Genç tesettür yardım edinnn :)

Seher ASYA

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
60
11
18
29
Kızlar 19 yaşındayım ve kapalıyım nasıl bır giyim nasıl bir kombin yapmalıyım bilmiyorum ucuz ama güzel bildiğiniz markalar mağazalar varmı önerebilir misiniz,istanbulda üniversite okuyorum biraz giyimde geri kaldım kapalılık yardım edinnnn :)

internetten de sipariş edebilirim ama denemeden nekadar begenırım bılınmez :) kayra da biraz ucuk sanki fiyatları öğgrencı olunca giyime pek butce ayıramıyorum :(

Istanbulda Fatih ve Ümraniye de tesettür mağazalarının bol olduğu cadde var oralara bakabilirsin

Fatih tam teseetur giyimin merkezi aslinda. Netten bakarsan allday yaz googlea o sitede cok ucuz tunik vs bulabilirsin.

setrems ilk defa duydum hemen bakıyorum canım .d
Canim sen ogrencisin bu sebeple senin fatihana caddeye degil Carsambaya bakman lazim. Ayrica mahmut pasadaki hanlara da bak. Indirdigin kadar indir. 450 liralık kabani 80e indirip almistik. :-) Indirim payi cok koyuyorlar. Ogrenciyim falan filan dersin bulursun emin ol..

Canim sen ogrencisin bu sebeple senin fatihana caddeye degil Carsambaya bakman lazim. Ayrica mahmut pasadaki hanlara da bak. Indirdigin kadar indir. 450 liralık kabani 80e indirip almistik. :-) Indirim payi cok koyuyorlar. Ogrenciyim falan filan dersin bulursun emin ol..
aynen bakıyorum orayada ama kalabalıktan hiç bakılmıyo denemekte pek mümkün değil zor beğenıyrm bıde.d pazarlık yapmayıda hıc sevmem ama denicem :D

ogrenci olman dolayisiyla tesettur markalarini tavsiye etmem cok ucuk fiyatlar oluyor cunku. Fatihte zaten kapali bir sosyete kitlesi oldugu icin baya pahali.

Sana tavsiyem pantalon uzerine spor uzun tunikler hirkalar alman normal aciklar icin olan giyim magzalarinda. Mesela kot pantalon uzerine spor kareli hafif uzun bir tunik gomlek giyebilirsin. Mesela koton gibi magzalara bakabilirsin.

Ben sahsen mesela siyah pantalon uzerine mango ve zaradan kisa elbiseler alip tunik gibi giyiyorum. dize kadar geliyor. bu sekilde kombin yapabilirsin. yoksa kayra alvina gibi tesettur markalari degerinden pahali satiyor ve fazla gosterisli duruyor bir ogrenciye.

durumun iyiyse setrems alvina aker armine kayra iyi markalar
ben lcw den tunik tek gömlek fln bulabiliyorum küçük yerel dükkanlara baklm artk tesettür giyim satan yerel dükkanlar çok eşarp şal için de ipekyol aker en iyisi

evet canım baktım iyi uygun geldi bana da denemeden de emin olamıyorum .s

tozlu ucuz ve güzel. Butiklerde görüp alamadığım hırkaları 25-30 a almışlığım vardır. Mallarındada sıkıntı yaşamıyorum bedenlerindede ama vücut ölçlerin ve bölgesel fazlalıkların önemli fotoğraftaki sensen rahatça alışveiş yapabilirsin ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
o büyük tesettür markaları çok pahalı oluyor öğrenciyken hiç kendini zorlama :KK48: birde sen istanbuldaymışsın acayip ucuz yerler varmış ya arkadaşım 5 liraya neler alıyordu ama sanırım pazarlarından falan :confused:

tozlu ucuz ve güzel. Butiklerde görüp alamadığım hırkaları 25-30 a almışlığım vardır. Mallarındada sıkıntı yaşamıyorum bedenlerindede ama vücut ölçlerin ve bölgesel fazlalıkların önemli fotoğraftaki sensen rahatça alışveiş yapabilirsin ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
o büyük tesettür markaları çok pahalı oluyor öğrenciyken hiç kendini zorlama :KK48: birde sen istanbuldaymışsın acayip ucuz yerler varmış ya arkadaşım 5 liraya neler alıyordu ama sanırım pazarlarından falan :confused:
evet resımdekı benım :D evet tozlu bakıyorum arada bende ucuz oluyor,ama daha cok gaziosmanpaşadan yapıyorum oraları da ucuz ve uygun :)

Back
X