Gençle ve Kendini Genç Hissedenler !! Gelin konuşalım kaynaşalım( 15-25 yaş arası )

ben taktım ama hiç ilerleyemiyorum kii neyse kapatak bu konuyu nasılsın uzun zamandır bu konu dışında konuşamadıkk

Kizlar nerdesiniz yahuu kimseye yok ki muhabbet edelim konuşcak konumu yok dicem yoo baya var neyse ben basliyam bu sene hem kotu hem iyi gecti. Lise giris sinavina girdim ama cokk kotu bir puan aldim malesef Allah'tan yüzdelığim iyiydi de pacayi kurtardim sayilir gecek bu okul muhabbetini malum ben yeni bi okula gidicem ama hazir hissetmiyorum neden bilmiyorum ama yeni ortama girmek istemiyorum ama yapicak bisi yok alisicaz yeni okulada önümde 2 hafta var sayilir bu iki haftada kendimi hem fiziki hem psikolojik olarak hazirlamaliyim ,fiziki derken olabildigince kilo vermm lazim ama cok iradesiz oldugum icin diyet surelerim 2 günu gecmiyor aMa yinede denicemm eee ben bu kadar konustum sira sizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…