gene sorun sorun..

bak en son ne gzel demşsin.artık dayanamyrum dye.öğrenmşsin erkk arkdşının huylarını.ve anlmşsın artık.dvm edeblicek gcün varsa et.ama onun da dediği gbi sende rahtına bakıcaksan bırak gtsin be kuzuumlülülülülülü

yalnızım,yürüyorum ve mutluyum deli gibi!:)
ayrılmanın bir insana bukadar iyi geleceğini ummazdım.. ara ara üzülüyorum ağlıyorum ama hemen toparlanıyorum.. off resmen 2 senemi zehir etmiş.. 1,5 ayda hayatın bukadar güzel olduğunu anladım.. gittiğim yere karışan yok giydiğime karışan yok hakaretler yok.. aman allahım ne kadar aptalmışım nasıl 2 sene bukadar baskı altında durmuşum.. eyy aşk nelere kadirsin.. rahatladım arındım sanki yeniden doğdum.. ondan ayrılcağıma bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim.. birilerinin dayatmalarıyla bişey yapmıyorum.. özgürüm kendi kararlarımı kendim veriyorum.. daha fazla sosyalleştim sanırım.. evde eşofmanlarımla oturmaktan bile daha fazla keyif alıyorum...:)

ayrılmanın bir insana bukadar iyi geleceğini ummazdım.. ara ara üzülüyorum ağlıyorum ama hemen toparlanıyorum.. off resmen 2 senemi zehir etmiş.. 1,5 ayda hayatın bukadar güzel olduğunu anladım.. gittiğim yere karışan yok giydiğime karışan yok hakaretler yok.. aman allahım ne kadar aptalmışım nasıl 2 sene bukadar baskı altında durmuşum.. eyy aşk nelere kadirsin.. rahatladım arındım sanki yeniden doğdum.. ondan ayrılcağıma bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim.. birilerinin dayatmalarıyla bişey yapmıyorum.. özgürüm kendi kararlarımı kendim veriyorum.. daha fazla sosyalleştim sanırım.. evde eşofmanlarımla oturmaktan bile daha fazla keyif alıyorum...:)

Allah arttırsın mutluluğunu :1:

Benim içinde geçerli bir durum.İnsan sevdiğinden ayrılınca mutlu olurmuymuş evet olunuyormuş bende eskisinden daha keyifliyim kafam rahat.Olmadıkça acaba zamanla güvenirde değişir mi umudu taşıyorsun ama o hiç değişmiyor aksine kötüleşiyor.Bir insan başından nasıl olacağını gösteriyorda biz inanmak istemiyoruz:delphin:

Bence asıl problem şort giymek değil,yalan söylenmesi
Şahsen böyle bi durumda bende kızardım,böyle bi konuda bile yalan söylüyo arkamdan başka neler çeviriyo acaba derdim
Sevgiliniz bu tip şeylere önem veren biri bence,aşırı kıskançlık olarak görmüyorum yaptığını

ya biliyorum asıl sorun yalan söylememdi.. ama rahat vermedi bana sürekli herşeye karıştı özgürlüğüm tamamen kısıtlanmıştı.. sürekli evdeydim.. hiçbiryere gidemiyordum izin vermiyordu gittiğim zaman sorun cıkıyor ve birsürü haraket ediyordu.artık dayanamıyordum. busefer gitmedim giymedim diye yalan söylemeye başlamıştım.çünkü dışarısıyla bütün iletişimimi kesmişti.. aslında bzen okadar cok özlüyorum ki mesela şimdiki gibi:) yanımda olsa katlanırım belki diyorum. Ama katlanmam katlanamam kafesten kaçan kuş kafese geri döner mi? dönmez.. ben yolumu çizdim ikimiz içinde en iyisi buydu

sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla
seni dürüst davranmamaya zorlamış...giyme dediğinde "giyeceğim" deseydin bu sefer de "benim sözümü dinlemiyor" diye düşünüp sana yine benzer tepkilerde bulunabilirdi...giyimine karışması başlı başlına saçmalık...istediğini giy...bundan sonrada direk giyeceğim de..illa giyme diyecekse de gitsin sözünden çıkmayacak bir köle arasın...telefonu suratına kapaması da ayrıca iğrenç bişi..yerinde olsam bi daha hayatta görüşmezdim...

Böyle erkeklere anlam veremiyorum ya bana annem babam bile o kadar karışmazken hangi erkek bu hakkı kendinde görüyor acaba sahibi filan mı sanıyorlar kendilerini kız arkadaşlarının eşlerinin.:umursamaz: Allah'tan böyle bir erkek arkadaşım yok olsaydı zaten uzun bir süre devam ettiremezdim herhalde.

ayrılmışsınız sanırım...devamını sonradan gördüm...hayırlı olmuş kurtulmuşsun onun küfürlerinden ve dengesizliklerinden...sevindim adına...

Haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz.
Sadece şort giydiniz diye kızmış olsaydı hakkında çok şey söylerdim de ortada bir yalan var.CADIARZU

Gerçi ayrılmışsınız, mutluymuşsunuz.
Daha daha mutluluklar o zaman.:1hug:

aşk böyle fedakarlıkları gerektiriyo cnm şort giymek çok mu büyük mesele giymezsin olur biter.ama desenki bana kısa kol,pantolon,etek giydirmiyor o zaman sana gereksiz fazla müdahale ediyor derdim.ama şort giymemek büyük kayıp değil herhalde.yaşın kaç senin.

yaa aynı benim eski sevgilimm o da böyleydi teee avrupalara gittim o göremeyecekti giyseysim de ama yine mini etek şort giymedim sırf sözüme sadık kalabilmek için Ama çok ii bişi yaptım diyemem bence onun bu kıskançlıgına boyun eğmeseydim zaten cok açık giyinmiiodum daha da kapatmaya calısıodu. Sen de ikna et onu ama asla gizli yapma bunu vereliniortak

yani sözüme sadık kaldım o ii de ama böle bi söz vermeseydim o sıfır kola da karsıydı çünkü

yok tatlım yaa biz artık barışmayız...Yani aman allah korusun beni yalan söylemeye iten oydu.. Ya galiba ben başkasına aşık oluyorum. Bilmiyorum doğru mu bu yoksa şuan sadece saçmalıyormuyum. Ama onunla konusmak bi başka beni dinliyor saygı duyuyor önemsiyor beni offf kafam allak bullak oldu daha cok yeni ayrılmamız ben cok sevmiştim onu ama neden şimdi böyle bi garip oldum..

aşk böyle fedakarlıkları gerektiriyo cnm şort giymek çok mu büyük mesele giymezsin olur biter.ama desenki bana kısa kol,pantolon,etek giydirmiyor o zaman sana gereksiz fazla müdahale ediyor derdim.ama şort giymemek büyük kayıp değil herhalde.yaşın kaç senin.

sen galiba son yazılanları okumadın onun için yapabileceğim bütün fedakarlıkları yaptım. Onun bana söylediği yalanlara kalırsa benimki resmen beyaz bir yalandı.. Ailem bana nereye gidiyorsun napıyorsun ne giyiyorsun demiyor. 2 sene zindan hayatı yaşattı bana iyiki nefsime uyup giymişim.. Onun sorunu yalan söylemem değildi şort giyince bana başka bir gözle baktı. Hatta ve hatta zaten 3 kuruşluk insansın buda giyinmenden gayet belli dedi..Hayatımdan iki sene onun yüzünden rezil oldu

Back
X