- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.241
selammmmmm ablacımbende dün gece döndüm
![]()
evet bende pek giremedim buraya :18:
nasılsın ?
sen nereye gitmiştin canım............:26:.
iyidir canım sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmmmm ablacımbende dün gece döndüm
![]()
evet bende pek giremedim buraya :18:
nasılsın ?
sen nereye gitmiştin canım............:26:.
iyidir canım sağol,fatmagülü izliyorum....
..
izle izle ben hiç sevmiyorum o kadını izlemedim de o diziyi
valla ısparta'dan başladım fethiye, ölüdeniz derken en sonda marmariste bitti tatil :)
ooooooooooo süper tatil yapmışsın canım..............![]()
biraz öyle oldu
annen nasıl iyileşti mi bari![]()
canım alçı daha çıkmadı.durumları aynı pek değişiklik yok.ama ben mecburen geldim.pazartesi okul açılıyor.............![]()
ayy evet okullar açılıyor değil mi unutmuştum ben okulu erken açılıyor sanki bu sene :44:
Allah yardımcın olsun valla ablacım çok zor birinci sınıf değil mi?
aslında 19 unda açılıyor :44:ama 1. sınıflar 1 hafta erken başlıyor..................
günaydın kızlar nasılsınız![]()
Nerelerdesiniz kızlar ya..............:26:
ben burdayım ablacım ama siz yoksunuz uğramaz oldunuz artık buralara :97: Tweety kapsama alanı dışında neden acaba :44:
canım ben bakıyorum,kimse olmayınca tekrar çıkıyorum....
Cezamı almış acaba.............:44:
Nasılsın............![]()
merhaba şekerler nasılsınız
esracım nasıksın![]()
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii![]()
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii![]()
selam canım...
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:
selam şekerler nasılısınz![]()