- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.128
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yasadiklarimizi bilseniz yorumunuz "lanet gelsin o kadina" olurdu.Ne yaşadınız bilmiyorum ama bir torun-babanne ilişkisi açısından şu mesajınıza bakınca babanne adına çok üzüldüm. Normal mi kızınızın böyle yapması sizce? Kızınıza dur diyor musunuz bu konuda?
Ifitraci, yalanci, psikolojik siddet uygulayan(o donemler ben calisiyordum cocuklara o bakiyordu, olaylar alevlendigi an evleri ayirdik) ve yeri gelince de resmen siddet uygulayan, kizima yalan soyletip "anne x komsu beni taciz etti" dedirterek bizi davalik&hastanelik ettirmesi... "annenle konusursan seni fena yaparim" diyerek kizimi benden koparmaya calismasi..(kizim itiraf etmisti) daha cok sey var da ozel onlar da bize kalsin. Kizimin psikolojisini alt ust etti bu kadin. Bana yaptiklarini tolore ettim ama kizim edemedi malesef istememek de de sevmemekde de sonuna kadar hakli da olsa hep ona sunu dedim; " bir insani sevmeyebilirsin ama Allah icin ona saygi duymalisin. Gelmesini istemiyorsan , gormek istemiyorsan odana git otur, ama yapma sunu. " dinlemedi. O gun de dinlemedi hatta polisi aradi kapatti polis bize geri donus yapti acmadi.
Sizzce bir cocuk bu denli "polisi arayacagim" diyecek kadar ne yasamis olabilir ki babannesini sevmesin? Gerisini siz dusunun.