- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.041
bi kac kere yemek yapim dedim kadin ogretirken sinirleniorr olmadi sunu koy bunu koy bilsem bende yanlis yapmam herhalde sonuda tartismayla bittiginden mutfaga fazla girmiodum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kac kere yemek yapim dedim kadin ogretirken sinirleniorr olmadi sunu koy bunu koy bilsem bende yanlis yapmam herhalde sonuda tartismayla bittiginden mutfaga fazla girmiodum![]()
ayy evet yemek mi yapıyorum azar mı işitiyorum belli değil
bide öğren öğren ben mi gelip yapıcam sana demiyo mu :97: bir an önce postalamayı düşünüyo galiba beni
![]()
walla ya ben cok azar yiyodummm okuldan gelir gelmez annemle kavgaya tutusurdukannen seni hazirliyor gonderecek
![]()
albumlere bakiom bende![]()
bak bak bende bakmıştım geçen güzel resimler var
![]()
en cok burunlara bakiorummm bazilarinin cok guzel olmus ya bende istiorum![]()
boşver doğal en güzeli
![]()
oylede benim burnumm buyuk biraz![]()
olsun hem o kadar büyük değildir sen büyütüyosundurAllah öyle yaratmış takma kafana
![]()
yok benim burnum sonradan oyle oldu dustumm kirildi galibahem buyuk hafifte yamuk cok siskin duruyor
![]()
eşine söyle yamukluğunu düzeltsin (şakaydı tabiii)![]()
ha ha senin nasil olsa sorun yok dalga gecmek kolayburnumla ilgili bisey soylenmesinden hic hoslanmiyorm
![]()
ben dalga geçmedim canım dalga geçmem hiç kimseyle dalga geçtiğim şey gün gelir başıma gelir benimde kusurlarım var herkes gibi yanlış anladın sanırım özür dilerim
![]()
direk sana dimedim ki canim genel olarak dert yandimdiozur dilemene gerek yok canimmm
![]()