• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç ölüm

Çok yakın zamanda 34 yaşında gencecik uzman doktor kuzenim nöbet çıkışı aniden kalp krizi geçirerek vefat etti. Hiçbir hastalığı hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Ardında 5 yaşında bir melek bıraktı. O kadar üzüldük ki. Hala gerçek gibi gelmiyor. O miniğin babası hiç hatırlayamayacak olması içimi sızlatır. Yazınızı okuyunca kötü oldum.

Çok yakın zamanda 34 yaşında gencecik uzman doktor kuzenim nöbet çıkışı aniden kalp krizi geçirerek vefat etti. Hiçbir hastalığı hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Ardında 5 yaşında bir melek bıraktı. O kadar üzüldük ki. Hala gerçek gibi gelmiyor. O miniğin babası hiç hatırlayamayacak olması içimi sızlatır. Yazınızı okuyunca kötü oldum.
Çok üzücü geride bıraktıkları için

Mekani cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Allah analı babalı büyütsün sözü aslında o kadar anlamlı ki keşke hiçbir çocuk annesiz babasız kalmasa 😓 kızımın ogretmeni 7 aylik hamileyken covidden vefat etti. Bebegi yaşıyor, 5 yasinda bir kızı daha var. Aklima geldikçe gözlerim doluyor.

Genç ölmek değilde geride bırakılan evlatlar var ya asıl yüreği yakan o.. Rabbim hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın.. Gönüllerine genişlik versin.. Umarım annelerinin yokluğunu hissetmeyecekleri güzel bir hayatları olur..

Mekani cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Allah analı babalı büyütsün sözü aslında o kadar anlamlı ki keşke hiçbir çocuk annesiz babasız kalmasa 😓 kızımın ogretmeni 7 aylik hamileyken covidden vefat etti. Bebegi yaşıyor, 5 yasinda bir kızı daha var. Aklima geldikçe gözlerim doluyor.
Çok zor düşünmeden yapamıyorum

Genç ölmek değilde geride bırakılan evlatlar var ya asıl yüreği yakan o.. Rabbim hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın.. Gönüllerine genişlik versin.. Umarım annelerinin yokluğunu hissetmeyecekleri güzel bir hayatları olur..
Amin inşallah

Mekanı cennet olsun. Allah çocuklarına güzel kaderler yazsın inşallah. Geride çocuk bırakan annelerin ölümü beni hep derinden etkilemiştir. Bu siteden bildiklerim de var ara ara aklıma gelirler çocukları nerede ne yapıyorlar şimdi diye. Allah mekanları cennet olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularını

Başınız sağolsun.
Rabbim ailesine ve sizlere sabırlar versin.
Ah o yavrular...
Rabbim o yavrulara güzellikler, huzur dolu mutlu bir hayat versin :(
Off Offf
Yakın zamanlarda bir tanıdığımız kocası tarafından katledildi gencecik yaşında, geriye 10 ve 8 yaşında iki çocuk kaldı.
O iki çocuğun yaşadıkları, kim bakacak tartışmaları..

İçim sızladı.........

Ölümün genci yaşlısı yok elbette. Her ateş düştüğü yeri yakar. Bugün aldığım bi haberle yıkıldım. Çocukluğumun geçtiği mahallede benden biraz büyük, yüzünden güllücük eksik olmayan bi kız vardı bugün vefat etti. ardından biri 7, diğeri 1 yaşında iki kız çocuğu bırakarak. Sonbaharda bebeğini emzrirken eline kitle gelmiş böyle farketmiş sonra beynine sıçramış. O kadar üzgünüm ki o küçük kız annesini sadece resimlerden bilecek, okulda herkesin annesi gelirken onun boynu bükük kalıcak. Ruhsal çöküntüye girdim, ben bi kaç güne düzelirimde onlar hep içinde taşıyacak. Sadece yazmak istedim. paylaşacağım kimse yoktu
Yaşadığınız durumun aynısını bende dün yaşadım arkadaşımı aynı hastalıktan kaybettim aynı şekilde iki kız çocuğu vardı ve yaşları aynıydı sanki aynı kişiden bahsediyoruz gibi hissettim. Uzun zamandır görüşmemiştik içimde hep keşke kaldı arkadaşım aklıma geldikçe içim acıyor.

Annemin bi arkadasi pihti atmasi sebebiyle ilk okula giden iki kizi varken 41 yasinda vefat etmisti. Kucuk olan kiz cenaze evden çıkarken annemi götürmeyin diye feryat figan bir ağlamış. Ben cenazede yoktum annem anlatti ona ragmen simdi yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. her ölüm çok acı Allah yakınlarına sabır versin başınız sağolsun

Bundan tam 18 yıl önce 23 yaşımdayken 22 yaşındaki erkek kardeşimi trafik kazasında kaybettim :( Ölüm çok acı tabiki herkes için ama genç ölüm çok zor kabulleniliyor :( Allah herkese sıralı ölüm versin.. Allah rahmet eylesin.. Bebeklerine ve geride kalanlarına sabır diliyorum.. Başınız sağolsun :(

Yaşadığınız durumun aynısını bende dün yaşadım arkadaşımı aynı hastalıktan kaybettim aynı şekilde iki kız çocuğu vardı ve yaşları aynıydı sanki aynı kişiden bahsediyoruz gibi hissettim. Uzun zamandır görüşmemiştik içimde hep keşke kaldı arkadaşım aklıma geldikçe içim acıyor.
İsmi ne yada baş harfi

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. O iki yavrucakta inşAllah güvenli ellerde büyüyebilme şansı yakalar 🙏🏻

Ölümün genci yaşlısı yok elbette. Her ateş düştüğü yeri yakar. Bugün aldığım bi haberle yıkıldım. Çocukluğumun geçtiği mahallede benden biraz büyük, yüzünden güllücük eksik olmayan bi kız vardı bugün vefat etti. ardından biri 7, diğeri 1 yaşında iki kız çocuğu bırakarak. Sonbaharda bebeğini emzrirken eline kitle gelmiş böyle farketmiş sonra beynine sıçramış. O kadar üzgünüm ki o küçük kız annesini sadece resimlerden bilecek, okulda herkesin annesi gelirken onun boynu bükük kalıcak. Ruhsal çöküntüye girdim, ben bi kaç güne düzelirimde onlar hep içinde taşıyacak. Sadece yazmak istedim. paylaşacağım kimse yoktu
ben çocuk sahibi olana kadar bu b.ktan dünyadan ne kadar çabuk defolup gitsem o kadar iyi diye düşünen bir insandım. çocuğum doğduğundan beri ölürüm diye ödüm kopuyor. gece kızım uyurken onu izleyip ağlıyorum bazen. bana bir şey olsa o napar diye😔
Allah o iki yavrunun yardımcısı olsun. keşke iyi anne babalar ölümsüz olsa. keşke Allah insanı bununla sınamaktan vazgeçse😔

Back
X