gene hüsran gene hüsran..

evlenemedik ya.. ha bu sınav ha öteki.. bütün hayallerimizi erteletti bu iş..
hayırlısı Kurban oldugum Allahım bizim de ekmeğimizi kazandırsın ama çok yoruldum çok..

stillex tercih yaptığım yere 71ler 68ler yerleşti.. ben nasıl umut edeyim artık canım arkadaşım?

Nasıl o atanalar bölümünü başka,şuan aklıma gelmedi 71 le 68 atanaların bölümleri zaten sen oraları tercih edemezsin ki

Pc bölümü 82 ile kapattı,bankacılıktan ne kadar kadro geldi bilmiyorum aam sen 3001 den tercih yapmış olsaydın atanacaktın.85,9 la kapattı ilk atama nasıl atanamazsın

Yok ne 87 si 3001 85,9 u gördü hizmetli kadrosuyla.

68 le kapatan yerin bölümünü biliyordum aklıma gelmiyor şimdi,kaptan şöförlüğü gibi bişeydi

Yok ne 87 si 3001 85,9 u gördü hizmetli kadrosuyla.

68 le kapatan yerin bölümünü biliyordum aklıma gelmiyor şimdi,kaptan şöförlüğü gibi bişeydi

Klavuzu incelemedim gerçi öyle duymuştum 85i görmüşse çok iyi bence son atamaya kadro gelirse 75 leri görebilir
Arkadaş yanlış tercih yapmış bencede...

dilekçe yazdım sıralama hatası diye yanıtlandırdılar..
kuruma da güvenim kalmadı kızlar bu sayede!!!

Klavuzu incelemedim gerçi öyle duymuştum 85i görmüşse çok iyi bence son atamaya kadro gelirse 75 leri görebilir
Arkadaş yanlış tercih yapmış bencede...

Yok 75 i görmez sın atama 83 de kalır.

Ama arkadaş 86 ile haziranda memur olur,boşuna dert yapıyor

Canım şöyle söyliyeyim her zaman derslerinde başarısız olan kuzenimin ders çalıştırdığı bir insan bile yerleşti yanii ama olay tamamen siyasi açık açık yazmak istemiyorum yasak olabilir ama inanamadım bende ama kardeşide aynı sekilde idi ve polisliği kazandı şaka gibi gerçekten ama bu işler böyle. Hatta bunun küçük bir kardeşi var daha liseli ergen benim kuzenim öğretmen ona kasıla kasıla atanamazsan babama söyleriz polis olursun demiş oda vurmuş tokatı çok onurludur sevgili kuzenim :) yani 80 yapsan bir yere yerleşirmiydin bilmiyorum ama o kız bile 90 almış şaka gibi şok oldum galiba şifre olayları her yerde var..

Son düzenleme:
dilerim Allah'tan dediğin gibi olur stillex.. öyle isterim ki.. artık inan bana tükendim..
2 saat kadar önce öğrendim sonrasında kanamam başladı falan.. göz yumamıyorum çünkü artık..

dilekçe yazdım sıralama hatası diye yanıtlandırdılar..
kuruma da güvenim kalmadı kızlar bu sayede!!!

Yok arkadaşım bi yanlışın olmasın klavuzu birebir inceledim o 68 ler 71 lerde bankacılık yok.Zaten senın dediğin o puanlarda atanan çok kişi yok.Bi alakasız bölümlerdi şimdi aklıma gelmiyor.

82 ye inen bilgisayar bölümleri indi onlara iyi kadro geldi diye.

Tam sıralaman kaç 86 lar 3 bin küsürlerde senin ki kaç

ya bu insanlar nasıl yedirecekler çoluklarına çocuklarına o aldıkları parayı?
haram yediği yetmiyor birde çocuklarına yedirecek..
fnd08 hakederek önüme geçen herkese hayırlı duamı ediyorum canım ama bunlara ne diyeyim ben?
buyur işte anlattığın yaşanmış örnek.. yazık bizlere de.. yatlar katlar istemiyoruz güvenilir iş istiyoruz evimizi kurmak istiyoruz ya karnımızı doyurmak yaşamak için iş istiyoruz ötesi varmı?

dilerim Allah'tan dediğin gibi olur stillex.. öyle isterim ki.. artık inan bana tükendim..
2 saat kadar önce öğrendim sonrasında kanamam başladı falan.. göz yumamıyorum çünkü artık..

Boşuna konuşmuyorum arkadaşım,sana teselli vermek için demedim.

Sen haziranda gidersin önünden yakın 1200 kilşi gitmiştir.Haziran atamaları yüksek olur her zaman.Umutsuzluğa kapılmana çok şaşırdım inan puanın çok iyi hele 2010 la kıyaslarsa 0,90 lık bi sapma bile var nerdeyse 87 ye takabül eder.

Neyse işin özü haziranı bekle

3157 sıralamam..
sen şimdi haziranda olur mu diyorsun stillex?
artık olana ölene çare yok..

ne güzel diyorsun ya..
inşallah dediğin gibi olur stillex Ağzın bal yesin..

3157 sıralamam..
sen şimdi haziranda olur mu diyorsun stillex?
artık olana ölene çare yok..

Olur diyorum arkadaşım en kötü ihtimal kasımda gidersin.Hiç inceledin mi önceki atamaları?

Ben artık bunlarla yatıp kalka,bu kadrolar arttırılması için savaşa savaşa bunlarla kafayı bozdum.

Ve eğer azıcık bilgim varsa bunca şeye nazaran en geç kasımda atanırsın ve buraya gelip sen haklıymışsın dersin arkadaşım.Laf olsun diye demiyorum

Bende dertli bir of cektim yazini okurken

Yegenim ogretmen atanamiyor yillardir

Kahroluyoruz o uzuldugu icin dualar tesellimiz

Adaletsizlik canimzi sikan

Gecen sunuda gordum ya yuh dedim ogretmen olanlar bilir

Ben anlamadim : bayanla tanistik ogretmenmis yeni tayin olmus es durumundan

Okulunda onun bransindan uc kisi varmis ona ders kalmamis

Sabahtan oglene dek bosbos oturup maas alirmis bir yil boyleymis

Sokkk oldum ya koca sehirde ogretmene ihtiyaci olan okulmu yok

Delirmemek icten degil bizimki gibi gencecik fidanlar atanamasin

Baskasi bos oturup maas alsin

Allah herkesin yardimcisi olsun ne diyim

Rabbim senin sıkıntılarını feraha erdirsin.. mutluluğa boğul.. huzurla kalk her sabah uykundan..
bu haldeyken yanımda oldun bana destek oldun ya Allah ne iyiliğin varsa onu versin.. çok sağol

teselli vermek isterdim ama benim kendime bile tesellim yok
benim de olmadı.
üzülemiyorum bile üzül üzül bitti.

ne güzel diyorsun ya..
inşallah dediğin gibi olur stillex Ağzın bal yesin..

Kendimden pay biçerek söylüyorum,sıralama 7 binde 84 küsür puanla ve ben kasım ve diğer haziranda atanırım diyorum bunu bilinçsizce konuşmuyorum.Benim gibi olan arkadaşlarla kadro mücadelesi veriyoruz her gun vekillere,başbakana belediyelere vs maillerle,tweetlere,tellerle kadroların arttırılması için uğraşıyoruz.

Ama senin sıralaman da olan birisini bunlara ihtiyacı yok.Sıralaman çok iyi puan olarak bakma.Bu sene sınav zordu puan düşük sıralama yüksek oldu.

benimde arkadaşıma ya öğretmenliği bırak ya da zihinsel engelliler öğretmeni ol dediler eş durumundan tayin yapmadıkları için..

ne tarafından tutarsan tut elinde kalıyor ne yazık ki..
dilerim yeğeninde ekmeğini kazanır.. emeğinin karşılığını alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…