Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......:1:benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....:32:

vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)

sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus:71::71::71::71:

ewettttt:14::14::14::14:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm:38:

hadi hadi dokullll naptiniz:52::52::52:

pektee mütevaziiiiii:27::27::27::27::86::86::86::86:

hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm :1:

:1: dimi ama gel gör ki anneme sorsan hiç bir şey yapmadım :1:

bakma sen annene anneler öyle doyumsuz oluyor bu konuda :1:

yapma zaten, zamanı geldiğinde nasılsa çoook yaparsın. Anne evinde rahat et bari !!!

haklısın :34: ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı :34::34:

vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)

hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm :1:

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın :53::53:

evet anneler öyledir :61::61:

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın :53::53:

evet anneler öyledir :61::61:

valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın :1:

bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?

bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk

:60::60::60::60::60::60::60:kizma beeeeeeeeeee:43::43::43::43::43::43::43:
haklısın :34: ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı :34::34:
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...:21:
bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?
bence fazlaaa 35 yada 40

bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...:21:

bence fazlaaa 35 yada 40

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii :16:

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh :16:

bence de en az 40

valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın :1:

bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

bence fazlaaa 35 yada 40

evet geliyo cidden bu söz çok doğru :34:

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii :16:

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh :16:

bence de en az 40

kısmet işte hayırsızsa evlenmiyim hayırlıysa evleneyim diyelim :1: teşekkür ederim canım benim karşıma iyi biri çıkar belki aminnn diyelim o zaman :9:

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

evet geliyo cidden bu söz çok doğru :34:

doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri :1:

doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri :1:

evet evet yaz bizleri bırakma merak da buralarda. merak ederiz biz :62::62:

Back
X