Gencligin Ilk haftalari

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
Selam Kizlar yine Ben 🙈 daha once yazmistim bat a 5 gun kala hamile oldugumu ogrendim beta HCG degerim 66.7 cikmisti . Bugun jinecologa Gittim Ozel bir Hastaneye bebis Cok Ufak oldugu icin gorulmedi Hersey iyimis . Doktor Yarin Ve bat( 2ekimden Sonra ) yani 3 Ekimde Tekrar kan testi yapmami istedi yani 3 gun arayla degerlerime baksin Eger iyise Artis varsa 12 Ekimde ultrason yapicakmis . Sizce 3 gun arayla Tekrar kan vermeme gerek var mi , Yoksa Doktor sabirsiz Ve bilgisiz oldugum icin mi o kadar sey istiyor ? 🤭😇🥰 Biliyorum doktora Cok Cok erkenden Gittim Bi suru de para Gitti Ama olsun 😂❤️

Selam Kizlar yine Ben 🙈 daha once yazmistim bat a 5 gun kala hamile oldugumu ogrendim beta HCG degerim 66.7 cikmisti . Bugun jinecologa Gittim Ozel bir Hastaneye bebis Cok Ufak oldugu icin gorulmedi Hersey iyimis . Doktor Yarin Ve bat( 2ekimden Sonra ) yani 3 Ekimde Tekrar kan testi yapmami istedi yani 3 gun arayla degerlerime baksin Eger iyise Artis varsa 12 Ekimde ultrason yapicakmis . Sizce 3 gun arayla Tekrar kan vermeme gerek var mi , Yoksa Doktor sabirsiz Ve bilgisiz oldugum icin mi o kadar sey istiyor ? 🤭😇🥰 Biliyorum doktora Cok Cok erkenden Gittim Bi suru de para Gitti Ama olsun 😂
gulumsettın :KK33:yok onu mecbur oldugu ıcın ıstıyor senın ıcın degıl. gebelıgın saglıklı gıdıp gıtmeyecegı konusunda tıyo verır bhcg artısının durumu. yanı bı gun arayla olctugunde 2 kat ve uzerısı guzel artıs demek. 2hafta sonra tekrar gıdıceksın kalp atısına falan bakıcak :) yanı bunlar ılk haftalar zorunlu sonra 9 10. haftaya kadar gıtmıyosun :) paralar gıtmek ıcın zaten :KK19:

gulumsettın :KK33:yok onu mecbur oldugu ıcın ıstıyor senın ıcın degıl. gebelıgın saglıklı gıdıp gıtmeyecegı konusunda tıyo verır bhcg artısının durumu. yanı bı gun arayla olctugunde 2 kat ve uzerısı guzel artıs demek. 2hafta sonra tekrar gıdıceksın kalp atısına falan bakıcak :) yanı bunlar ılk haftalar zorunlu sonra 9 10. haftaya kadar gıtmıyosun :) paralar gıtmek ıcın zaten :KK19:
Anladimmm canim Cok Cok Sagol 😘❤️

Back
X