Gene esimin ailesi ve esim0

ya tövbe estağfurullah 7 aylık bebeği emzirecek miymiş? altını bile açmıyordur diye tahmin ediyorum, inşallah yanılıyorumdur, hem işe gitmiyor mu bu adam? nasıl bakacakmış? annesine bırakacak kesin ama bebeğin kendi annesi varken babaanne niye baksın? cidden sinirleniyorum bu konulara.
Allah yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, siz neyse ama bebeğiniz şanstır uğurdur emin olun er ya da geç Allah size en güzelini hazırlıyor, sabırlı olun
Ins kardesim ya bilmiyorum gorussem bi dert gorusmessem bi dert ama boyle cok uzun surmuycek gibi ben ailesinin yaninda gitmessem bende biri bu eve giremezmis ben giderkende cocugu birakip gidermisim cocuk sehir disina cikamazmis laflara bak

Sende babana anlat bana böyle küfür ediyo diye. Senşn babanda kocana kızsın. Madem bu kadar yüz göz olunmuş biraz daha olun.
Ben kimseye anlatmiyorum olanlari babama abime kayinpederin doverim dedigini soylesem kiyamet kopar aklimin yettigi kadar kendim halletmeye calisiyorum onlara yansitmiyorum

Sizlerden istegim nasil bi konusma yapayim ben olanlar kotu biliyorum yadirgamaktada haklisiniz ama zaten evliligim problemsiz olsa konu acmazdim ama malesef ki deyil

Ben kimseye anlatmiyorum olanlari babama abime kayinpederin doverim dedigini soylesem kiyamet kopar aklimin yettigi kadar kendim halletmeye calisiyorum onlara yansitmiyorum
Aaaaa madem ailen arkanda neden boşanmıyorsun?
Bir de okula hiç gitmedin mi?
Neden bu kadar kötü yazıyorsun?

Bosanmak kolay cozum ben bitirmeye deyil kurtarmaya calisiyorum okula gittim cok sukur ama bu sekilde yazmayi tercih ediyorum takildiginiz konu bu olmasin lutfen daha buyuk bi problem varken

sizin asıl probleminiz eşinizle Allah yardımcınız olsun, başkalarının yanında neden tartışıyorsunuz ki. Konuyu kapatın eve gelince ne yapıyorsanız yapın, dört duvar arasında kalsın.

Kullandığınız kelime hoş olmamış ama eşinizin kullandıkları da hiç hoş değil. Kayın valideniz ile durumu net bir şekilde konuşun konuştuğunuz kelimenin yanlış olduğunu farkında olmadığınızı söyleyin özür dileyin kapatın.

Bence asıl konuşmanız gereken kişi sizin eşiniz siz neden evde yalnız yiyorsunuz ki çocuğunuzu alın evde hep beraber yiyin. Eşiniz sizin ve çocuğunuzla bir aile olduğunun daha farkında değil sanırım

Bosanmak kolay cozum ben bitirmeye deyil kurtarmaya calisiyorum okula gittim cok sukur ama bu sekilde yazmayi tercih ediyorum takildiginiz konu bu olmasin lutfen daha buyuk bi problem varken
Allah aşkına böyle bir evliliğin nesini kurtaracaksınız?
Görmüyor musunuz sizi istemiyorlar,sevmiyorlar!
Hoşunuza mı gidiyor böyle yaşamak!
Yazmayı böyle tercih etmek de ne demek?
Hiç mi saygınız yok,sizi okuyan,sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışan insanlara!!!!!!

Yapsan da sonradan bir yerden patlak verecek gibi duruyor ilişkiniz.....

Allah aşkına böyle bir evliliğin nesini kurtaracaksınız?
Görmüyor musunuz sizi istemiyorlar,sevmiyorlar!
Hoşunuza mı gidiyor böyle yaşamak!
Yazmayı böyle tercih etmek de ne demek?
Hiç mi saygınız yok,sizi okuyan,sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışan insanlara!!!!!!
Hanimefendi bakin siz soyledikten sonra dikkat ederseniz duzeltmeye gayret ettim sizden baska bu konuya takilan yok tekrar rica ediyorum suan sorun bu deyil canim burnumda siz ofkenizi kusmaya baska bir insan bulun

sizin asıl probleminiz eşinizle Allah yardımcınız olsun, başkalarının yanında neden tartışıyorsunuz ki. Konuyu kapatın eve gelince ne yapıyorsanız yapın, dört duvar arasında kalsın.

Kullandığınız kelime hoş olmamış ama eşinizin kullandıkları da hiç hoş değil. Kayın valideniz ile durumu net bir şekilde konuşun konuştuğunuz kelimenin yanlış olduğunu farkında olmadığınızı söyleyin özür dileyin kapatın.

Bence asıl konuşmanız gereken kişi sizin eşiniz siz neden evde yalnız yiyorsunuz ki çocuğunuzu alın evde hep beraber yiyin. Eşiniz sizin ve çocuğunuzla bir aile olduğunun daha farkında değil sanırım
Surekli soyluyorum baskalarinin yaninda benimle tartisma diye anlamiyo resmen ya ben eger ailesine gitmessem o cocugu alip hergun annesin evine gidecekmis benim musade etmeyecegimi biliyo beni bununla korkutuyo anlayacaginiz

Surekli soyluyorum baskalarinin yaninda benimle tartisma diye anlamiyo resmen ya ben eger ailesine gitmessem o cocugu alip hergun annesin evine gidecekmis benim musade etmeyecegimi biliyo beni bununla korkutuyo anlayacaginiz

kocanız da olsa durması gerektiği yeri bir bilsin, sizi nasıl çocuğunuzla tehdit eder yada siz nasıl böyle bir konuşmaya müsaade ediyorsunuz eşim bana böyle bir şey diyecek hem ailesinin hem bizim evi kafasına yıkarım.

neden siz her gün ailesinin evine gidiyorsunuz ki

kocanız da olsa durması gerektiği yeri bir bilsin, sizi nasıl çocuğunuzla tehdit eder yada siz nasıl böyle bir konuşmaya müsaade ediyorsunuz eşim bana böyle bir şey diyecek hem ailesinin hem bizim evi kafasına yıkarım.

neden siz her gün ailesinin evine gidiyorsunuz ki
Musade etmiyorum zaten ama sawasmaktan cok yoruldum hergun ewlerine gitmiyorum ben haftada 2 falan gidiyorum oda esim 8de cikiyo o gelip aliyo gunduzdende gitmiyorum coqunlukla

Back
X