Gene bir kayınvalide sendromum...

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Arkadaşlar merhaba,ve hayırlı cumalar herkese...
Geçen hafta kvlere gittik yemeğe.Herşey iyi güzeldi.Görümcem dediki cumartesi sizde kalıcam müsaitseniz..Dedimki abla bi işim yok ama gene haber veririm.Kaynanamda kardeşinin evi tabi mecbur müsait olcak sen ablasısın gidicen tabi dedi.

Ama hafta icide esimin isten arkadısının esi aradı.Bayadır gelmek istiyolardı yemeğe.Bişey diyemedim eşime söyledim.Oda ablamı pazar çagırırz dedi.Evim ufcık zaten.Evlerimizde çok yakın.Ben normalde yatılı kimseyi istemem hafta sonu.Çünku sabaha kadar otururuz salonda muhabbet ederiz.

Bide gene düştük yaptım 2 hafta önce.Sagolsunlar daha önceki boş gebelgm gbi pek ilgleri olmadı.O yüzden sogudun onlara karşı.Ama dedim eşime bi günden bisey olmaz gelsin.Ama eşim pazar günü cgralgm cumartsi arkadaslar gelsin diyor.Ama ihale bana kalcak gene laf sokustrcak.

Bi fikriniz varmı?(bu arada telden yazıyorum umarım yazdılarım anlasılmısdır.)

Konularınızı lütfen ilgili başlıklara açınız. Konunuz; "Eşi ve Eşinin Ailesi" başlığına taşınmıştır.

Canım öncelikle bırak eşin durumu izah etsin sen karışma çünkü sen söylersen suç senin olur kendi desin arkadaşlarım gelicek rahat edemezsin pazar gel diye... ihale sana kalsada takılma senin için rahat olsun, evi yakın sonuçta ne kalıcak sende,

sen neden düşünüyorsun ki bunu .
eşin söyliicek tabi ki de ailesine ablasına. ark lar ısrar ediyor snei pazar alsak abla diicek.
bence hiç düşünme bile.yorma kendini
kerdeşini eviymiş lafa bak. adı üstünde kardeşinin evi başkasının evi elbette müsait ollup olmadığınız sorulacak.
sen müsaitsin ama kardeşi müsait değil. şişmesin fazla kv n.
oğlu kabul etmyor şu durumda sen değil.

Ben burada genellikle k.valide tarafından empati yapan bir üyeyim de ilk defa bu kadar antipatik bir cümle gördüm. ne demek "abinin evi mecbur musait olacak"?? değil annem değil ne olacak? diyesi geliyor insanın :) çok çok sinirlendim yahu. yerinizde olsam grip oldum der 20 gün çağırmam, ya da "tam temizlik günüm bugün madem geldin al eline süpürgeyi, eee abinin evi tabi yapacaksın" derdim.

kızlar inanınkı bize geldignde bi esim bi ben cay dolduruyoruz yerinden kalkmıyor bile.zaten yapmasın.ben mutfagma istemem yaptırmam kmseyi.ama bi cay doldur yani...benim bi kabahatm yok.ewi bize 1o dkka gelmek zorunda degl.1 odam war zaten...bugunde evlilik yıldonumum cgramam zaten.bugun geleym drse.

canım öncelikle evlilik yıldönümünü kutlarım ... sen bence bunu kafana takma eşine söyle beni belki yanlış anlarlar senin söylemen uygun olur diye eşin arayıp söylesin arkadaşlarım gelicek felan diye durumu açıklasın.. bende de aynı durumlar oluyor görümcem ve kv 5 dk uzaklıkta bize ama hergün birbirlerinde bende çok gitmek istemiyorum verem ettiler ya sende eşine söylettir ayrıca bu hamilelik olayında seni bu şekilde önemsememeleri iyice sinirime gitti kendi kızı olsa 20 gün yatakta yatırır emin ol ay fıttrıdım

bırak eşin anlatsın , ayrıca bu kadar her şeyi de kafana takma art niyetli düşünücek insan herşekilde düşünüyor zaten kendini paralaman gereksiz ,
baksana abisinin eviymiş müsait olucakmış 7-24 onlara hizmet için evlendiniz sanki

huzurunuzu bozmaya geliyordur görümceniz.kv nizde ne deerse desin takmayın kayınvalide görümce işbirliği,gelinleri nasıl verem etcekler,orası sizin eviniz,yaşadığınız sizin hayatının ,canınız isterse kabul edersiniz istemezse etmezsiniz fazla taviz vermeyin daha çoğunu isterler yaranmayada çalışmayın benim gibi ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız kendinizi düşününn

ben bırıne bır saat gıtsem cnm sıkılır kalkasım gelir bunlar 10 dklık yolda yatıya geliyor hemde küçücük eve

kvdende fazla densız bence bunlarla eşin muatp olsun senı malasef sallamıyorlar eşin ağırlığını koysun kırılırlarsada kırılsınlar sne kırılacağına onlar kırılsın

aynı şehirde olup da yatıya gelmek hep komik gelir bana ya hani çok uzak olsanız görüşemeseniz de bir nevi dicem yani biri avrupa biri anadolu yakasında olur falan neyse :) gerçekten işkence gibi ben komşularımla bile kapıdan merhabalaşan kimsenin evinin içine girip de rahatsızlık vermeyi sevmeyen biriyim aileyle alakalı herhalde bu gelelim gidelim kalalım, ev insanların uyuduğu yemek yediği işin yorgunluğunu attığı bir yer bence yani eve iş getirmek gibi habire birilerini ağırlamak hizmet etmek, arkadaşın olur sohbet etmek istersin sevdiğin akraban olur görmek istersin neyse de birde misafirliğe geliyoruz deyip hizmet bekleyenleri sevmem, bana gelecek misafir çayınıda doldurur yardım da eder benim babam bile evime geldiğinde nescafesini falan yapar öğrettim herşeyin yerini, kayınvalidemi yemeğe çağırsam birlikte bulaşıkları dizeriz mutfakta biraz anlayışlı olmak lazım böyle gelip eziyet edenleri sonra gözünüz görmek istemez tabi haklısınız bence, eşiniz arasın o gün misafirimiz var desin bence siz söylemeyin size laf edebilir belki ama eşinize birşey diyemez.

ayy kültürsüzlüğün bu kadarı yani, mecbur ne demek ya? benim evim müsait değilse kim olursa olsun ağırlamak zorunda değilim istersem gelirsin yani. hey yarabbim ne insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…