Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selam takintili insanlar :92::92::92::92::92::92::94:
selam hamile bayannn:1::1::1:
:1::1: sanırım benimkilerde :27:

selammmmmmm :3: nerelerdesin sen :64::64:
ben cogu takintilarimi yendigime inaniyorummm kalanlarida yenmeye calisiyorummmm:44::1:
buralardayimmmmm :86::86:
kk da dolaniyodum yolum buraya düstü bi ugrayayim dediydimde :61:
nassiniz bacIlar :73:

dolan dolan bende dolaniom arada sirada buraya ugruyorumm...:9:

bende yenebilsem keşke :1::1:
ben yendimse sen hayli hayli yenersinn:1:yeterki iste
henüz hamile degilim canim daha ögrenemedimkiiii :31:
senin adetinde yarin varmi belirtilerin :97:

canim adetin gecmedimii???

hakketen benim belirtilerim nerde az bi karnim agriodu ama zaten olacagim kesin doktora gittim muayne oldum bisey olsa doktor solerdi zaten o yuzden umudum yok ayrica gitmeden once test yaptim negatif senden ozendimdi demistim ya :9:

hakketen benim belirtilerim nerde az bi karnim agriodu ama zaten olacagim kesin doktora gittim muayne oldum bisey olsa doktor solerdi zaten o yuzden umudum yok ayrica gitmeden once test yaptim negatif senden ozendimdi demistim ya :9:

evet istemek önemli olan :)
test koleksiyonunuz var sizin bakıyorumda :1::1:

hayirlisi olsun caniiimm.. bu ay adet olursan sogan suyu kürü dene sende insllh ise yarar :66:
benim adetim bugün gelmediii.. ama yarin 29. günüm yarinda adet günüm yani... sabahtan anavatan kan aglayabilir :53::52:
hersey yarin belli olucakk bakalim hayirlisi olsun yaa...

hayirlisi olsun caniiimm.. bu ay adet olursan sogan suyu kürü dene sende insllh ise yarar :66:
benim adetim bugün gelmediii.. ama yarin 29. günüm yarinda adet günüm yani... sabahtan anavatan kan aglayabilir :53::52:
hersey yarin belli olucakk bakalim hayirlisi olsun yaa...

sogan suyunu ilaclarla alcam ya bisey olmasin mi:26: merak etme anavatan kan aglamazz ancak halay cekerrr yarinnn:64::64::64::64:

Back
X