kisiyimmmm makaram sari baglarimmmm
ewetttt
ewett benim esracimmm :)walla kayboldum bi ara sildirmem gerekti uyeligi sildim ama dayanamadim geri geldimmm
ani oldu gidisimmm
![]()
hosbuldukkkk:89:
hoşgeldin.....................:86::86::86:
gidişim ani oldu ama dönüşüm muhteşem oldu diyorsun yani
![]()
hoşgeldin o zaman
![]()
hosbuldukkkk
oyle oldu
hosbuldukkk
uyeligimi iptal ettim ama yinede sitede dolaniyordummmm![]()
hosbuldukkkk
oyle oldu
hosbuldukkk
selammm sevgi abla hosbuldukk iyiyyimmm cok sükür sen nasilsinnnnamanda aman kimleri görüyorum hoşgeldin canım nasılısın![]()
seni gidi ziyaretçi seni.............![]()
simcik soyle oluyor siteye cok takiliyordumm uyeligimi silersem bakmam diye dusundummm ama yine sitede dolanincaa dedimm amann yine uye olayimmm iste boyle100 olmayanlar yazamıomuu :))) bunuda öğrenmiş oldumm bakk sen niye gittin bakimmmm açıkla ççabukkkk
twetyyy özlemişim senii sen yaz ben gelince oku cevapveririm sana :)) gideyimde yaprak sarmama devam edimmm gitte benim konularda doldur bari mesaj sayısnı alçakkk bi işe yararsınn bari :))))) hadi öptüm seni sarmadan sonra belki bi nargile keyfi yaparım kıss :)))
simcik soyle oluyor siteye cok takiliyordumm uyeligimi silersem bakmam diye dusundummm ama yine sitede dolanincaa dedimm amann yine uye olayimmm iste boylesagol sende merak etmissin esrada ikiz abladaa :)
hosbuldukkkk
oyle oldu
hosbuldukkk
simcik soyle oluyor siteye cok takiliyordumm uyeligimi silersem bakmam diye dusundummm ama yine sitede dolanincaa dedimm amann yine uye olayimmm iste boylesagol sende merak etmissin esrada ikiz abladaa :)
iyice sarmissin nargileyeeee sarmami yapion bahimm ay canim cekti bol eksiliii gecen gun sardimm...bari yarin birgun yaprak aliyimmda sariyimmmm bariiii![]()
sagol ikiz ablaaatabiki merak edeceğiz..gelmeseydin üzülürdük................
![]()
demek bizi uzaktan uzaktan gözetliyordun![]()
ettik tabi bir an da kaybolursan![]()