Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selamm :16: iyiyimmmi desem bilmiyorummm yaaa :37: biraz önce uyandim :53: ya cok uykum vardi saat 8de yattim 2 saat uyumusum artik sabahlarim ben yaaaa:84::84::84::84::84:

sen nasilsin canim:31:

iyiyim canım çok şükür :)
evet sen bugün yine sabahlarsın artık :1: eşin çalışıyo sanırım :61:

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

anladim zaten canim :1::1:
yarin doktora tel acicam:18:

inşallah haberler iyidir.

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

hoşçakal canım Allah rahatlık versin sonuçları bildir bana yarın inşallah iyidir :16:

çok sevindim canım hadi hayırlısı dün söyleyecektin aslında ama bugün aldın sanırım sonuçlarını:34: ee nolucak şimdi tekrar ilaç desteği mi yoksa ilaçlara ara mı :emir_bebek:

dün aramayi unutmusum:1::1: bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar :32::32:

sen naptin :68:

dün aramayi unutmusum:1::1: bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar :32::32:

sen naptin :68:

aynı canım değişmedi hiç bir şey :1: leyla ile mecnunu izliyorum güzelmiş bu dizi yeni keşfettim :1: pek dizi izlemem ben bir tek öyle bir geçer zaman ki'yi takip ediyordum o da sezon finaline girdi :61: sen ne yaptın :64:

atv de canim, yeni basladi, persembeleri cikiyor ama bugün tekrari vardi, aslinda guzel dizi sevdim yani :51:

denk gelirsem bakarım:34: ama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece :1:

sen neler yapıyorsun evde :51:

denk gelirsem bakarım:34: ama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece :1:

sen neler yapıyorsun evde :51:

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton:24:
:1::1::1::1::1:

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton:24:
:1::1::1::1::1:

:1::1:öyle öyle anlaştığın arkadaşların yok mu canım yalnızsın oralarda zor zor :69:

Back
X