mrb . bende aynı dertten muzdaribim 34 yaşındayım erken menepoz dendi yumurtalrım bitmiş hap ile adet oluyorum bekarım 3 yıldır erkek arkadaşım vardı tam evlenmeye karar veriyoruz bu aralar benim bu derdim çıktı bende sadece yumurtalarım zayıfmış dedim tam olarak ne olduğunu söyleyemedim bile annem 43 yaşında beni doğurmuş ablam 38 yaşında diğer ablam da 40lı yaşlarda menepoza girmişler . ablamım 3 çocuğu var hatta biri ikiz ikizleri doğurup menepoza girmiş . Ben niye bu kadar erken oldum bilmiyorum ki . vajinam ıslanmıyor kupkuru ben evlensem nasıl ilişkiye giricem benim de evlilik tehlikede mi yani ben yanlız yaşamak istemiyorum çok korkuyorum yanlız kalmaktan . Ben de kendi kendime saraçoğlu kürlerini uyguluyorum ama işe yarar mı bilmiyorum ki yumurta dondurma yapamadım ne param vardı ne ailesel desteğim kalakaldım öyle tabi zaman geçtikçe de hızla kalan kapasite de azalıyor tabi . Ben ne olucam evlenemicek miyim. bana yardım edin . bu donasyon dediğiniz yer neresi kim bilir kimin yumurtasından donasyon yapıyorlar kişiler sağlam mı genetik bir hastalığı var mı tipi nasıl o yumurtadan doğacak çocuk o yumurtanın sahibinin özelliklerini alacak sonuçta nasıl güvenebiliriz ki.