aynı şehirde olup da yatıya gelmek hep komik gelir bana ya hani çok uzak olsanız görüşemeseniz de bir nevi dicem yani biri avrupa biri anadolu yakasında olur falan neyse :) gerçekten işkence gibi ben komşularımla bile kapıdan merhabalaşan kimsenin evinin içine girip de rahatsızlık vermeyi sevmeyen biriyim aileyle alakalı herhalde bu gelelim gidelim kalalım, ev insanların uyuduğu yemek yediği işin yorgunluğunu attığı bir yer bence yani eve iş getirmek gibi habire birilerini ağırlamak hizmet etmek, arkadaşın olur sohbet etmek istersin sevdiğin akraban olur görmek istersin neyse de birde misafirliğe geliyoruz deyip hizmet bekleyenleri sevmem, bana gelecek misafir çayınıda doldurur yardım da eder benim babam bile evime geldiğinde nescafesini falan yapar öğrettim herşeyin yerini, kayınvalidemi yemeğe çağırsam birlikte bulaşıkları dizeriz mutfakta biraz anlayışlı olmak lazım böyle gelip eziyet edenleri sonra gözünüz görmek istemez tabi haklısınız bence, eşiniz arasın o gün misafirimiz var desin bence siz söylemeyin size laf edebilir belki ama eşinize birşey diyemez.