- Konu Sahibi eessrraa_esra
iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee
ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep
bunu üstüme alindim öyle olsun![]()
bu degil tabi ben sana son kismini soledimmm![]()
bitlensin mi![]()
offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
neyseki burdasın :))))hoşgeldin tekrarofffffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlennbana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee
ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep
bunu üstüme alindim öyle olsun![]()
heee her yeri bitler götürsünnnnbitlensin mi![]()
aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız
anladım zaten ama sonu saçma btmiş
![]()
yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44:![]()
iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....![]()
iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....![]()
offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
bende seni cok sevdim canim ama tweetyye söyledim ben onu![]()
bende de oluyor:26:offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
mühürlü güller sen?kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
beni sevmemis olanlar bitlensinbana dedi onu ben anladim![]()
aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız
anladım zaten ama sonu saçma btmiş
![]()
bendeeee dusuomm:18::18::18:yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44:
ben bisey izlemiyom valla esim bi film izliyo:44:
hoşgeldin tekrardan :))
bende de oluyor:26:
mühürlü güller sen?
beni sevmemis olanlar bitlensin
bendeeee dusuomm:18::18::18:
kolumu kirdim duusupp![]()
hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlenn
kafasini elleyis sekli ezelindi ama boyu kisaydi ama yuzukteki zehri icti ezel o zehirde ne ariosa orda ne saacma fener neyin nesiydi insan bi yuzunu gosterir kim oldugunu bilek
heee her yeri bitler götürsünnnn![]()
selammm
kaç saattir uzaktan sizi okuyorum
uykucuğunuz gelmedi mi?