• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençlik aşısı

1dogasever

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2.935
En iyi cevaplar
1
4.033
83
Gençlik aşısı yaptıranınız var mı kızlar? Ben dün Hıfu tekniği ile cildimin deri altı kolojenini harekete 1 günde olsa farkı gördüm. Ancak böyle Işıl Işıl tiril tiril bir cilt istiyorum gençlik aşısını duydum ama bilgim yok. İnternetten araştırdım ama ben kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Kaç sefer yaptırdıklarını yan etkisi oldu mu ne kadar süre de geçti falan diye. Bilgisi olan yaptıran benimle paylaşa bilir mi ?

Ben yaptirmadim ama halam yaptırdı. Ben ilk gordugumde çığlık attım ne oldu sana dedim enişten dövdü diye işletti beni. Meğer genclik asisi yaptırmış. O yüzdeki sislik morluk vs gectikten sonra memnun kaldığını soyledi

Ben yaptirmadim ama halam yaptırdı. Ben ilk gordugumde çığlık attım ne oldu sana dedim enişten dövdü diye işletti beni. Meğer genclik asisi yaptırmış. O yüzdeki sislik morluk vs gectikten sonra memnun kaldığını soyledi
Yaaa kaç günde geçti acaba

Bende 10 gün önce yaptırdım süt beyaz bir tenim ve hassas cildim olmasına rağmen morluk olmadı o doktorun eli ile alakalı olabilir, ben hayatımda ilk kez yaptırdım 2 seans daha yaptırıcam tek seansa rağmen inanılmaz güzel sonuçlar aldım özellikle lekeler üzerinde müthiş etkili

Çok koyu ve kötü lekelerim yok benim ama cilde doğal bi aydınlık veriyor harici cilt bakımlarımı da ihmal etmiyorum ben faydasını gördüm

Ben Dorothy 9 nokta lifting yaptırdım. Çok güzel bir ürün anında fark ettirdi. Uygulama sonrası hemen hayatıma devam ettirdim hatta 2 gün sonra bayram tatiline çıktım. Öneririm. Hem yüz hem boyun, dekolteye uygulanıyor. Tek taşta 3 kuş.

merhaba, ben dorothy diye bir gençlik aşısı yaptırdım 9 nokta lifting diye de geçiyor. hem nem veriyor hem liftnig yapıyor. kırışıklıklarımı da epey azalttı. Çok memnum kaldımm

Konuyu takipteyim. Ben de estetisyen bir kadindan duydum. Kendisi yaptirmis, profhilo 5 nokta teknigi. 50lerinin basinda ama cildi gayet iyiydi. Hareket ediyor gerekli yerlere gidiyor besliyor gibi anlatti. Bu ay sordugumda 8 bin civari tutuyor dedi. Ama bunu söyleyen yer güvenilir degildi. Doktorun tam adini istedim ona bile soyadini hatirlamiyorum dedi estetisyen, vergi kaciriyorlar sanirim. Fiyat bundan 1-2 bin daha fazladir muhtemelen. Botoksa 2000 diyen bir yer, ama o kadar da ucuz degil.

Gençlik aşısı yaptıranınız var mı kızlar? Ben dün Hıfu tekniği ile cildimin deri altı kolojenini harekete 1 günde olsa farkı gördüm. Ancak böyle Işıl Işıl tiril tiril bir cilt istiyorum gençlik aşısını duydum ama bilgim yok. İnternetten araştırdım ama ben kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Kaç sefer yaptırdıklarını yan etkisi oldu mu ne kadar süre de geçti falan diye. Bilgisi olan yaptıran benimle paylaşa bilir mi ?
Merhaba, benim aşırı kuru bir cildim var. 2-3 kere yaptırdım gençlik aşısı. Em son temmuz başı.. bir tık düzeldi cildim ama çok kuru olduğu için çok büyük bir değişiklik yok açıkçası.

Hifu cilt altı yağı eritiyormus gittiğim merkezde bana bu soylenmemisti eğer yüz yağlarınızı erimesini istemiyorsanız benim gibi bir daha dusunun

Back
X