- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet spor iyi geliyorBende öyleyim hatta konu acmistim:) biraz cikolata meslisa cayi ama bunlar bi nebze .. spor yapmak cok rahatlıyor bunu gördüm tavsiye ederim
ya istemsiz bi an gözümde zombilerin ortasında kalmış masum adam figürü canlandıHehe herkes az çok öyle bence boşuna pms demiyorlar. Biz 3 kızkardeşiz, bir de Annem evde 4 kadın. Birarada yaşarken regl tarihlerimiz birbirine denk geliyordu, regl öncesi toplaşıp babama sarardık hep birlikte, yazık adamcağızın durup dururken sizi kıracak birşey mi yaptım dediğini biliyorum.
ya istemsiz bi an gözümdezombilerin ortasında kalmış masum adam fikürü canlandıcidden cok özür dilerim size zombi dmek istmeedim tabiiki
![]()
adam 50sinden sonra rahata ermiştirHaha![]()
= ayın malum zamanlarında bizim ev 'o tatlılar buraya gelecek!!'
Neyse ki şimdi annem menapoza girdi, biz de farklı yerlere taşındık, ayın bir haftasını trip yiyerek geçirmekten kurtuldu babam.
Cok tatlisiniz yaHahaha kiyamam kızbende bir değişiklik olmazdı regl günlerimde ama şu an her şeye ağlıyorum dün eşime ben yetim miyim diye ağladım ben market turşusu istemiyorum ev yapımı anne turşusu al bana diye ağladım bunlar en normal ağlama sebeplerim daha neler var neler
![]()
Bende olmuyor sinir vs şimdiye kadar olmadı ama annemde olurdu gerginlilk vs.Selam hanımlar
Adetten bir hafta kadar önce aşırı gergin oluyorumuşum
Ve bu sendrom haline gelmiş ben pek farkında değilim ama evde kimseden çıt çıkmıyor
Her zamankinden daha sessiz daha birşey demeden yapılıyor
Eşim su içer masaya bırakırdı mesala bardağını yıkadı
Kızım kirli çoraplarını odasında bırakır kirliye atmış diğer kızım müziği kulaklıkla dinliyor ev aşırı düzenli
Hiçbir sorun yok
Bende haliyle durgunum halıları yıkamaya göndemiştim halıyı kaldırdım bir baktım halının altında bir problem var çizmişler bende kendi kendime söylendim
Ne işbilmez insanlar yapılırmı bu yarın ararım ben onları gelip çözüm bulmalılar şikayet edeceğim
Eşim ordan kızlara gene geldiler ben size demedim mi herşey yolunda olsa bile takılacak birşey bulur diye
Kızlar haklısın baba hiç normal değil
Ben saf saf onlara bakıyorum sanki benim hakkımda konuşmuyorlar
Küçük kız anne babam ve ablam seni denemek istediler dedi
Ay ben şok
Neden beni deniyorsunuz bende ne var gidin işinize dedim dargın hafifte gülerek ayrıldım
Şiddi soruyorum varmı bu kardar etrafına sorun olan bu dönemde