- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.441
yoo ne durumu![]()
bir şeyler yeme, içme yada uyuma tweety karar veremiyor da ne yapacağına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo ne durumu![]()
iyiyimmmm canlarim sizler nasilsinizzzz![]()
bir şeyler yeme, içme yada uyuma tweety karar veremiyor da ne yapacağına![]()
çok şükür iyiyizsende de durumlar karışık mı ebrucum
![]()
yoo ne durumu![]()
bir şeyler yeme, içme yada uyuma tweety karar veremiyor da ne yapacağına![]()
bizde iyiyiiikkk sekerimmm ne yesem die dusuyordumda yemekmi aburcuburmu yoksa icecekmi icsem yoksa yatip zibarsammi![]()
haaolmazmi canim yaa, sürekli biseyler yemek istiyorum :97: biraz öncede :131: yedim
ya bide uykummu var ne :44:
bu saatte bisey yeme derim ama galiba ben yaticam artik :97:
öpüyorum siziiii görüsürüz canlarim kisa oldu sohbetimiz ama yarin uzun uzun sohbet ederizz insllh iyi gecelerrrr![]()
haaolmazmi canim yaa, sürekli biseyler yemek istiyorum :97: biraz öncede :131: yedim
ya bide uykummu var ne :44:
bu saatte bisey yeme derim ama galiba ben yaticam artik :97:
öpüyorum siziiii görüsürüz canlarim kisa oldu sohbetimiz ama yarin uzun uzun sohbet ederizz insllh iyi gecelerrrr![]()
bende kalkip bi corba iceyimmm bari![]()
bacimmm ne kaaaa uykucusunnnnhadinn iyi gecelerrrr ALLAH RAHATLIK VERSIN...
![]()
inşallah iyi geceler canım kendine iyi bak Allah'a emanet ol![]()
yok sirayla heppsinee karar verdimmmsonunda çorbada mı karar kıldınbende bitiremedim muhallebiyi yaa:78: ben pek sevmem öyle ağır geliyor bana bir kase bile.
valla 2 gündür geceleri uyumuyorum, sabahin 7-8inde yatiyorum öglende uyaniyorum, gece uykusu gibisi yok ya, en iyisi zorlada olsa yatayim belki uyurum
sanada Allah rahatlik versin canim
sende Allaha emanet ol canim görüsürüz iyi gecelerrrr![]()
yok sirayla heppsinee karar verdimmm
anladim canim ewet gece uykusu gibisi yokk canimmm git yat dinlennn![]()
üsüyorum yaaaaa:26::94::85:
oylemiymisssevet gece uykusunda melatonin hormonu salgılanıyormuş ve bu salgılanan hormon kanserden ve kronik hastalıklardan koruyormuş ama ne yazıkki uyumadığımız için bizler bu hormonda az salgılanıyor.
neden :44: kansızlık mı var sende yoksa benim gibi balkonda mısın![]()
oylemiymisss
yok ikiside degil trden geldik havalar burda biraz serin evde soguk sanirim bu yuzden geldigimden beri usuyorumm burda :2:
sen balkondamisin komsulariniz simdi diodur esra gene cit cit internette diyeee![]()
hımm anladım canım üzerine hırka al iyi gelirburdada serin olsa keşkeee hava
![]()
yok canım burda kimsenin kimseden haberi yok görmüyorlardır beni hatta 9. kattayım
![]()