hepimizin gençlik hataları var belki.. geçmişe bakınca pek çok olayda kendime hayret ediyor hangi akla hizmet etmişim diyorum. nickden hatırlayan olur belki. bana kanser olduğunu söyleyen vicdansızın biri yüzünden uzun zaman psikolojim bozulmuş ama sonra kanser olmadığını yalan söylediğini öğrenmiştim . detayı şurda
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-hanimlar-haberi-sizinle-paylasmam-gerek.html
bilmeyenler için özet: yıllar önce karaktersiz adamın biri. benden büyük. çocuğu var. ayrıldım demişti.inanmıştım. peşimden koşmuştu. bir ay kadar çıkmıştık. sonra kanserim dedi. ben aylarca psikolojik tedavi gördüm . ölücem diyordu hep. sonra bunun yalan olduğunu anladım. hatta boşandım dedikten bi süre sonra boşandığını öğrendim. utancımdan yerin dibine girdim. hatta benle ilişki yaşamak istedi ama kanserim demesine rağmen hayır dedim. meğersem yatağa atmak ve egosunu tatmin etmek için bi yalanmış bu.
iyi ki daha ciddi bi hata yapmamışım şükürler olsun
şimdi size bi sorum var
bugünkü aklım olsa bu adama asla bakmazdım. bana bi sürü yalan söylemesi bi yana hiç yalan söylememiş olsa bile anladım ki benim dengim değildi. yaşça büyük olması çocuğu olması hepsi hepsi yanlış bi seçim olması için yeterliydi
ama gençlik aklı cahillik herhalde.
bu adamla yatmadım parasını pulunu yemedim yuvasını yıkan da ben değilim ama bu insanla çok kısa süreli de olsa adımın anılmış olması beni şimdi çok utandırıyor
muhtemelen insanlar farklı gözle baktılar bana. ahlakımı niyetimi sorguladılar.
seviyorum sanmıştım ben de ama belki yalnızlığın etkisiydi sonra da kanser oldum yalanı eklenince hastayken bırakamam bana yakışmaz diyerek merhameti aşk sandım.
şimdi çok utanıyorum. bu insanlar karşıma çıkar diye çok korkuyorum
bu hata ömür boyu içimi mi kemirecek
ne yapacağımı hala bilmiyorum
hayatım psikolojim hala düzen almadı
şimdi hayatımda evleneceğim biri olsa bunları anlatmalı mıyım nasıl anlatmalıyım inanır mı bana onu da bilmiyorum
iç yüzü farklı dışardan görünen farklı.. kimse iyi niyetle bakmaz ki artık bana..