Gene ben ne olur akıl verin 😞

esinizi evden iten seyler mi var ayni nedenlerle evde durmak istemeyen bir kac kisi duymustum daha acsaniz konuyuda tam anlamadim dogrusu

Anlayamadım nedense sorunu tam olarak
Daha önceki yazımda anlatmıştım görenler belki okumaz diye tam anlatamadım eşim eve bağlı değil evliliğe alışamadı belkide öyle orda Burda gezen birisi değil ama sorumsuz evde yemez içmez banyo yapmaz bize 1 dakika bile vakit ayırmaz oğluyla ilgilenir tamam ama benle alakası yok hiç evde tek başına yaşıyormuşum gibi öğrenci evi gibi hep yalnızım kendim kahvaltımı yapar kendim akşam yemeğimi yerim böyle o sadece evin ihtiyacını görür bişey istersem alır bu kadar üstleri bile annesinin evinde yıkanır

Siz şu kayınvalidesi eve yemek gönderen, ama evde onu bile yemeyen, ama annesinde homiligırtlak yemek yiyen adamla mısınız halen? Karıştırmadım konuları değil mi? Yok mu olumlu bir gelişme?

Son düzenleme:
esinizi evden iten seyler mi var ayni nedenlerle evde durmak istemeyen bir kac kisi duymustum daha acsaniz konuyuda tam anlamadim dogrusu

Bilmiyorum ki anlam veremiyorum bir türlü..
Şöyle ki eşim evle Benimle çok ilgisiz annesinde banyo yapar evde hiç yapmaz orda mutlu rahat evde değil gelir yatar sabah işe gider yememiz içmemiz aile hayatımız yok hiç

Allah yardimcin olsun konustun mu peki hic neden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…