gençliğimi yaşatmıyorlar :(

Umuthepvarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
318
167
103
İzmir
Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
$B_76641474-29042014193707.webp
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum :43:

Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum :43:

normalde başın kapalı mı canım

Eki Görüntüle 1205511

senin durumundan daha beter olanları var hiç girmelerine izin verilmeyen :26: daha kapalı haşemalar var tamemen kapalı olarAK değil ama açıklar için daha kapalı olanlar var üst kısmı daha uzun olanlar. onlardan göster bakalım. hem cok gunah belkii ilerde ailene teşekkür edersin

başın kapalıysa bu olmaz tabi.
ama açıksan gayet makul.
bunların kısa kolluları da oluyor. belki ona razı olurlar.
of bu aile baskısını da hiç anlamıyorum.

Eki Görüntüle 1205511

Ben aşağıdakine benzer bir mayoyla giriyorum, çok rahat ediyorum. Bu seninkinden biraz daha kapalı, bir de bunu göster istersen ailene. Mekan olarak da tenha yerler araştır ve oralara gitmeyi tavsiye et, içleri rahat eder. Kalabalıkta giriyorsanız ondan izin vermiyor olabilirler. Ne taraflara gidiyorsunuz?

$yarým-kapalý-mayo-modelleri.webp

neymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyım :14: sinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte :5:

canım inan bitek sende yok bu durum başka ailelerde de oluyor bu durum, yaşın küçük sanırım güzel bi meslek sahibi olmaya bak canım, sakın kızıpta ilerde kaçmayı falan düşünme :) yukardaki arkadaşın dedği gibi bunun kolluları varsa bide onu göster belki kabul ederler

Ailen için değil genel olarak söylüyorum ama beyaz çamaşırlarıyla şalvarlarıyla giyenlere laf etmezler gidipte bu tür şeylere takılırlar ki fotoğraftaki de gayet kapalı. Yıl olmuş 2014 hala aile baskısı. Yazık Allah akıl fikir versin.

hemen karamsarlığa kapılma canım :34:

bence bundan daha güzel bir model bulabilirsin, şimdilik ailenle orta yolu bulmanı tavsiye ederim, ileride istediğini yaparsın zaten :34:

şimdilik ailenle iletişimi koparmana ve ya kendini yıpratmana germene gerek yok ;)

gençlik yaşla değil, ruhla alakalıdır :ssz:

ben birkaç yıl önce bursadan bir haşema almıştım, japon kollu, şortu da dizimin hizasındaydı, deniz mavisiydi, üzerime yapışmayan cinsten, herkes de çok beğeniyordu, bulabilirsem resmini yollarım sana :34:

Ben senin yerinde olsam,böyle bir şey giymektense denize girmem daha iyi.
Şart mı illaki denize girmen,girmeden de yaşanıyor,ihtiyaç değil yani.
Kıyafet beğendireceğine,normal mayoyla denize girmekte ısrar etsen iyi olur.

canım inan bitek sende yok bu durum başka ailelerde de oluyor bu durum, yaşın küçük sanırım güzel bi meslek sahibi olmaya bak canım, sakın kızıpta ilerde kaçmayı falan düşünme :) yukardaki arkadaşın dedği gibi bunun kolluları varsa bide onu göster belki kabul ederler

18 yaşındayım bu yıl üniversiteyi kazandım hemşire olucam neden hep ben hayallerimden isteklerimden vazgeçiyorum ondan çok sıkıldım işte sırf onlar askılıya izin vermiyor diye tatile gidip denize girmemeyi düşünüyorum artık

Ben senin yerinde olsam,böyle bir şey giymektense denize girmem daha iyi.
Şart mı illaki denize girmen,girmeden de yaşanıyor,ihtiyaç değil yani.
Kıyafet beğendireceğine,normal mayoyla denize girmekte ısrar etsen iyi olur.

haklısınız girmem uzaktan , mutlu ailesi özgür bırakmış kendi kararını kendisi verebilen insanlara uzaktan bakmakla yetinirim buna da şükür

hemen karamsarlığa kapılma canım :34:

bence bundan daha güzel bir model bulabilirsin, şimdilik ailenle orta yolu bulmanı tavsiye ederim, ileride istediğini yaparsın zaten :34:

şimdilik ailenle iletişimi koparmana ve ya kendini yıpratmana germene gerek yok ;)

gençlik yaşla değil, ruhla alakalıdır :ssz:

ben birkaç yıl önce bursadan bir haşema almıştım, japon kollu, şortu da dizimin hizasındaydı, deniz mavisiydi, üzerime yapışmayan cinsten, herkes de çok beğeniyordu, bulabilirsem resmini yollarım sana :34:

fotoğrafını koyduğumu bile tam beğenmedim ama mecburiyetten kötünün iyisini seçtim işte

Ailen için değil genel olarak söylüyorum ama beyaz çamaşırlarıyla şalvarlarıyla giyenlere laf etmezler gidipte bu tür şeylere takılırlar ki fotoğraftaki de gayet kapalı. Yıl olmuş 2014 hala aile baskısı. Yazık Allah akıl fikir versin.
bencede gayet normal bi kıyafet ama laf anlatamıyosun yıl 2014 ama kafalar hala 1960 model

Back
X