- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.261
bende ayni
canim tatli cekiyor yaaa
sabah olsunda hemen yapicam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ayni
canim tatli cekiyor yaaa
sabah olsunda hemen yapicam![]()
hangisinden
hmmm ismini bilmiyorumannemin hazir baklava yufkasindan yaptigi bi tatli var ondan canim cekti
![]()
baklava biraz fazla tatlı olur sen şekerpare yap![]()
yok canim baklava degil, sadece onun yufkasindan yapiliyor hazir satiliyor marketlerde, cok hafif bi tatli, ama yemege doyamiyor insan![]()
ben yanlış anlamışımhafifse sorun yok
en güzel yaptığın yemek hangisi söyle bakim![]()
hmmmmmm en güzeeeelll :44::44::44:
yafff ben hepsini güzel yaparim dermisimmm
ama Pizzayi güzel yaparim o da Pizzayi cok sevdigimdendir herhalde
onun haricinde karniyariki güzel yaparim:82:
marifetliymişsin :81::81:
ebrucum ben çıkıyorum uykum geldi :97: Allah rahatlık versin sana iyi geceler görüşürüz tekrar Allah'a emanet ol![]()
hehe saol canim
ya ya ya sennnn___???![]()
çıkıyordum ama yazayım yinede bende fırında makarnayı, yeşil fasülyeyi, yayla çorbasını şimdilik aklıma gelenler bunlar :) güzel yaparım öyle derler ama tabii benden daha güzel yapanlarda vardır
tatlı olarak da şekerpareyi![]()
mmhhh hepsinide cok severimmm
canim cekti bak simdi
ay neyse ben seni tutmiyim sen yat canim görüsürüz yine![]()
görüşürüz canım sende uyu sende sonra yarın kalkamazsın sonra da temizlik yapamazsın![]()
sağol canım........ooo![]()
Sezen aksunun o sarkisini cok severim bende
Hadi ya, selam söyle bizden annenleree
Memleket neresiydi canim_?
anladım ablacım :) annenler nasıl iyidir inşallah sağlığı sıhhati ellerinden öperim![]()
sağol canım........
Malatya......
iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........![]()
sağol canım........
Malatya......
iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........![]()