Kaç yaşında anne oldunuz? 20 li yaşlarda anne olmak ile 30 lu yaşlarda anne olmak arasında sizce ne gibi farklar var? Cocukla arkadas gibi olmanin yaşla ilgisi olduğunu düşünüyor musunuz?
23 yaninda Anne oldum. Yine hamileyim otuz yasina bastigimda kucugu dort yaninda olacak insallah.
Ben bekleyemedim. Yani ileride yapmaktansa simdi yapip hayatimi aileme Gore duzenlemek istiyorum. Otuzumda citir olmak istiyorum. En güzel yaslar diyorlar. Cevreme Gore olgunum o yüzden cocuk icin beklemek istemedim. Ne istedigimi biliyorum.
Artisi eskisi illaki vardir. Fakat Ben zor olan hemen bizsin istedim. Cocuk bakimi zor. Yalnizsan hele. Otuzlarimda kocamla rahat etmek istiyorum. Bebek bezi ya da emzirmem sutyeni gormek istemiyorum
Yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor iyileşme süreci bile zorlaşıyor, gençken daha kolay.
Kızımda 26 yaşında Doğum yaptım , sezeryan sonrası ertesi gün ayaktaydım,37. Haftaya kadar çalıştım,
Sonraki bebeğim de 37 ye kadar çalışmak çok zorladı, ayaklarımı sürüyerek işe gidiyordum
Şimdi 35 yaşındayım, 32. Haftada ayrıldım, 1 ay kaldı Doğuma , ama kendimi zor taşıyorum, çok kilo almadım ama ağırlaştım iyice, yaş ilerledikçe daha bi zor sanki