- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.901
yerinde duramiyoki ordan oraya zipliyo nolcak iste![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerinde duramiyoki ordan oraya zipliyo nolcak iste![]()
ben malatyalıyım sen?
ben malatyalıyım sen?
tweety bu yerinde duramazki
![]()
iyi geceler tatlumm sizlerle tanıştığıma memnun oldum bende uğrarım topiğinize artıkın :)) sende allaha emanet olben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...![]()
ben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...![]()
gıııı benim eşim malatyalıı çırmıktılı yani yeşilyurt :) ben bursa doğma büyüme ama aslen kastamonu sen malatyanın neresinden
oooyyy malatyalim güzelim bidenem benim![]()
gıııı benim eşim malatyalıı çırmıktılı yani yeşilyurt :) ben bursa doğma büyüme ama aslen kastamonu sen malatyanın neresinden
ben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...![]()
illa kk nin altini üstünü getircek iste ha bi yerinde dur demi![]()
bende dogma büyüme Almanya ama aslen Ispartaliyim![]()
kızlar çok memnun oldum beni aranıza aldığınız içinde teşekkür ederimm tekrardan uğrıcam topinize bu akşamlık bu kadar ben kaçar :)) öptüm hepiniziiii
aaa nereye canımgörüşürüz sende Allah'a emanet ol kendine iyi bak Allah rahatlık versin
gül kokulu ebrum![]()
kızlar çok memnun oldum beni aranıza aldığınız içinde teşekkür ederimm tekrardan uğrıcam topinize bu akşamlık bu kadar ben kaçar :)) öptüm hepiniziiii
esracimmmm bende kacayim artik görüsürüz canim iyi gecelerr Allah rahatlik versinnn![]()
kaldık baş başa ebrucum napsak bizde mi gitsek uykum geldi sanki :97:
bende tam çıksak diyodum üstüne bastın haydi bende kaçtım görüşürüz Allah'a emanet ol iyi geceler Allah rahatlık versin canım![]()
bu arada icimde bi sıkıntı var
sanki adet olucam bu ayda olmadi gibi nolur dua et benim icin canim yaa insallah adet olmam![]()
tamam canim cikalimm benimde uykum geldi yarin görüsürüz yinee![]()