- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.101
selam kızlar.. 
oruçla aranız iyimi?:86:
nasıl gidiyor?

nasıl gidiyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canim HAYIRLI SAHURLAR... sende ALLAHA EMANET OL gorusuuruz bende gidem yatayimmm bariiiikorkmam ALLAHIN IZNIYLEEEE
![]()
selam kızlar..
nasıl gidiyor?![]()
selammm ablacım
iyi iyi canım hiç bir şey istemiyor galiba daha çok zayıflayacağım ramazanda
senin nasıl gidiyor?![]()
bende acıkmıyorum ama çok susuyorum..:84:..dün iftar sonrası çok su içtim....
umarım zayıflarım bende......
kilo probleminmi var hemşerim.....:26:
o kadar yok ablacım 5 kilocuk bir şey vermem lazımbasenlerim var birazcık onları inceltmem lazım sorun sadece bu ama zayıflayınca da zaten belim ince daha da inceliyo basenlerim daha da kötü duruyor ne yapacağımı bilemiyorum :44:
bendede durum aynı incelmeye üstten başlıyorum..basenlere gelene kadar eriyorum..bende 6-7 kilo versem süper olacak..............:97:
selam kızlar..
nasıl gidiyor?![]()
tweetyyyyy selammmmmmmmmnaber
![]()
Nasilsiniz bakalimm vaziyet nasil sac bas yolma varmi bakim bugun:))))
Bende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunnselammmm iyiyizzz sen nasilsinnn sac bas yolma bugn yohhh ole arada bi geliyorlar bizeeeee![]()
tamamm giiiiii yeterki sen istee amaninngggg booooooooooBende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunn
Amann amann iyi ramazanda rahat durun sonra azarsiniz giiii
kızlarr ben de gencim..............................................selam herkeseeeee
tamamm giiiiii yeterki sen istee amaninngggg booooooooooBende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunn
Amann amann iyi ramazanda rahat durun sonra azarsiniz giiii
kızlarr ben de gencim..............................................selam herkeseeeee
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Nasilsiniz bakalimm vaziyet nasil sac bas yolma varmi bakim bugun:))))
selammmmmmmmmmmmmmmm
selammmmmmm hoşgeldin
iyiyiz çok şükür sen nasılsınbugün yok yok
![]()
nabiyoooooooooooon![]()
nolsun canım ya sonunda oturabildim yemekti, bulaşıktı derken sonra da banyoya girdim şükür oturdumohh banyo yapmak gibisi yok valla
![]()