- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.741
Ben gencim ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum aranıza katılamaz mıyım bu durumda
Selam bu arada![]()
selammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gencim ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum aranıza katılamaz mıyım bu durumda
Selam bu arada![]()
kizlar hadi yatak artik herkes yataaaaa:88::88::88::88:
uykucugum deldide :78:
:26::26::26::26:hmmmmcanim benide öyle tanimadigim kisiler ekliyip duruyor ama kabul etmiyorum
galiba arkadas listesini doldurmak isteyenler :97:
jennifers die ama baktimm tanimiyorum:26:eklemedimmkimmiş o :44:
benimde geldi birazdan bilgisayara sarılıp uyuyacağım![]()
hadin osaman pc ye sarilmadan yataga sarilakkk :86:![]()
aa niye öyle dedin canimm
katilabilirsin bu arada ni dimek canim katil tabiii![]()
selammmruhun yaşlanmış senin katılırsın tabii
hoşgeldin bizde tam çıkıyorduk ama
![]()
![]()
iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar Allah'a emanet olun görüşürüz![]()
Bilmem ki hep öyle der öyle hissederim sebebini bilmem
Ben geldim siz gidiosunuz sanırım![]()
bende dolanip cikayim barii iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINladyevil yarin erken gelll
![]()
Bu arada yellowkitty neden kapsama alanı dışında bilen var mı :26:
üyeligini iptal ettirip yeni bir üyelik alicakmis sanirim bende simdi ögrendim baska bi arkadastan :26:
Aa neden ki mesajlarına da baktım kötü hiçbi şey yok şaşırdım :26:
bende merak etmistimmm iyi bir soruuBu arada yellowkitty neden kapsama alanı dışında bilen var mı :26:
:97::97::97::97::97::97::97:üyeligini iptal ettirip yeni bir üyelik alicakmis sanirim bende simdi ögrendim baska bi arkadastan :26:
selammmmmmmmmmmmselammmm ciciler nerdesiniz :87::87::87:
bende baktimm neden kapsama alani disinda diye mesajlarinaAa neden ki mesajlarına da baktım kötü hiçbi şey yok şaşırdım :26:
valla bende bu kadarini biliyorum canim, belkide yeni bir nick almak istiyordur kim bilir, ama bende merak ettim baya![]()
geldüm amma sen gitmisinnngeldünmü sekerüm :86::86:
selammmmmmmmmmm kızlar![]()