Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

$ERİK 2 - 1(1).webp:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemişti :60: ee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?

galiba evet reytinglerden dolayı kaldırıldı o adam da bir tuhaftı :1::1:

kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemişti :60: ee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26::1:

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26::1:

anladımm canımm iyi bakalımm görelimm neler olcakk .. bu arada çıkıyormuşsunn öpüyorum çokkk iyi gecelerr :54: :54:

selam bayanlar nabersiniz :51::51:

bende iyyim canim Tövbeler Tövbesini izliyorum sen nasilsin neyi izliyorsunuz :64::64:
bende onu izliodummm:1:
selam canım hoşgeldin iyiyiz senden naber :64:

:1::1: bekliycen tabii :60:
:33::33::33::33::33::33::33:
:9::9::9::9::9::9::9:fazla titiz olsada tatli kiz :1:

:76::76::76: hala nazmi yapiyon yoksa sen :60::60::60::60:
yok bu sefer bugunun tribi:1::1::1: geldin gittin o kadar hosgeldin yazmistimm:14::14:
Slm iyi akşamlar
aleykumselam iyi aksamlar:3:
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek :61:
bencedeee guzel ve sirin:nazar:
kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama :1:
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:

ne cabuk geldin ne cabuk gidiyonnn bugun herkes erkenci olcek herhalde:26:iyi gecelerrr ALLAHA EMANET OL gorusuruzzz:3:

Back
X