- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Bugün akşam üstü kızım ve esimle beraber bir awm ye gittik. Kızım evden çıkarken bordo pantolonunu giymek istedi. Onun da paçaları kısalmış. Neyse çıktık dışarı. Eşim oraya gidince başladı bana kizmaya. Neden çocuğa bunu giydiriyorsun da biri gorse ne deriz de. Yoksa al surdan kıyafette. Ben de e kıyafeti var ama bunu giymek istedi dedim. Gerek yok almaya dedim. Bu da bana kızdırma beni al diyorum sana dedi. Ben de mağazadan çıktım. Çok kırıldim çünkü bana milletin içinde kizmasina. Şimdide konuşmuyorum.
Belki de konu sahibininde milletin içinde aşağılanmaya tahammülü yok?Demekki bu tur seylere tahammülü yok
Bu kadar kucuk seylere kusulur mu
Uzatmayin..
Konuşmamazlık yapmayın lütfen. Tam tersine açık ve net dışarıda milletin içinde size saygısızlık yapmamasını isteyin.Bugün akşam üstü kızım ve esimle beraber bir awm ye gittik. Kızım evden çıkarken bordo pantolonunu giymek istedi. Onun da paçaları kısalmış. Neyse çıktık dışarı. Eşim oraya gidince başladı bana kizmaya. Neden çocuğa bunu giydiriyorsun da biri gorse ne deriz de. Yoksa al surdan kıyafette. Ben de e kıyafeti var ama bunu giymek istedi dedim. Gerek yok almaya dedim. Bu da bana kızdırma beni al diyorum sana dedi. Ben de mağazadan çıktım. Çok kırıldim çünkü bana milletin içinde kizmasina. Şimdide konuşmuyorum.
Ne asagilamasi arkadasim adam birazcik sinirlenmis bunuda disa vurmus madem konu sahibi uzatmayip girseymis bi magazaya alsaymis bi pantolon bu tur özensizliklere bende cok kizarimBelki de konu sahibininde milletin içinde aşağılanmaya tahammülü yok?
Dogru soylemis ama her istedigide yapilmazki cocugun. Yalniz ortalik yerde kizmasaydi iyiymis.Bugün akşam üstü kızım ve esimle beraber bir awm ye gittik. Kızım evden çıkarken bordo pantolonunu giymek istedi. Onun da paçaları kısalmış. Neyse çıktık dışarı. Eşim oraya gidince başladı bana kizmaya. Neden çocuğa bunu giydiriyorsun da biri gorse ne deriz de. Yoksa al surdan kıyafette. Ben de e kıyafeti var ama bunu giymek istedi dedim. Gerek yok almaya dedim. Bu da bana kızdırma beni al diyorum sana dedi. Ben de mağazadan çıktım. Çok kırıldim çünkü bana milletin içinde kizmasina. Şimdide konuşmuyorum.
Evlendik düşman sahibi oldukBugün akşam üstü kızım ve esimle beraber bir awm ye gittik. Kızım evden çıkarken bordo pantolonunu giymek istedi. Onun da paçaları kısalmış. Neyse çıktık dışarı. Eşim oraya gidince başladı bana kizmaya. Neden çocuğa bunu giydiriyorsun da biri gorse ne deriz de. Yoksa al surdan kıyafette. Ben de e kıyafeti var ama bunu giymek istedi dedim. Gerek yok almaya dedim. Bu da bana kızdırma beni al diyorum sana dedi. Ben de mağazadan çıktım. Çok kırıldim çünkü bana milletin içinde kizmasina. Şimdide konuşmuyorum.
Ben dışarıda bir adamın eşine bağırıp azarladığını görsem onun karısını aşağıladığını düşünürüm. Tam tersi durum olsa "birazcık sinirlenmiş işte" dermisiniz acaba. Yoksa kadına bak cadaloz mu dersiniz? Adamın eşine saygılı davranmayı öğrenmesi gerek.Ne asagilamasi arkadasim adam birazcik sinirlenmis bunuda disa vurmus madem konu sahibi uzatmayip girseymis bi magazaya alsaymis bi pantolon bu tur özensizliklere bende cok kizarim
Bence kari koca arasinda olabilecek en basit tartisma uzatmanin manasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?