- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek![]()
onu da lastik gibi uzattılar yaa ilk bölümleri izliyodum sonra izlemedim hala bitmedi mi ki o![]()
Slm iyi akşamlar
aynen cok uzattilar ya, yok daha bitmedi devam edecekmis, sezon finalinde hepsi öldü bakalim bundan sonra nasil olcak
iyi aksamlar![]()
evet canim hepsi öldü![]()
kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:
kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemiştiee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?
kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemiştiee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?
hoşçakal canım sende kendine çok iyi bak bende erken çıkıcam bugün görüşürüz öptüm![]()
aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26:![]()
selam bayanlar nabersiniz![]()
bende onu izliodummmbende iyyim canim Tövbeler Tövbesini izliyorum sen nasilsin neyi izliyorsunuz![]()
selam canım hoşgeldin iyiyiz senden naber
bekliycen tabii
![]()
yok bu sefer bugunun tribifazla titiz olsada tatli kiz
:76::76::76: hala nazmi yapiyon yoksa sen![]()
aleykumselam iyi aksamlarSlm iyi akşamlar
bencedeee guzel ve sirinböyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek![]()
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80: