Genç yaşta kısırlık

Çocuğu olmicak bir kadınla evlenirmiydiniz ?

• Evet

• Hayir

• Çok zor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söylemeyi düşünmüyorum ya sonra evlenmekten vazgeçerse ilaçla adet oluyorum ben ama cinsellik yaşıcam zaman bu vajinal kuruluğu napıcam onu düşünüyorum ilaç kullanırken 12 tane olan östrojen ilacını alırken ıslanma oluyor ama ilacın progesteron kısmını alırken ıslanma olmuyor hatta şu an 7 gün ara veriliyor o arada ıslanma olmuyor onu nasıl çözücem hem ben haziran ayında girdim menapoza daha birden biter mi ki belki menapozdan iki yıl sonra falan hamile Kalan yok mu ki
Siz kıbrıs ta mı yaşıyorsunuz bana da kıbrıs ta toplatma işlemi yapılıyor denildi ama ben marmara bölgesinden çıkıp oraya nasıl geleyim param mı var bu işlemi yaptırmaya
Donasyon konusunda bilgi vermediniz bu arada
Merhaba bende de ayni durum var evliyim hala daha da kuruluk oluyr doktora gittim hayatin bu sekilde devam edecek dedi bundan kurtulusun yok dedi bana bir krem verdi o kremi kullandiginda kuruluk olmuyr bu sekilde idare ediyrm

Merhaba bende de ayni durum var evliyim hala daha da kuruluk oluyr doktora gittim hayatin bu sekilde devam edecek dedi bundan kurtulusun yok dedi bana bir krem verdi o kremi kullandiginda kuruluk olmuyr bu sekilde idare ediyrm

Merhaba çocuk yönünden sıkıntınız varmı çocuğunuz oluyormu ?

Evet arkadaşlar kaderin kötü yüzünü yaşayanlardan biriside benim 18 yasinda ve yumurtalarim bitmis vaziyette doktor ilaca tepki vermedigi icin kalan yumurtalarimida dondurmadi artik bu ay biraktik dedi bu arada Bahceci saglik grubunda tedavi goruyorum menorial 150 kullandim kac tüp igne vurdum ilaca yanıt vermemisim doktor menopoza hızla giriyosun dedi fsh ilk 23 du ikinci ay 15 e indi simdide 55 mis ve daha vahimi bekarim ne kadar üzücü oldugunu tahmin edebilirsiniz evlilikde tehlikede ama napalim kader kismet deyip olecegimiz günü beklicez..
Allah yardımcın olsun canım tıp biterse aglayıp sızlamak yok canım. Sülük yaptır hacamat yaptır bana yaptılar çok şükür iyi geldi yumurtalarıma

Back
X