Gene esim tarafindan Kalbim kırıldı.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Bugün akşam üstü kızım ve esimle beraber bir awm ye gittik. Kızım evden çıkarken bordo pantolonunu giymek istedi. Onun da paçaları kısalmış. Neyse çıktık dışarı. Eşim oraya gidince başladı bana kizmaya. Neden çocuğa bunu giydiriyorsun da biri gorse ne deriz de. Yoksa al surdan kıyafette. Ben de e kıyafeti var ama bunu giymek istedi dedim. Gerek yok almaya dedim. Bu da bana kızdırma beni al diyorum sana dedi. Ben de mağazadan çıktım. Çok kırıldim çünkü bana milletin içinde kizmasina. Şimdide konuşmuyorum.

Evden cikarken kendisi görmemismi madem istemiyor kendisi giydirmeseymis sözünü gecirseymis o halde... Avm ye gidene kadar gözü neredeymis??? Can sıkip burnundan getirecekler ya insanin her sey bahane iste...

Konuşmamazlık yapmayın lütfen. Tam tersine açık ve net dışarıda milletin içinde size saygısızlık yapmamasını isteyin.

Aslinda buyutecek bi konu yok da esinizin uslubu yanlis oldugu icin buyumus. Ona boyle konusamayacagini ogretmeniz lazim herseferinde boyle kirilacaginiza. Ozur diledigi zaman iki taraf da sakinken neden boyle uzadigini nasil olsaydi konunun hemen kapanacagni anlatin sabirla. Mesela kizmakta haklisin cocugunun kuculmus kiyafet giymesini istememen ihtiyac varsa hemen yenisinin alinmasini istemen ilgilenmen cok guzel o yuzden sen o an sinirle soylemesen hic sorun yasamazdik ama benim kirilmamin tek nedeni cok parlaman ve abarti tepki vermen oldu. Konusarak halledebilecegimiz seylerde tartisir gibi konuya girmeye gerek yok orda sinirle ben bisey desem yok yere birbirimizi kiricaz ilerde ciddi tartisma getektiren konularda tepkimiz ne olacak? Gibi konusmalisiniz bence. 1 2 3 sefer anlamaz ama siz pes etmezseniz sonunda ne istediginizi anlar 2 taraf da mutlu olur.

Ufak tedek seyleri "Bir derdim var " etmeyin.
Alttan alinacak konular var ustune gidilecek konular var.
Onda bir sey yok. Sen de cik carsiya cocugunla yeni bir bordo pantolon al. Konuyu uzatmadan kapatin.

Belki de konu sahibininde milletin içinde aşağılanmaya tahammülü yok?
Ne asagilamasi arkadasim adam birazcik sinirlenmis bunuda disa vurmus madem konu sahibi uzatmayip girseymis bi magazaya alsaymis bi pantolon bu tur özensizliklere bende cok kizarim
Bence kari koca arasinda olabilecek en basit tartisma uzatmanin manasi yok

Dogru soylemis ama her istedigide yapilmazki cocugun. Yalniz ortalik yerde kizmasaydi iyiymis.

eski konularınıza baktım da hep eşinizle ailesiyle ilgili eşiniz dışında bir konunuz yok yazık çok üzülüyorum böyle durumlarda bu hayata bir kere geliyoruz koca kahrı çekmek için mi

madem onca sorundan sonra hala birliktesiniz biraz huyunu suyunu öğrenin sizde artık bir de tepkinizi olay sırasında sıcağı sıcağına belli ederseniz daha etkili olur susmak çözüm değil

Siz de esiniz de hatalisiniz..cikmadan önce cocugunuzun kiyafeti size garip gelmedi mi?ben de cok sinir olurum dikkatsizce cocuklarini giydirenlere..esinizi taniyorsunuz bu konularda hassas demek ki..uyarin esinizi bi daha topluluk icinde bu sekilde bagirmasin
Siz de cocugun her dedigini yapmayin

insanların içinde hiç bi şekilde azarlanmayı sevmem. benim eşimde anasının yanında anneannesinin yanında artistlik yapar bana sesini yükseltti eve gelince ben ona bi bağırdım bi daha aynı haltı yaparsan gitmem seninle bi yere haddini bil diye sus pus. o günden sonra sesini çıkaramadı. Bence küsmekte haklısın. ama triplere girme açıkca rahatsızlığını söyle anlat.

Evlendik düşman sahibi olduk

çocuğuna küçülen pantolonu giydirip dışarıya çıkarmaktansa yenisi almak daha mantıklı burda haklı eşin ama milletin içinde sana bağırmaya rencide etmeye hakkı yok. haklıyken haksız duruma düşürmüş kendisini.

Eşinizin söyleme şekli yanlış.
E madem pantolonun paçaları da kısalmış alsaydınız bir bordo pantolon.
Bu kadar uzamazdı hem.

Ben dışarıda bir adamın eşine bağırıp azarladığını görsem onun karısını aşağıladığını düşünürüm. Tam tersi durum olsa "birazcık sinirlenmiş işte" dermisiniz acaba. Yoksa kadına bak cadaloz mu dersiniz? Adamın eşine saygılı davranmayı öğrenmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…