şu sizin kp kıskanıp eşinizin koluna giren dimi
hergün konuşması sizi rahatsız etmiyorsa varsın konuşssun aynı evden kıl payı dönmüşsünüz darısı aynı apartmana inş. bir oturmazsınız
Beni rahatsız eden kısmı şu ki eylülde atnırsa 1-2 ay içinde evlencez ve yakın yerlerde yaşıcaz işte o zaman hergün görüşcemizi beklicekler sürekli birlikte faaliyet yapmak isticekler
hayata mudahale konusunda haklısın bisey diyemem o konuda mesafeni koy ama ailesi ile hergun konusmasını garipsemiyorum sizde ailenizi her gün aramalısınız
Ben zaten şu an ailemle birlikte yaşıyorum ama size şunuda belirtmek isterim ki bahsettiğim k.v k.p henüz 48 li yaşlardalar bnm annemde 41 yaşında hergün aranacak bi yaşta değiller k.v ve k.p şimdiden yaşlılıkta ki çocukluk dönemindeler çok erken girmişler yani
Bunlar bana gelmez diyorsan evlenme
Aile ilişkileri böyle, sözlünde dünden razı ki kendi de arayıp duruyor babasını
Evlenince değiştiririm diye evlenme, o değişmez sen bozulur kavga çıkarırsın ve huzursuz olursunuz
İlle de yaşamaya gerek yok burdan bakınca bile belli
yani şu BDV'de okudğumuz konular belli ve durumu bariz yaşayaksınız herhafta sonu sizi yanınızda isteyecekler haydi gelin. geldiniz gittiniz nerdesiniz bunları sende biliyorsun ayrıl diyemem asla kolay değil allah yardımcın olsunBu arada evet ta kendisi
Mesafeyi koymalısınız
Yoksa başınız çok ağrır
Hep öyle denirBiz uzun zamandır birlikteyiz ve aile konuları dışında kafa yapısı olsun birlikte vakit geçirme her türlü süper bi çiftiz şu an sözlümün dediği şu yavaş yavaş zamanla alıştrıcam 3-4 sene yakın yerlerde otururuz sonra atamayla başka bi yere geçeriz halledicem diyor ama 2 ay sonra evlenersk gene aynı şekil sürekli aramasını beklicekler veya hayatımıza onlarıda dahil etmemizi isticekler beni korkutan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?