Gene gelmişlermiş?

Ayy bende öyleyim ya . Çok gergin ve sinirliyim. Evde terör estiriyorum istemeden.cocuklar ve esim tirsar. Alıştılar biraz ama üzülüyorum da ..

Ben.1 hafta onceden baslar bitene kadar :olamaz:surer.15 gun gelgelli dolaniyormusda korkudan agizlarinj acamiyorlarmis peki canim paki balim demezlerse dunyayi zindan ediyormusum.hatta birgun banyodan su sesi az geldi ellerini 3 saniyede mi yikadin ne tertipsiz ne pasakli adamsin ayip ya biraz ozen goster kendine diye yarim saat konusmusumda.
Ayol kulliyen abarti bana gore :KK12:

Bende öyleyim hatta konu acmistim:) biraz cikolata meslisa cayi ama bunlar bi nebze .. spor yapmak cok rahatlıyor bunu gördüm tavsiye ederim

Bende hic bisey olmuyor ya:KK43: cok ozeniyorum böyle regl donemindeyim sekerim hic yaklasma agresifim muhabbeti yapmaya:KK12: lohusalik depresyonuna bile giremedim yani siz düşünün. Ne yapsam hormon takviyesi falan mi alsam:KK64:
Hamilelik doneminde biseyler oldu sanki o da sadece duygusallikti bildiginiz aglak aglak geziyordum.:cry:

Hehe herkes az çok öyle bence boşuna pms demiyorlar. Biz 3 kızkardeşiz, bir de Annem evde 4 kadın. Birarada yaşarken regl tarihlerimiz birbirine denk geliyordu, regl öncesi toplaşıp babama sarardık hep birlikte, yazık adamcağızın durup dururken sizi kıracak birşey mi yaptım dediğini biliyorum.
ya istemsiz bi an gözümde zombilerin ortasında kalmış masum adam figürü canlandı:ıslık: cidden cok özür dilerim size zombi demek istemedim tabiiki:KK33:

Eşim alınganlık ve söylenme dereceme göre reglime kaç gün kaldığını anlar hale geldi artık, o kadar diyeyim :KK53:

ya istemsiz bi an gözümdezombilerin ortasında kalmış masum adam fikürü canlandı:ıslık: cidden cok özür dilerim size zombi dmek istmeedim tabiiki:KK33:

Haha:mad: :sinirli::sopa::KK34: = ayın malum zamanlarında bizim ev 'o tatlılar buraya gelecek!!'

Neyse ki şimdi annem menapoza girdi, biz de farklı yerlere taşındık, ayın bir haftasını trip yiyerek geçirmekten kurtuldu babam.

Hahahahab esımde bana demısto sen regl olacagın zaman gergın oluysun dıye bende yok oyle bısey dedım, genelde kadınlar kabul etmezmıs zaten dedı :D snra ıstınde durmadık pek arada cıkolata alır gelır canın cekıyordur adet olacaga nenzoyorsın der gulerek:D bende anlarım bıraz frene basarım..
kendı kendıme denedım evet bende gergın oluyorm

Haha:mad: :sinirli::sopa::KK34: = ayın malum zamanlarında bizim ev 'o tatlılar buraya gelecek!!'

Neyse ki şimdi annem menapoza girdi, biz de farklı yerlere taşındık, ayın bir haftasını trip yiyerek geçirmekten kurtuldu babam.
adam 50sinden sonra rahata ermiştir :KK48::KK48:

Hahaha kiyamam kız :KK48:bende bir değişiklik olmazdı regl günlerimde ama şu an her şeye ağlıyorum dün eşime ben yetim miyim diye ağladım ben market turşusu istemiyorum ev yapımı anne turşusu al bana diye ağladım bunlar en normal ağlama sebeplerim daha neler var neler:KK45:

Hahaha kiyamam kız :KK48:bende bir değişiklik olmazdı regl günlerimde ama şu an her şeye ağlıyorum dün eşime ben yetim miyim diye ağladım ben market turşusu istemiyorum ev yapımı anne turşusu al bana diye ağladım bunlar en normal ağlama sebeplerim daha neler var neler:KK45:
Cok tatlisiniz ya :KK37:
Sesli güldüm :KK71::KK70:

Selam hanımlar
Adetten bir hafta kadar önce aşırı gergin oluyorumuşum:bicak:
Ve bu sendrom haline gelmiş ben pek farkında değilim ama evde kimseden çıt çıkmıyor:işsiz:
Her zamankinden daha sessiz daha birşey demeden yapılıyor:KK12:
Eşim su içer masaya bırakırdı mesala bardağını yıkadı:KK57:
Kızım kirli çoraplarını odasında bırakır kirliye atmış diğer kızım müziği kulaklıkla dinliyor ev aşırı düzenli
Hiçbir sorun yok:KK53:
Bende haliyle durgunum halıları yıkamaya göndemiştim halıyı kaldırdım bir baktım halının altında bir problem var çizmişler bende kendi kendime söylendim:sinirli:
Ne işbilmez insanlar yapılırmı bu yarın ararım ben onları gelip çözüm bulmalılar şikayet edeceğim:stop:
Eşim ordan kızlara gene geldiler ben size demedim mi herşey yolunda olsa bile takılacak birşey bulur diye:olamaz:
Kızlar haklısın baba hiç normal değil
Ben saf saf onlara bakıyorum sanki benim hakkımda konuşmuyorlar:63:
Küçük kız anne babam ve ablam seni denemek istediler dedi
Ay ben şok
Neden beni deniyorsunuz bende ne var gidin işinize dedim dargın hafifte gülerek ayrıldım
Şiddi soruyorum varmı bu kardar etrafına sorun olan bu dönemde
Bende olmuyor sinir vs şimdiye kadar olmadı ama annemde olurdu gerginlilk vs.

Az biraz olurum ama o kadar değilim.
Dünya yanmıyor batmıyor ekonomik kriz çıkmıyor ya bu kadar büyütmeyin şu regl dönemini..

Back
X