Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:

tamam gel canım beraber yapalım bir kaç kişi olunca daha iyi oluyo bence annen gelince ye doya doya sonra yiyemiyceksin:1:

tamam gel canım beraber yapalım bir kaç kişi olunca daha iyi oluyo bence annen gelince ye doya doya sonra yiyemiyceksin:1:

tamam canim, son kez annemler varken karnim ziyafet ceksin ondan sonra ac birakicam onu :52::52:
saka bi yana ac kalmaklada olmuyor bu is, düzenli beslenmek gerek birde spor yaptikmi artttikkk kimse degmesin keyfime :60::60::60:

kizlar ben cikayim artik yarin erken kalkicam temizlik yapmam lazim :61:
belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr :58::58::58::58::58:

belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr :58::58::58::58::58:

hoşçakal canım sende Allah'a emanet ol kendine çok iyi bak. kendini fazla yorma tamam mı öptüm bende :16::16::54:

iyidir de işte şu balık etlilik basenlerde olmasa bide daha iyi olucak :61:
olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degil:20:
ay demiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52:

yat anacim yat sonra ilerde pisman olma ama :60::60:

:60::60::60::60::60:
olmammm ya sen yolla kilolari:37:
:94::94::94:hemen gönderiyorum osaman:94::60:
aliyorum hemen:68::74:
beraber yapakmi :51::51:
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir spor :53: yürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya):37:
ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiii:1::1:gaza getirir gibiii:60:
ben de bisiklet sürmek istiyorum kızlar bacaklar için :) spor şart .)
o ne kiz egitim sart der gibi:60::60:
yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:
bahaneyide buldu hemnnn:37:
tweety pcde sorunmu var canim yoksa düsüp bi yaninimi kirdin :52:
ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirr:60::60:
evet nerdesin tweety kırdın mı bi yerini naptın :1:
usteki yaziyi aynen tekrar canimmm:60::60:

olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degil:20:

olmammm ya sen yolla kilolari:37:

aliyorum hemen:68::74:

ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiii:1::1:gaza getirir gibiii:60:

o ne kiz egitim sart der gibi:60::60:

bahaneyide buldu hemnnn:37:

ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirr:60::60:

usteki yaziyi aynen tekrar canimmm:60::60:

:1::1::1::1::60:

kolay gelsin canim kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL...görüsürüzzz annenlere selam hoscakall:16:

beni birakip gittiniz ask olsun haydin iyi geceler o zaman ALLAHA EMANET OLUN... $images.webp

selam kızlarr...
hepiniz çok tatlı, çok samimi insanlarsınız bende sohbetinize katılabilirmiyim..:)

Back
X