- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.641
MASSALLAH MASSALLAH boyle devam et afferim:13:
ozledik seni ya nerde o eski günler![]()
saol canımmm

bende sizi çok özledim hasret bitti sayılır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MASSALLAH MASSALLAH boyle devam et afferim:13:
ozledik seni ya nerde o eski günler![]()
saol canımmmdeğdi değdi o kadar çalıştığıma buralara bile uğramadım düşün yani
bende sizi çok özledim hasret bitti sayılırbundan sonra daha sık buralardayım
![]()
iyi bari bol bol görüsürüz ee degisiklikler varmi hayatinda manita yaptinmi kendine
universite asklari filan![]()
yok yaa ne manitasıben evlenmem bu yaştan sonra evde kaldı bil sen beni
![]()
kiz sana kim hemen evlen dedi
okul arkadasi canimmm![]()
eğer hayatıma biri girecekse onu ciddi bir konumda düşünürüm onun için evlenmiycem dedim![]()
ahh ahh bu devirde aşk, sevgi mi var 3-4 ay çıkıp hadi sıkıldım ayrılalımlar konuşuluyor bunlar bana göre değil be canım onun için ben umudu kestim![]()
seni bir kere daha takdir ettim :13:
hergun kk da neler okuyoruz walla bu devirde kimseye guvenilmiyor Hakkinda hayirlisi olsun canim![]()
aminn canım aminn teşekkür ederim
sorma zaten burada okuduklarımla yeterince dehşete düşüyorum :26:
esra pro olmak istermisin ben ve ikiz abla,makara kukara ve bir cok kisi pro oldu pro kartin parasiyla tekerlikli sandalye aliniyor 1 tane aldik katilim oldukcada almaya devam edilecek pro kart 30 tl arti kargoyla 35 tl yaninda parfumde hediye almak istemezmisin:26:
bende ya degisik degisik seyler okuyoruz hayretler icinde kaliyoruz walla:44:
tamam o zaman link atiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html burdan kampanyayi oku canim :)aa almak isterim tabii yardımım dokunursa mutlu olurum![]()
yazık yazık valla kendilerine en çok da ailelerine :18:
canımm ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerek bu konuyu daha detaylı konuşalım seninle pro kart için yarınAllah rahatlık versin iyi geceler
![]()
tamam o zaman link atiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html burdan kampanyayi oku canim :)
evet![]()
yarın daha detaylı incelerim linki gözlerim kapanıyor artık teşekkür ederim link için![]()
merhaba esramm nasılsınn bakalımm tatil,n başladımı..dersleri nasıl tammaladın varmı kırıkkkk bişiler:) eminimki senin gibi zeki bi kızda böyle kırıklar mırıklar olmaz:)
hadii bakalımmmmmm dön artık yuvanasözzz bende babanda bişi yapmıcazzz dönn kızım :))
müge hanımm hep bu twety_ytewt in başından çıkıyor bunlarrr esramıı kötü yola bulaştırıyorrrr....şıkayetciyimmm.:)
bırakkk esranın peşiniiiii onun yerine benim peşime takıl![]()
![]()
merhaba esramm nasılsınn bakalımm tatil,n başladımı..dersleri nasıl tammaladın varmı kırıkkkk bişiler:) eminimki senin gibi zeki bi kızda böyle kırıklar mırıklar olmaz:)
hadii bakalımmmmmm dön artık yuvanasözzz bende babanda bişi yapmıcazzz dönn kızım :))
müge hanımm hep bu twety_ytewt in başından çıkıyor bunlarrr esramıı kötü yola bulaştırıyorrrr....şıkayetciyimmm.:)
bırakkk esranın peşiniiiii onun yerine benim peşime takıl![]()
![]()
hadi be ordannn hanimm hanimmm e leri eksikk yazmisinnnn asil ben senden sikayetciyimmm iftira atiyorsun banaaa yalanciiiiiiiiii![]()