Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

:1::1::1::1:

yiyorumm ama nerde bunye meselesi bencee:3:

bencede herhalde sitede cok kisi var ondan:52:

evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk :64:

olabilirr:26:

benim karnim acikti giidip biseyler yiyeyim dondugumde burda olursaniz gorusuruk yoksam kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN...:3:

evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektim :1: kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun :16::16::16:

evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk :64:

ohh ne rahat :64::64:

o ayri ben simcik kilo almak istiyorum...dogum kilolarini dogum yaptiktan sonra dusunurukkk:9::9::9:

evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektim :1: kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun :16::16::16:

haydin iyi geceler o zaman cumleten bende geri gelmem artikin yarin gorusuruzzzz baaaaaaaaayyyyyyyyyyy
:74::74::74::74::74::74::74::74::74:

oyyyyyyyyyyy selamm bacilarim yaaa bende sabahtan beri ayaktayimmmm hergun disarda bi is cikiyor git gel eve zmn ayiramadimmm gocuyor ev tozdannn:21::21::21::21:

yaa canlarim bi kac gündür evde is yapiyorum, birazda degisiklik :26:
bugünde misafirlikteydik yeni geldik, anca girebildim :97:
siz naptiniz nasilsinizzzz:9::9:

iyiyiz ebrucum aynı işte sen nasılsın? yorma kendini yavaş yavaş yaparsın işleri yardıma gelelim mi :62:

Back
X