Kardiyoloji beloc verdi mi size? Ben 32 haftalık gebeyim nabzım 200lerde geziyor bana da belden iğne olmak zorundasın seni bayıltamam dedi doktor şimdi siz böyle deyince ekstra korktum20 güne yakın olmadı yada oldu ben fark etmedim zaten en son olduğunda 6lı run şeklinde olmuştu ve sabaha kadar sürmüştü sabahta aralıklı bir şekilde devam etmişti
2 gündür gene başladı sabah akşam oluyor gün icinde De 2 saniye sürse bile ister istemez strese giriyorum birde neden kaynaklanıyor bilmediğim için daha tedirgin hissediyorum
Belden uyusmali sezeryandan sonra başladı bende
2 saniyelik çarpıntı yada hoplama nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum ki
Bir his işte
Var mı muzdarip benim gibi birbirimize destek olalım
Yani ben de doğumdan sonra başladığı için ben buna yordum ondan önce Allah'a çok şükür yoktu ondan bir iki ay sonra başladı kardiyoloji bana Dideral falan yazmıştı ama ben alıp kullanmadım belki beloc da yazan olmuştur ben alıp içmedim sizde daha önceden var mıydı bu durum o anda hissettiğiniz tam olarak neKardiyoloji beloc verdi mi size? Ben 32 haftalık gebeyim nabzım 200lerde geziyor bana da belden iğne olmak zorundasın seni bayıltamam dedi doktor şimdi siz böyle deyince ekstra korktum
Bende daha önce çok yorgunken ya da tatlı çok yediğimde olurdu yediklerimle dengelerdim sürekli diyet yapıodum mideme dokunan birşey yediğimde oluyordu sanırım mide ile alakalı bir durum da olabilir şimdi bebek mideyi yukarı doğru itiyo midem sıkışıyo gaz için ilaç kullanırdım eskiden artık onları da alamıyorum o yüzden midemle alakalı bir problem tetiklemiş olabilir reflü gastrit var zaten... hissiyat şöyle nabzım yükseldiği anda nefes nefese kalıorum çarpıntım oluyor bir anda yükselip geri iniyor genelde yemeklerden sonra oluyor zaten artık herşeyi yiyemiorum 10 kilo verdim 2 ayda son 2 aydır var bende bu. Ama belden iğneden olacağını sanmıorum troide mideye ve kanınıza baktırın sorun yoksa psikolojik olabilirYani ben de doğumdan sonra başladığı için ben buna yordum ondan önce Allah'a çok şükür yoktu ondan bir iki ay sonra başladı kardiyoloji bana Dideral falan yazmıştı ama ben alıp kullanmadım belki beloc da yazan olmuştur ben alıp içmedim sizde daha önceden var mıydı bu durum o anda hissettiğiniz tam olarak ne
Bende zaten hipotiroidi var dediğim gibi doğuma kadar öyle bir Şikayetim olmadığı için ben ona bağladım ben de 2 saniyelik çarpıntı gibi hoplama gibi bir şey hissediyorum bazen peş peşe oluyor bazen 5 dakikada bir bazen işte gün içinde Aralarda belli olmuyor çok zor günler geçirdim Bu yüzden önce yaşadığım bir şey olmadığı için psikolojimi çok etkiledi yemeği içmeye korkar oldum zaten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğumdan önce gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan mı diye de düşündüğüm oldu insan bilmediği bir şeyi ilk defa yaşayınca Neden acaba diye neden arıyorBende daha önce çok yorgunken ya da tatlı çok yediğimde olurdu yediklerimle dengelerdim sürekli diyet yapıodum mideme dokunan birşey yediğimde oluyordu sanırım mide ile alakalı bir durum da olabilir şimdi bebek mideyi yukarı doğru itiyo midem sıkışıyo gaz için ilaç kullanırdım eskiden artık onları da alamıyorum o yüzden midemle alakalı bir problem tetiklemiş olabilir reflü gastrit var zaten... hissiyat şöyle nabzım yükseldiği anda nefes nefese kalıorum çarpıntım oluyor bir anda yükselip geri iniyor genelde yemeklerden sonra oluyor zaten artık herşeyi yiyemiorum 10 kilo verdim 2 ayda son 2 aydır var bende bu. Ama belden iğneden olacağını sanmıorum troide mideye ve kanınıza baktırın sorun yoksa psikolojik olabilir
Çok geçmiş olsun allahım şifa versin tüm annelereBende zaten hipotiroidi var dediğim gibi doğuma kadar öyle bir Şikayetim olmadığı için ben ona bağladım ben de 2 saniyelik çarpıntı gibi hoplama gibi bir şey hissediyorum bazen peş peşe oluyor bazen 5 dakikada bir bazen işte gün içinde Aralarda belli olmuyor çok zor günler geçirdim Bu yüzden önce yaşadığım bir şey olmadığı için psikolojimi çok etkiledi yemeği içmeye korkar oldum zaten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğumdan önce gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan mı diye de düşündüğüm oldu insan bilmediği bir şeyi ilk defa yaşayınca Neden acaba diye neden arıyor
Amin Allah razı olsun bende bazen öne eğilinceÇok geçmiş olsun allahım şifa versin tüm annelere
Doktorlar bilmedikleri şeye psikolojik deyip gönderiyorlar çok sinir bozucular gerçektenAmin Allah razı olsun bende bazen öne eğilince
Bazen yatarken bazen yemek yerken bazen konuşurken de oluyor şimdi bu ekstrasistol mu doktor bir şey demedi o yüzden bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Umarım şifanızı bulursunz belki de midenizden kaynaklıdır endoskopi yaptırdınız mı?Amin Allah razı olsun bende bazen öne eğilince
Bazen yatarken bazen yemek yerken bazen konuşurken de oluyor şimdi bu ekstrasistol mu doktor bir şey demedi o yüzden bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Hipotroid için ilaç kullanıyor musunuz? Troidler de yaparAmin Allah razı olsun bende bazen öne eğilince
Evet kullanıyorum levotiron 50 kullanıyorumHipotroid için ilaç kullanıyor musunuz? Troidler de yapar
Kuzum sen yine de midene baktır mide yemeklerden sonra adrenalin salgılıyor o da çarpıntı yapıyor bana da başka bir doktor midemden olabileceğini söyledi bebek sıkıştırıyor çünkü e zaten midem problemliEvet kullanıyorum levotiron 50 kullanıyorum
Bilmiyorum midemde bir sorun nasıl bir şey olursa yapar ki önceden daha sık oluyordu çok şükür bu aralar biraz daha azaldı doğumdan sonra olduğu için mide ile alakalı olabileceği hiç aklıma gelmedi fakat çevremde sezeryan olan çok kişi var onlarda da hiç duymadım fakat benimki daha öncede dediğim gibi bir sebep arayışı idi
Birde endoskopiden korkarım fakat kaç kardiyolojiye göründüm hiç biri endoskopi önermedi
Mide ile alakalı olabilir demedi bile
Direk psikolojik olabilir dedi dinlemediler bile
Bakalım canım sağol teşekkür ederim benim aslında bu aralar sorunum nefes ile alakalı bazen derin nefes alamıyorum gerçi havanın nemi mi etki ediyor bilmiyorum ama çok daralıyor bazenKuzum sen yine de midene baktır mide yemeklerden sonra adrenalin salgılıyor o da çarpıntı yapıyor bana da başka bir doktor midemden olabileceğini söyledi bebek sıkıştırıyor çünkü e zaten midem problemli
Ben izmirde yaşıyorum canım sen? buranın sıcağından evden çıkamıyorum bazen ben de nefes darlığı yaşıyorum zaten alerjik astım hastasıyım sıcak hava daraltıyo insanı klimasız oturamıyorum evde bile normalde de öyleydim ama bu kadar değildi hamilelik baya kötü etkiledi nabız yükselmeleri de nefes darlığı yapıyor ben her seferinde maraton koşmuş gibi nefes darlığı yaşıyorumBakalım canım sağol teşekkür ederim benim aslında bu aralar sorunum nefes ile alakalı bazen derin nefes alamıyorum gerçi havanın nemi mi etki ediyor bilmiyorum ama çok daralıyor bazen
Göğüs hastalıkları bölümüne gittim oda bir şey demedi doğru düzgün gerçekten artık doktorlarda doktor değil mi ne bileyim
Ben de Kocaeli'de yaşıyorum Çok geçmiş olsun Senin durumun daha zormuş Allah yardımcın olsun bebeğin de sağlıklı kucağına alırsın inşallah Yani bu durum zor insanı zorluyor hepsi bir arada olunca gerçekten insanı çok zorluyor Benim de oğlum da alerjik astım vardı diye biliyorduk ama normal astım varmış artık şehrin havasından mı yoksa gerçekten böyle onu da bilmiyorum Buradaki doktorlar çok açıklayıcı konuşmuyorlar kaçıncı gebeliğinizBen izmirde yaşıyorum canım sen? buranın sıcağından evden çıkamıyorum bazen ben de nefes darlığı yaşıyorum zaten alerjik astım hastasıyım sıcak hava daraltıyo insanı klimasız oturamıyorum evde bile normalde de öyleydim ama bu kadar değildi hamilelik baya kötü etkiledi nabız yükselmeleri de nefes darlığı yapıyor ben her seferinde maraton koşmuş gibi nefes darlığı yaşıyorumeve oksijen tüpü aldık astım ilacı bebeğe zarar veriyor bir de taşikardimi arttırıyor artık kullanamıyorum
Bu ilk gebeliğim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... oğlunuza geçmiş olsun ben de küçük yaşta astım hastası oldum çok zor gerçekten allah şifa versinBen de Kocaeli'de yaşıyorum Çok geçmiş olsun Senin durumun daha zormuş Allah yardımcın olsun bebeğin de sağlıklı kucağına alırsın inşallah Yani bu durum zor insanı zorluyor hepsi bir arada olunca gerçekten insanı çok zorluyor Benim de oğlum da alerjik astım vardı diye biliyorduk ama normal astım varmış artık şehrin havasından mı yoksa gerçekten böyle onu da bilmiyorum Buradaki doktorlar çok açıklayıcı konuşmuyorlar kaçıncı gebeliğiniz
İlaçlarını düzenli kullanırsanız hiçbir sorun yaşamaz inşallah ben de hiç sorun yaşamadım ama arada kardiyolojiye de götürün kalbine baktırın ileride yetişkin olduğunda kalbi ile alakalı sorun yaşamasın astım hastalarının çoğunda ilerde benimki gibi kalp problemi çıkıyor daha doğrusu astım ilaçları yüzünden taşikardi oluyorAy canım çok sağol ya ilk gebeliğin öylemi
Senin için hayırlı olsun
Evet o beni üzüyor şimdi turuncu bir puf birde zespira kullanıyor okulda sorun falan okur diye korkuyorum Allah göstermesin
Öylemi ben bir kaç kere görürdüm çok şükür sorun yok hatta bir daha getirmeyin dediİlaçlarını düzenli kullanırsanız hiçbir sorun yaşamaz inşallah ben de hiç sorun yaşamadım ama arada kardiyolojiye de götürün kalbine baktırın ileride yetişkin olduğunda kalbi ile alakalı sorun yaşamasın astım hastalarının çoğunda ilerde benimki gibi kalp problemi çıkıyor daha doğrusu astım ilaçları yüzünden taşikardi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?