Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

gençler bana musade soframı hazırlıyacağım sizede kolay gelsin sizleri tanıdığıma memnun oldum:54::54::54::54::54::54::54:
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...:12:

sen karışma :63::22:esra benim hemşerim :86:bana daha çok verir belki............:76::76::76::76::1:

tamam hemen malatayaya paket :64::64:

yarım saate adrese teslim :1:

ben çok yaparım yaa hepimize yeter :1:

:1::1::1:

:1::1::1: iki tane olsa :64::64:

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:küstümmmmmmmmmm:77:

iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...:12:

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:küstümmmmmmmmmm:77:

aa aşk olsun :5:

sağol canım......:34:
göndermiş kadar oldun...........:13:

:16::16: ne demek her zaman ablacım :34:

yedin demiii borekleriiiiiiiii:38::38::38::38:

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:

yok daha sahur yapmadık.:50:.birazdan kalkacağım hazırlamaya...:10:
ama börek yemiyeceğim..:59:.genelde sahurda kahvaltı yaparız..:86:hafif oluyor..ama çok su içerim...sürahiyi önüme koydum bardak bardak su içiyorum...:1:
afiyet olsun...:56:

aa aşk olsun :5:

:16::16: ne demek her zaman ablacım :34:

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:
kreb krebbbb:34:

:43:malesef diger topikten ogrendimm ve cok uzuldumm hep dedim hamilesin umitlendi kizz:5:

sorma yaa o kadar şey dedik çok üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı artık vardır bunda da bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler :5:
ben çıkıyorum canım hoşçakal Allah'a emanet ol görüşürüz yine :16:

sorma yaa o kadar şey dedik çok üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı artık vardır bunda da bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler :5:
ben çıkıyorum canım hoşçakal Allah'a emanet ol görüşürüz yine :16:

ewet canim vardir bundada bi hayiir kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR GORUSURUZZZ:16:

selam canlarim :16:
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

selam canlarim :16:
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

hayirlisi olsun ebusummmm...uzuldum ama elden ne gelir...sen sevin kimyasalda olsa gebe kaldin biz daha onuda kalamadik:52::52::52::52:

Back
X