- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.541
selammmmmmmmmm ben geldimmmmmmm![]()
nasılsınız![]()
:89:nerdesin sen bakem.......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmmmmmmmm ben geldimmmmmmm![]()
nasılsınız![]()
:89:nerdesin sen bakem.......![]()
ahhh ahhh derslerim yüzünden giremiyorum ablacımçok yoğun derslerim onlarla ilgileniyorum mecburen
![]()
nasılsın ? ikizler nasıl![]()
neyse derslerin iyi olsunda sen gelme.....![]()
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
selam ikiz ablaa nasilsin dun mavi kapak konusunda babaciginla ilgili yazdigini okudummm COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)![]()
selam ikiz ablaa nasilsin dun mavi kapak konusunda babaciginla ilgili yazdigini okudummm COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)![]()
yokta canım silsen onu.......![]()
ahh olsa keşkee ilk günler hiçbir şey anlayamıyordum ama şimdi biraz biraz iyi sayılır :44:
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın canımmm![]()
aaa noldu geçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur :44:
tamam hallettim![]()
hangi bölüm canım.........:44:
yeni birşey değil canım..babam 10 aydır hastada....
sağol bebeğim kusura bakma...![]()
ingilizce çevirmenlik :) benim onu çevirmem gerekirken o beni çeviriyo
önemli değil ablacımen kısa zamanda iyileşir inş.
canım bölümün çok güzel ama....öğrenirsin ya...
çok sağol canım...![]()
inşallah ablacım ya en büyük temennim bu şimdilik :) girdim bir işe bitirmeden çıkamam![]()
tabi ki canım..bölümün çok iyi,sakın bitirmeden olmaz.daha yaşında küçük...ele geçmez fırsat...![]()
evet zaten en büyük isteğim dil öğrenmekti yoksa zaten mesleğim var elimde okumazdım bu bölümü ama dil öğrenmeden de olmuyor![]()
devir o devir canım.yabancı dil önemli...![]()
evet hatta ingilizce ana dilimiz gibi oldu yanında bir de ikinci dil istiyorlar![]()
haklısın...:97: